推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

60 123
發新話題

[檔案] 陰翔飛懸案

陰翔飛懸案

多得大象兄及蘿蔔兄o既介紹及指導!  18/4 星期六晚終於去試了陰翔飛了! 但結果就發生了一宗無法解釋的懸案!       

話說因為眾C兄指出該場o既特惠100港式套餐好抵, 只做到4月20日星期一, 為免走寶決定4月18星期六晚上去一試!

因為當晚要完成手頭工作才可下班, 所以過關時已經11點左右, 因為得到蘿蔔C兄及 lidoon9 C兄提供資料, 所以知道該場位於東門南路及嘉賓路交界, 本來諗住出關後打的去, 但因為的士站很多人排, 所以試下有冇公車去到啦, 結果o係公車站搵一架82路經嘉賓路及東門路的, 於是上了, 車費只二元, 抵玩!  

結果過了彭年酒店後有一分站, 於是下車, 行過對面馬路就見到"天進"大廈, 由於C兄提過入口處較難找到, 我去到正門, 看見有該場燈箱招牌, 知道沒有找錯地方, 但招牌寫著7樓, 但正門升降機只去4樓網吧, 一時間都找不到可往7樓的升降機,   正感疑惑時有一穿民俗服的派傳單少女走過來問我是否想按摩? 我回答是, 她便帶我走向大堂的側面走廊穿到另一升降機大堂(難怪C兄話唔易搵啦)那裡有一升降機可直達7樓的, 終於到達陰翔飛了!

該場應該是新裝修所以地方都算新淨, 但環境只算一般, 到更衣室換衫沖涼, 更衣室比我上次去的 "安老院" 大, 浴室也大些, 但蒸汽房好像正進行裝修, 地磚也起了一大塊, 所以濕蒸欠奉, 草草沖涼後出休息大廳, 設備很簡單, 有兩個大掛牆電視屏幕及三行梳化, 梳化並沒有附設小型電視, 比 "安老院" 還簡樸, 當時大廳很少人, 除了我就只有另外兩個年輕港客正被一男技C按腳, 大廳員工很少(唔知係咪已經夜呢), 我要主動呼叫才有服務員理會我, 所以大廳招呼麻麻, 失敗!其後又要主動問女主任才問我需要咩野服務, 唉~ 失敗!      
我說要做港式套餐及留宿, 女主任卻說星期六晚港式要做三粒鐘即150玩才可留宿, 倒不如做波推, 兩個鐘188已經可以留宿, 咦~ 點解同蘿蔔C兄所講有出入o既, 蘿蔔C兄明明話做港式都可以留宿, 不另收費架?  
算, 橫掂都係想開心姐, 就試波推啦, 問有冇相熟技師, 我連隨拿出蘿蔔兄錦囊, 第一個**說正在上鐘, 還有客等緊, 要排第三位咁話, 嘩~ 唔係真係咁紅牌呀? 於是說出第二個錦囊@*, 主任話呢個得閒, 咁一於 mark 佢 ! 入到房, 房間也很簡陋, 連按摩床也沒有, 只有一張床辱放在地上同一部細型掛牆電視, 房間只比床辱大些, 比 "安老院" 還細, 囡囡入來, 噢~ 蘿蔔兄沒介紹錯, 囡囡相當後生, 樣貌幾靚, 幾可愛, 笑容亦幾甜, 最難得就係胸前有對愛美神飛彈, 真係醒神, 之前的不滿當堂一掃而空!      
第一part, 囡囡技術認真麻麻, 都預左架喇, 但最離譜就係掛住睇電視, 不過都同我有傾有講, 算啦!   
到第二part, 佢要出去除 bra, 佢話o係房除唔好喎, 都唔明, 一陣間都要除衫做波推架啦, 有咩所謂呢?      佢出去一陣以經除左 bra 返o黎, 外套裡面是真空的, 所以見到飛釘效果, 唔錯! 佢仲叫服務員送來小杯鮮奶及菓凍, 咦~ 有D花臣喎! 話說囡囡出去除 bra 期間俾一個新到o既客見到, 即刻 mark 左囡囡, 做完我跟住做佢, 可想而知囡囡幾咁吸引人呢!      
囡囡返o黎後閂埋房即除低外套, 露出一對靚靚粉紅色乳頭o既筍形美乳        真係好想即刻食奶奶,    但囡囡唔俾我行動, 叫我爬低俾佢幫我用鮮奶推背, 唯有照辦啦, 她用鮮奶少少的倒在我背上然後用美乳在背上輕推, 但其實搔不著癢處, 一會反轉身, 嘩~ 終於可以正面欣賞美乳喇, 但她又用對波去推我小弟弟, 使到美乳又遠離我的視線範圍... 最後她用美乳緊貼我胸前, 然後用玉手為我套弄, 很快我便棄械投降, 但期間我們其實沒有太多互動, 我多數處於被動, 發射完後她用毛巾幫我清理, 之後她問我是否o係度訓? 我話係, 囡囡出房去拿了一簿被回來為我蓋好就完工出去了, 而我亦因為已很累就索性去搵周公下棋去!

