推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 陰翔飛懸案

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-24 05:45 發表
多得大象兄及蘿蔔兄o既介紹及指導!  18/4 星期六晚終於去試了陰翔飛了! 但結果就發生了一宗無法解釋的懸案!       

話說因為眾C兄指出該場o既特惠100港式套餐好抵, 只做到4月20日星期一, 為免走寶決定4月18星期六晚上去一試!

因為當晚要完成手頭工作才可下班, 所以過關時已經11點左右, 因為得到蘿蔔C兄及 lidoon9 C兄提供資料,
  ...
我都多得溫柔師兄提及一下小弟

紅牌真系好紅,要一早booking, 不過可以搵到second紅牌, 真系恭喜 恭喜.

好老實咁講, 紅牌系食相頭, 唔系買service, 況且去陰翔飛主打都唔系做波推. 如果當晚換作系小弟, 我就會做特惠100港式套餐兩次(你都系因為有特惠而去啫 ), 不過系兩個唔同囡囡. 第一個當然系second紅牌喇, 第二個可以叫主任介紹一個part one 揼得好嘅bg. 咁就可以松一松有覺好瞓啦. 雖然港式唔一定可以飛bra(飛bra就要睇各人嘅本領), 但 squeeze 一 squeeze boob boobs 都無問題嘅 .

睇到你個報告, 小弟都心痕痕想出番一個波推報告切磋切磋 , 不過好似師兄咁講容許我休息下, 遲些再續吧 !

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 22:43 發表

9 師兄,你係未兩個紅牌都試過?
我好知足架, 試過最紅嘅紅牌已心足. 第二紅牌都系留番比你試, 唔想再同你爭囡囡

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-25 18:37 發表
其實之前所講o既已經係今次夜探陰翔飛最開心o既部分, 雖然呢間場唔算好企理, 員工招呼亦麻麻, 但有好質素o既囡囡, 都算物有所值(雖然囡囡互動情況只是一般, 但勝在後生, 樣靚, 身材正)!

但標題所講o既懸案又係咩野 ...
引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 22:27 發表

你入得場,梗係打開門做生意你先入到去啦。
無論用咩鎖,如果有心偷錢,一定有辦法。部長與經理知唔知更衣有景轟...有保留。
我記得 陰翔飛有兩個, 一個 LOCKER 仔,  一個 LOCKER 佬. 唔知當晚系邊個呢.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-25 23:15 發表

有 3 個,一個肥肥地 locker 中年佬,一個 locker 仔,一個瘦 locker 佬(流利白話)
你去過2次都知有3個.

反而我去過3次只知有2個

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。