推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

因為.................. 所以...................

因為要跟番原則講,    所以唔好大隻講.

因為無晒錢啦...   所以連老婆都唔見埋....

因為搵親你開檯都話唔得閒,  所以改搵你開鑊搞嘢....得閒喇掛..

因為又見番老婆,  所以俾佢沒收回鄉咭.   

因為口水流滿地,  所以食環署職員屈你隨地吐痰.

因為彈開幾呎遠,  所以唔敢約你食飯.

因為個個踩多你幾腳,  所以你即刻拎轉身俾個背脊佢地踩

因為日頭勁眼瞓,   所以帶埋睡袋返工.

因為玩到去蒙古,  所以搞到水土不服.

因為打完16圈再鋤dee,  所以鋤到典下典下無晒力.  

引用:
原帖由 yutauwan 於 2009-12-25 12:12 發表
因為鋤到典下典下無晒力,  所以哂D錢都唔夠保身   
因為哂D錢都唔夠保身,  所以你都好要睇睇醫生

因為日日食一個蘋果,   所以唔駛再偷食禁果.   

因為如花終於都得償所願,  所以佢攬實你唔肯放你走.   

因為用晒D廁紙,   所以用A4紙頂住先.   

因為細佬學識寫大字 ,   所以大佬都要寫個服字.

因為送金比我引我笑,   所以請受我呢個拜金主義者一拜.   

因為好過識一個金山亞伯,  所以佢一早就嫁到過沙特阿拉伯.

因為一上就3件,  所以呢3件我估係麗妃, 金鈴 and 楊怡.   
本帖最近評分記錄
  • yt3608 體力 +50 加分加分 2010-1-7 17:57
  • yt3608 威望 +50 加分加分 2010-1-7 17:57
  • yt3608 金錢 +50 加分加分 2010-1-7 17:57

因為賺到好多錢過肥年,  所以美麗知道又要你俾哂D錢佢過肥年

因為佢話過年後要積極減肥,  所以佢過年前盡量狂食...

相關搜索目錄: 減肥

因為食環署冚檔,  所以搵白粉佬頂當     

因為特警誠來買粉,   所以冇人夠膽冚妳檔...   

因為特警誠仲响隔離開多幾檔賣埋K仔,   所以佢當正做正行生意.

因為時刻記住弱智者.特警誠, 所以係要咁先至做到一哥   

因為佐敦之虎話哂事,   所以要到十二點後.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。