推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 陰翔飛懸案

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 23:18 發表

你去過2次都知有3個.

反而我去過3次只知有2個
但係部長我只見過一個,係 x 南,個樣好似女農民果個。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 22:56 發表

呢個時候要小心,五•一又到了。
咁去CA 要吾要小心呀?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-25 23:40 發表

咁去CA 要吾要小心呀?
唔想在公眾講,pm 你。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 23:47 發表

唔想在公眾講,pm 你。
罹白兄、pm 買比我呀,吾該

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 15:29 發表

但係部長我只見過一個,係 x 南,個樣好似女農民果個。  
當晚o既係女部長, 唔知係咪 x南, 我冇問, 但有提過我係朋友介紹至o黎o既 ! 所以識點**同意@*....
講真@*真係唔錯架, 仲諗住下次要見識埋**添, 唉~  真係....      

講返件事, 我返轉頭其實都唔係諗住會搵番張毛伯伯, 只係想証實一下係咪真係有老鼠姐!
因為我從提款機提錢到埋單找數, 期間完全冇拎過銀包出o黎, 如果唔係因為銀紙新有機會黐埋一齊o既; 就只有機會係 locker 出蠱惑; 仲有一個好微機會o既就係提款機出少左一張, 但相信一眾香港人都知呢個機會真係微乎其微!

所以我對呢個場真係有陰影, 唔敢再去!

日間果個部長係個大慨30歲年青o既男人 姓岑 英文譯名係 Cen Bin, 因為佢仲俾張卡片我, 話有咩野可以搵佢, 但講真錢就真係唔見左喇, 又冇合理o既情況解釋得到, 叫我仲點敢再去先?!
其實事後諗返都算好彩, 因為佢只係貪一佰, 其實佢既然開得櫃, 佢大可將我5張一佰元人民幣全部換晒偽鈔, 我都冇佢乎, 果陣損失仲慘重, 所以呢間場對我o黎講真係係咁先!         

其他C兄好自為之喇!        
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-26 19:24 發表

當晚o既係女部長, 唔知係咪 x南, 我冇問, 但有提過我係朋友介紹至o黎o既 ! 所以識點**同意@*....
講真@*真係唔錯架, 仲諗住下次要見識埋**添, 唉~  真係....      

講返件事, 我返轉頭其實都唔係諗住會 ...
如果對一個場有介心,就唔好再去,橫豎大把場,咁多選擇,無謂搵自已笨。

其他場仲有好多靚女,一定有機會搵到岩心水的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 14:27 發表

你入得場,梗係打開門做生意你先入到去啦。
無論用咩鎖,如果有心偷錢,一定有辦法。部長與經理知唔知更衣有景轟...有保留。
照收銀妹同部長阿岑仔o既言談對答感覺就唔似知情有景轟, 我仲問佢地之前有冇發生過咁o既事, 佢地都話冇, 部長仲有拎條櫃匙去 check 下有冇問題, 但佢堅決相信 locker 唔會出蠱惑, 仲話佢地櫃匙一定要我果條再加佢地公司果條至開到, 缺一不可....
但又點解釋我唔見左一佰蚊呢??
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 11:34 發表

如果對一個場有介心,就唔好再去,橫豎大把場,咁多選擇,無謂搵自已笨。

其他場仲有好多靚女,一定有機會搵到岩心水的。
我知識有限, 要靠C兄們提點指引至得喇 !!              

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-26 19:24 發表

講返件事, 我返轉頭其實都唔係諗住會 ...
大哥成師兄的遭遇 大家定要引以為鑑 我除左去水刀皇後大盜D大場  銀包會放locker 如果去喱D邪場一定銀包跟身
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-4-26 11:45 發表

大哥成師兄的遭遇 大家定要引以為鑑 我除左去水刀皇後大盜…D大場  銀包會放locker外 如果去喱D邪場一定銀包跟身   
以後會小心D架喇, 經一事長一智嘛!           

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-26 19:40 發表

照收銀妹同部長阿岑仔o既言談對答感覺就唔似知情有景轟, 我仲問佢地之前有冇發生過咁o既事, 佢地都話冇, 部長仲有拎條櫃匙去 check 下有冇問題, 但佢堅決相信 locker 唔會出蠱惑, 仲話佢地櫃匙一定要我果條再加佢地 ...
聽師兄所講既過程,最有可能係 locker 出現問題。

不過真相係點就無法證實。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 20:44 發表

有問題的場就吾好再試,費事玩得吾開心
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-26 22:45 發表

有問題的場就吾好再試,費事玩得吾開心
有問題既工,焗住要返;
有問題既囡,上到先知;
覺得有問題既場,點解仲要去?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 12:44 發表

係 !  所以我標題係懸案就係咁解 !         

我去邪場同細正骨場銀包一定跟身,因就咁眼見啲locker真係好化學!!

我唔理去正場定邪場
銀包電話都一定跟身
唔係話信唔信得個場&班locker仔
而係始終貴重野跟身感覺上個心都定d
就算唔見野都唔賴得人

同埋我始終覺得個場一定會有後備key
因為點都要以防客人果條唔見左or壞左嘛
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-4-27 01:05 發表
我唔理去正場定邪場
銀包電話都一定跟身
唔係話信唔信得個場&班locker仔
而係始終貴重野跟身感覺上個心都定d
就算唔見野都唔賴得人

同埋我始終覺得個場一定會有後備key
因為點都要以防客人果條唔見左or壞左嘛 ...
我曾經見過鳳凰附近一間場有 locker 仔圍埋在一角摷一個銀包裡面有幾多錢,一見我行近就作鳥獸散,睇佢地既神色咁慌張,果個應該係客人既銀包。果間場係小嘉之姊妹場。

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-26 20:01 發表

以後會小心D架喇, 經一事長一智嘛!             
有陣時好難小心
香港d貴場(sauan)都有開locker
澳門d大場都有偷$, 不過E家小好多

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

以前睇過一個報告,係黃色假期,個ching帶2000,無左500,佢地唔會攞哂,免你即時發現.
我有次係正場按,個locker鎖無電,開唔倒,d技工只用鏍絲批撬開佢,整番實電池蓋,有番電就俾我用,我即時要求換另一格.
我只係沖涼既時候先會將貴重野放係入面,記住匙牌都好貴重.我唔會信透明果d櫃仔,房門鎖同入面床頭d櫃桶.

相關搜索目錄: 電池

引用:
原帖由 tt234 於 2009-4-29 23:40 發表
以前睇過一個報告,係黃色假期,個ching帶2000,無左500,佢地唔會攞哂,免你即時發現.
我有次係正場按,個locker鎖無電,開唔倒,d技工只用鏍絲批撬開佢,整番實電池蓋,有番電就俾我用,我即時要求換另一格.
我只係沖 ...
大陸骨場 locker 仔偷錢係好平常,只可以自已小心 d 。

相關搜索目錄: 電池

條女 出去除bra,入房一直唔俾你kiss ball又用手打

下次try*( 佢好玩自動光豬

引用:
原帖由 westminfat 於 2009-4-30 15:42 發表
下次try*( 佢好玩自動光豬
佢係玩得放,不過幾肥利下,我驚食完膽固純過多。

C Hing, have alook for your reference.  See if this is working

http://forum.timway.com/f/thread-245769-1-2.html

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。