推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] 陰翔飛懸案

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-24 05:45 發表
多得大象兄及蘿蔔兄o既介紹及指導!  18/4 星期六晚終於去試了陰翔飛了! 但結果就發生了一宗無法解釋的懸案!       

話說因為眾C兄指出該場o既特惠100港式套餐好抵, 只做到4月20日星期一,  ...
你有冇按腳?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-24 11:12 發表

我都多得溫柔師兄提及一下小弟

紅牌真系好紅架,要一早booking, 不過可以搵到second紅牌, 真系恭喜 恭喜.

好老實咁講, 紅牌系食相頭, 唔系買service, 況且去陰翔飛主打都唔系做波推. 如果當晚換作系 ...
9 師兄,你係未兩個紅牌都試過?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-24 07:44 發表

有埋鮮奶推背咁爽!?
期待師兄下半PART包膠!
你未試過?去 HK$ 試下,與 ca 玩法又唔同。

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-4-24 23:18 發表

成熟師兄 你越黎越大膽啦! 任場飛 都識去
小心尼兩條友呀, 佢地帶壞左好多人架!
拿拿聲出埋懸案部份啦! 等你!   
所有"成熟"男士都鐘意去果度出火!
你今日出左未呀?

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-24 23:38 發表

我好知足架, 試過最紅嘅紅牌已心足. 第二紅牌都系留番比你試, 唔想再同你爭囡囡  
唔去啦,比人點左相,你想我死?命都冇,比人捉住我摺 144 隻千紙鶴先比我走就大鑊!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-25 18:37 發表
其實之前所講o既已經係今次夜探陰翔飛最開心o既部分, 雖然呢間場唔算好企理, 員工招呼亦麻麻, 但有好質素o既囡囡, 都算物有所值(雖然囡囡互動情況只是一般, 但勝在後生, 樣靚, 身材正)!

但標題所講o既懸案又係咩野 ...我講出我o既問題, 我認為有可能是有人從我衣櫃裡偷了錢, 但那部長堅稱佢地呢度打開門做生意, 絶對唔會容許咁做.....
你入得場,梗係打開門做生意你先入到去啦。
無論用咩鎖,如果有心偷錢,一定有辦法。部長與經理知唔知更衣有景轟...有保留。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-25 22:35 發表
百零蚊都咁好玩,都吾錯呀!不過遇到偷$懸案,會好無引
呢個時候要小心,五•一又到了。

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 23:05 發表

我記得 陰翔飛有兩個, 一個 LOCKER 仔,  一個 LOCKER 佬. 唔知當晚系邊個呢.
有 3 個,一個肥肥地 locker 中年佬,一個 locker 仔,一個瘦 locker 佬(流利白話)

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 23:18 發表

你去過2次都知有3個.

反而我去過3次只知有2個
但係部長我只見過一個,係 x 南,個樣好似女農民果個。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-25 23:40 發表

咁去CA 要吾要小心呀?
唔想在公眾講,pm 你。

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-26 19:24 發表

當晚o既係女部長, 唔知係咪 x南, 我冇問, 但有提過我係朋友介紹至o黎o既 ! 所以識點**同意@*....
講真@*真係唔錯架, 仲諗住下次要見識埋**添, 唉~  真係....      

講返件事, 我返轉頭其實都唔係諗住會 ...
如果對一個場有介心,就唔好再去,橫豎大把場,咁多選擇,無謂搵自已笨。

其他場仲有好多靚女,一定有機會搵到岩心水的。

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-26 19:40 發表

照收銀妹同部長阿岑仔o既言談對答感覺就唔似知情有景轟, 我仲問佢地之前有冇發生過咁o既事, 佢地都話冇, 部長仲有拎條櫃匙去 check 下有冇問題, 但佢堅決相信 locker 唔會出蠱惑, 仲話佢地櫃匙一定要我果條再加佢地 ...
聽師兄所講既過程,最有可能係 locker 出現問題。

不過真相係點就無法證實。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-26 22:45 發表

有問題的場就吾好再試,費事玩得吾開心
有問題既工,焗住要返;
有問題既囡,上到先知;
覺得有問題既場,點解仲要去?

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-4-27 01:05 發表
我唔理去正場定邪場
銀包電話都一定跟身
唔係話信唔信得個場&班locker仔
而係始終貴重野跟身感覺上個心都定d
就算唔見野都唔賴得人

同埋我始終覺得個場一定會有後備key
因為點都要以防客人果條唔見左or壞左嘛 ...
我曾經見過鳳凰附近一間場有 locker 仔圍埋在一角摷一個銀包裡面有幾多錢,一見我行近就作鳥獸散,睇佢地既神色咁慌張,果個應該係客人既銀包。果間場係小嘉之姊妹場。

引用:
原帖由 tt234 於 2009-4-29 23:40 發表
以前睇過一個報告,係黃色假期,個ching帶2000,無左500,佢地唔會攞哂,免你即時發現.
我有次係正場按,個locker鎖無電,開唔倒,d技工只用鏍絲批撬開佢,整番實電池蓋,有番電就俾我用,我即時要求換另一格.
我只係沖 ...
大陸骨場 locker 仔偷錢係好平常,只可以自已小心 d 。

相關搜索目錄: 電池

引用:
原帖由 westminfat 於 2009-4-30 15:42 發表
下次try*( 佢好玩自動光豬
佢係玩得放,不過幾肥利下,我驚食完膽固純過多。

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-5-3 15:03 發表

icanfly2 c-hing,

去 HK sauna, 我帶得 $50 - $100 入去, 找數碌咭.  

去 Macau sauna, 用現金買定套票, 帶三幾百過去,

找數又可碌咭.  

因此, 有咩事, 都唔會有大損失.  ...
呠呠車師兄,你咁大膽,埋單 look 卡,一來有 record,二來驚比間場做手腳 look look look look 你幾 look 你都唔知。

我北上一定唔會帶信用卡,只帶一張銀聯卡,只有一個 ¥cash account,裡面有大約¥2,000 ,作為後備錢。
銀包就每次 ¥500 (連交通費),避免玩大左與及精子過份流失。

HK 桑拿,冇去大約 3 年。
Macau 桑拿, 都冇去 N 年,N≧3

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-5-3 16:34 發表

robertchan c-hing,

你誤會咗嗱.  

我呢d新手冇咁大膽喺大陸碌咭.  

我講 HK + Macau 咋.   HK + Macau 冇問題掛.  

rob ...
呠呠車師兄,出黎玩,冇新手舊手之分,只要能活學活用,就係老手,好多人玩左幾十年都仍然比人搵老襯,就係因為冇活學活用玩樂技巧。.

在 HK 與 Macau look card 我都覺得冇問題,唯一問題就係留有 record,與及 FX difference....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。