推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

60 123
發新話題

[檔案] 陰翔飛懸案

去細場銀包真係唔好離身好,捐失銀兩事小,唔見左証件就煩上加煩,以前大蟲都見過响花花油有locker仔開客人locker摷銀包

又真係幾離譜喎~~~~真係要銀包跟身了....

不過我上去玩...毛伯伯都唔放在銀包內...係分散在我牛仔褲兩個前袋~~~同證明文件分開放~~~會好d~~

真係防不勝防,銀包都係跟身籮
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 01:11 發表

我曾經見過鳳凰附近一間場有 locker 仔圍埋在一角摷一個銀包裡面有幾多錢,一見我行近就作鳥獸散,睇佢地既神色咁慌張,果個應該係客人既銀包。果間場係小嘉之姊妹場。
嘩 我 成 日 去 果 頭 D 骨 場 喎,蘿 白 兄 可 否 暗 示 下 邊 間 場 或 者 PM 我 ,好 嗎 THANKS.

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-5-1 12:24 發表
去細場銀包真係唔好離身好,捐失銀兩事小,唔見左証件就煩上加煩,以前大蟲都見過响花花油有locker仔開客人locker摷銀包
銀包證件最好都係跟身.除o左骨場之外, 其實好多地方都好高危, 公眾泳池或者體育館就係其中一處, locker大都係用鎖匙鎖, 上手使用者隨意可以帶條匙出去配多條.
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you.

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-4-28 10:26 發表

有陣時好難小心
香港d貴場(sauan)都有開locker
澳門d大場都有偷$, 不過E家小好多
icanfly2 c-hing,

去 HK sauna, 我帶得 $50 - $100 入去, 找數碌咭.  

去 Macau sauna, 用現金買定套票, 帶三幾百過去,

找數又可碌咭.  

因此, 有咩事, 都唔會有大損失.  

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-4-27 01:05 發表
我唔理去正場定邪場
銀包電話都一定跟身
唔係話信唔信得個場&班locker仔
而係始終貴重野跟身感覺上個心都定d
就算唔見野都唔賴得人

同埋我始終覺得個場一定會有後備key
因為點都要以防客人果條唔見左or壞左嘛 ...
高級d嘅職員1定有 master locker spare key.      

d友仔偷 1-2張銀紙, 好多客都唔會覺少咗錢.   

我上去會帶 1個 5"x6" 嘅袋仔, 將 $ + cards +
mobile 放晒落去, 袋不離身 (except shower time).  

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-5-3 15:03 發表

icanfly2 c-hing,

去 HK sauna, 我帶得 $50 - $100 入去, 找數碌咭.  

去 Macau sauna, 用現金買定套票, 帶三幾百過去,

找數又可碌咭.  

因此, 有咩事, 都唔會有大損失.  ...
呠呠車師兄,你咁大膽,埋單 look 卡,一來有 record,二來驚比間場做手腳 look look look look 你幾 look 你都唔知。

我北上一定唔會帶信用卡,只帶一張銀聯卡,只有一個 ¥cash account,裡面有大約¥2,000 ,作為後備錢。
銀包就每次 ¥500 (連交通費),避免玩大左與及精子過份流失。

HK 桑拿,冇去大約 3 年。
Macau 桑拿, 都冇去 N 年,N≧3
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-3 16:11 發表

呠呠車師兄,你咁大膽,埋單 look 卡,一來有 record,二來驚比間場做手腳 look look look look 你幾 look 你都唔知。

我北上一定唔會帶信用卡,只帶一張銀聯卡,只有一個 ¥cash account,裡面有大約¥2,000  ...
robertchan c-hing,

你誤會咗嗱.  

我呢d新手冇咁大膽喺大陸碌咭.  

我講 HK + Macau 咋.   HK + Macau 冇問題掛.  

robertchan c-hing, 你的提點好有 point 呀.  

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-5-3 16:34 發表

robertchan c-hing,

你誤會咗嗱.  

我呢d新手冇咁大膽喺大陸碌咭.  

我講 HK + Macau 咋.   HK + Macau 冇問題掛.  

rob ...
呠呠車師兄,出黎玩,冇新手舊手之分,只要能活學活用,就係老手,好多人玩左幾十年都仍然比人搵老襯,就係因為冇活學活用玩樂技巧。.

在 HK 與 Macau look card 我都覺得冇問題,唯一問題就係留有 record,與及 FX difference....
[img=247,181][/img]

60 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。