推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

89 1234
發新話題

火鳳燎原

火鳳燎原

有冇網友睇?

我覺得非常精彩, 不過出得好慢, 以現時進度恐防會爛尾.

一年出四期,出左差不多六年 = 23期
先由火燒洛陽講到宛城之戰
如果真係要講到司馬太傅掌權
寫多50年都唔知得唔得!就算唔爛尾,都可能冇命睇完!

引用:
原帖由 kensir 於 2006-8-21 12:44 PM 發表
有冇網友睇?

我覺得非常精彩, 不過出得好慢, 以現時進度恐防會爛尾.
有睇!! 但真係太慢!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 L 於 2006-8-21 01:34 PM 發表
咪就係囉................好頂癮

不過好欣賞陳某睇三國人物o既觀點.....

很好看啊
不過一直沒結束的跡象
單行本不知道會出幾集

引用:
原帖由 kensir 於 2006-8-21 04:15 PM 發表

咪就係囉................好頂癮

不過好欣賞陳某睇三國人物o既觀點.....
劉備食完人肉的Feel唔同哂...睇他下期表演了...

我都有睇開ga~真係好正~不過如果出快d就好la~

我都覺得實在太慢喇,好頂癮架~~
女人︰
如此可愛、如此誘人、如此美麗;
如此麻煩、如此善變、如此多疑。
男人︰
如此認真、如此威猛、如此俊朗;
如此自私、如此固執、如此好色。

我都好鐘意陳某用子龍同仲達做主線,又用非一般o既角度描寫三國
好好睇

可以無關係改到同演議發生一樣
好書一本

我怕無咁長命睇到結局...

我又驚陳某唔夠長命.........

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2006-9-11 00:41 發表
我怕無咁長命睇到結局...

我又驚陳某唔夠長命.........
唔怕...像龍狼傳咁一早暗示某君有時間轉移能力就得了,兜得點遠/拖得幾長都唔成問題了...

正!
但係怕佢慢,更加怕佢爛!
之前嘅充神榜已經爛尾,希望唔會歷史重演啦!

好睇!d 橋twist來twist去,有時真係估佢唔到...

嗯嗯,不過真係太慢喇

引用:
原帖由 L 於 2006-8-21 05:34 AM 發表
It only ends once. Anything before is just progress.

由我完全未諗過o既角度去睇三國.. 諗都冇諗過張飛會係聰明人.. 絕!

由我完全未諗過o既角度去睇三國.. 諗都冇諗過張飛會係聰明人.. 絕!

一定要活得長命點...........

因為要睇結局

引用:
原帖由 windstalker 於 2006-9-19 05:49 發表
歷史上~
張飛係書法家倒係真的...他老婆係曹操唐姐亦係真的...呂布亦唔係蠢才...

好正~不過好慢=[

無鄭問爛得0甘厲害
好心無好報,世界無天理,我一定要做真小人,偽君子因住收尾個幾年。

個時有睇~~~而家好耐無追

引用:
原帖由 windstalker 於 2006-9-19 05:49 AM 發表
咁你快d買返佢既舊作...不是人啦
無論是愛與被愛,也是串步難行

89 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。