到現時為止這裡雖然服務認真麻麻, 但因為囡囡質素真係唔錯, 補返好多飛!  

但標題所寫o既懸案又係咩野一回事呢?         

上文已經寫到我好累, 容許我休息下, 今晚再續吧 !         

相關搜索目錄: 裝修 酒店
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-24 05:45 發表
多得大象兄及蘿蔔兄o既介紹及指導!  18/4 星期六晚終於去試了陰翔飛了! 但結果就發生了一宗無法解釋的懸案!       

話說因為眾C兄指出該場o既特惠100港式套餐好抵, 只做到4月20日星期一,  ...
有埋鮮奶推背咁爽!?
期待師兄下半PART包膠!

成熟男士又再出"精"了~~~~ 期待你解開呢次懸案~~

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-24 05:45 發表

話說因為眾C兄指出該場o既特惠100港式套餐好抵, 只做到4月20日星期一, 為免走寶決定4月18星期六晚上去一試!

因為當晚要完成手頭工作才可下班, 所以過關時已經11點左右, 因為得到蘿蔔C兄及 lidoon9 C兄提供資料,
  ...
我都多得溫柔師兄提及一下小弟

紅牌真系好紅,要一早booking, 不過可以搵到second紅牌, 真系恭喜 恭喜.

好老實咁講, 紅牌系食相頭, 唔系買service, 況且去陰翔飛主打都唔系做波推. 如果當晚換作系小弟, 我就會做特惠100港式套餐兩次(你都系因為有特惠而去啫 ), 不過系兩個唔同囡囡. 第一個當然系second紅牌喇, 第二個可以叫主任介紹一個part one 揼得好嘅bg. 咁就可以松一松有覺好瞓啦. 雖然港式唔一定可以飛bra(飛bra就要睇各人嘅本領), 但 squeeze 一 squeeze boob boobs 都無問題嘅 .

睇到你個報告, 小弟都心痕痕想出番一個波推報告切磋切磋 , 不過好似師兄咁講容許我休息下, 遲些再續吧 !

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-24 11:12 發表

紅牌真系好紅架,要一早booking, 不過可以搵到second紅牌, 真系恭喜 恭喜.

好老實咁講, 紅牌系食相頭, 唔系買service, 況且去陰翔飛主打都唔系做波推. 如果當晚換作系 ...
不愧係9叔呀~甘都俾你諗倒
絕同認同呢個做法
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:

話說因為眾C兄指出該場o既特惠100港式套餐好抵, 只做到4月20日星期一,  ...
等你嘅下集呀  大哥成
來自狗扮人的地方

過左個特惠期后,唔知套餐新收費如何?

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-4-24 21:11 發表
過左個特惠期后,唔知套餐新收費如何?
係168人仔 90分鐘  我有八折咭
來自狗扮人的地方

引用:

你有冇按腳?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-24 11:12 發表

紅牌真系好紅架,要一早booking, 不過可以搵到second紅牌, 真系恭喜 恭喜.

好老實咁講, 紅牌系食相頭, 唔系買service, 況且去陰翔飛主打都唔系做波推. 如果當晚換作系 ...
9 師兄,你係未兩個紅牌都試過?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 07:44 發表

有埋鮮奶推背咁爽!?
期待師兄下半PART包膠!
你未試過?去 HK$ 試下,與 ca 玩法又唔同。

引用:

成熟師兄 你越黎越大膽啦! 任場飛 都識去
小心尼兩條友呀, 佢地帶壞左好多人架!
拿拿聲出埋懸案部份啦! 等你!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 22:44 發表

你未試過?去 HK$ 試下,與 ca 玩法又唔同。
以前去過HK$$了,次次都係遇到麻麻地的BG

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-4-24 23:18 發表

成熟師兄 你越黎越大膽啦! 任場飛 都識去
小心尼兩條友呀, 佢地帶壞左好多人架!
拿拿聲出埋懸案部份啦! 等你!   
所有"成熟"男士都鐘意去果度出火!
你今日出左未呀?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 23:24 發表

所有"成熟"男士都鐘意去果度出火!
你今日出左未呀?
擒日係 德國首都 出左啦!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 22:43 發表

9 師兄,你係未兩個紅牌都試過?
我好知足架, 試過最紅嘅紅牌已心足. 第二紅牌都系留番比你試, 唔想再同你爭囡囡

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-24 23:38 發表

我好知足架, 試過最紅嘅紅牌已心足. 第二紅牌都系留番比你試, 唔想再同你爭囡囡  
唔去啦,比人點左相,你想我死?命都冇,比人捉住我摺 144 隻千紙鶴先比我走就大鑊!

其實之前所講o既已經係今次夜探陰翔飛最開心o既部分, 雖然呢間場唔算好企理, 員工招呼亦麻麻, 但有好質素o既囡囡, 都算物有所值(雖然囡囡互動情況只是一般, 但勝在後生, 樣靚, 身材正)!

但標題所講o既懸案又係咩野一回事呢? 以下所講o既絕對係我親身經歷. 絕無花假!

先講番我過關會搭火車到上水出一出閘然後再入閘搭火車過羅湖(會平D), 今次我o係上水出閘後上左火車站大堂o既中銀自助提款機提取人民幣(慳番去兌換店換人民幣) 提左500人民幣兌番港幣約570(過關後見到兌換店標示港幣117兌人民幣100, 即係話要港幣580至換到100人民幣, 抵左啦), 好o勒, 我當時錢包裡就有5張從提款機拿到的100元毛伯伯, 乘坐公車只需2元人民幣, 我身上還有些人民幣的零錢, 所以不用打散那些100元, 而我過關後那裡都沒去就直接去陰翔飛了,   到多陰翔飛後我到更衣室沖涼換衫, 而我的錢包一直袋在褲袋沒有拿過出來, 而衣櫃鎖匙係電子鎖, 關上後會自動上鎖果種, 再開時要我o既電子匙加上公司匙才可以打開的.... 講到呢度相信大家都估到懸案同錢有關啦!
話說我當晩做完乳推之後就訓了, 鎖匙一直冇離過身, 到第二朝訓醒, 出大廳按腳, 當時好似其他按腳妹都未返, 由本來站在水吧附近的一個疑似女服務員來幫我按, 心諗按腳姐, 都冇所謂啦, 按腳妹也算OK, 按完後簽了10元小費, 跟住就沖涼走人, 沖涼時還發現浴室的小窗係可以望到對面o既大廈o既, 即係話有可能會俾對面大廈睇到我地沖涼啦!
沖完涼就將衣櫃匙俾更衣室的服務員幫我打開, 我見服務員先用我條電子匙貼近櫃鎖一下, 跟住到佢將公司匙再貼近櫃鎖一下, 櫃門就應聲而開了, 我換過衫就出櫃面計數, 我做一個乳推188加按腳小費10元(按腳係送o既)共銀198, 我數了兩張毛伯伯俾佢地, 就去搭升降機落樓, 落到樓下, 準備揾野食醫肚, 於是取出銀包點一點數, 咦~  點解剩番兩張毛伯伯o既? 我找數用左兩張, 我本來有五張, 應該仲有三張至o岩.... 路通我俾錢時俾多左? 為左証實一下, 我即刻返上去, 問櫃面那女服務員我先前有冇俾多左一張呢? 那女服務員即刻打開收銀櫃檢查, 証實我當時係只俾左兩張, 冇俾多, 於是我要求要見經理, 後來來了個部長, 我講出我o既問題, 我認為有可能是有人從我衣櫃裡偷了錢, 但那部長堅稱佢地呢度打開門做生意, 絶對唔會容許咁做.....

因為有事要做, 稍後再續.....   
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-25 18:37 發表
其實之前所講o既已經係今次夜探陰翔飛最開心o既部分, 雖然呢間場唔算好企理, 員工招呼亦麻麻, 但有好質素o既囡囡, 都算物有所值(雖然囡囡互動情況只是一般, 但勝在後生, 樣靚, 身材正)!

但標題所講o既懸案又係咩野 ...
期待中
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-25 18:37 發表

但標題所講o既懸案又係咩野 ...我講出我o既問題, 我認為有可能是有人從我衣櫃裡偷了錢, 但那部長堅稱佢地呢度打開門做生意, 絶對唔會容許咁做.....
你入得場,梗係打開門做生意你先入到去啦。
無論用咩鎖,如果有心偷錢,一定有辦法。部長與經理知唔知更衣有景轟...有保留。

百零蚊都咁好玩,都吾錯呀!不過遇到偷$懸案,會好無引

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-25 22:35 發表
百零蚊都咁好玩,都吾錯呀!不過遇到偷$懸案,會好無引
呢個時候要小心,五•一又到了。

引用:

但標題所講o既懸案又係咩野 ...
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 22:27 發表

你入得場,梗係打開門做生意你先入到去啦。
無論用咩鎖,如果有心偷錢,一定有辦法。部長與經理知唔知更衣有景轟...有保留。
我記得 陰翔飛有兩個, 一個 LOCKER 仔,  一個 LOCKER 佬. 唔知當晚系邊個呢.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 23:05 發表

我記得 陰翔飛有兩個, 一個 LOCKER 仔,  一個 LOCKER 佬. 唔知當晚系邊個呢.
有 3 個,一個肥肥地 locker 中年佬,一個 locker 仔,一個瘦 locker 佬(流利白話)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 23:15 發表

有 3 個,一個肥肥地 locker 中年佬,一個 locker 仔,一個瘦 locker 佬(流利白話)
你去過2次都知有3個.

反而我去過3次只知有2個

60 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。