推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:31 發表

呢招可以嗎?

so far so good,厘招好耐人尋味
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:33 發表

等小弟都咁樣表演一下先!
只要你指住囡囡個肚,話佢肥,佢一定會跟你學做。
!XX 就係咁樣比我攬住做左幾分鐘。
Jolin 都有。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:36 發表

Jolin 都有。   
嘩,等我聽日用下 E 招先,Target:Jolin

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:36 發表

Jolin 都有。   
咁你有無教貪錢怪做啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:44 發表

咁你有無教貪錢怪做啊?
貪錢怪成條死魚咁灘晌處,掛住睇電視,拿高個 bra 等我食自助餐,佢就郁都唔郁,點會做?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:47 發表

貪錢怪成條死魚咁灘晌處,掛住睇電視,拿高個 bra 等我食自助餐,佢就郁都唔郁,點會做?
我仲記得當時搵貪錢怪時佢有感冒,一野車輪左落去,跟住就染左成個幾星期的感冒!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:57 發表

我仲記得當時搵貪錢怪時佢有感冒,一野車輪左落去,跟住就染左成個幾星期的感冒!
貪錢怪係我係蟲島所嘆的第一條囡,如果佢吾係有喱d壞習慣,都吾錯,不過 E 家係我最吾想輪牌輪到的囡,
ching毒你吾死都有排醫籮

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 01:01 發表

貪錢怪係我係蟲島所嘆的第一條囡,如果佢吾係有喱d壞習慣,都吾錯,不過 E 家係我最吾想輪牌輪到的囡,
ching毒你吾死都有排醫籮
無錯!
輪牌輪到佢的話,我會第一時間踢Q佢出房!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:57 發表

師兄,好在你當時冇叫佢吹奏呀,否則你真係第一個經"雀鳥" 而傳播感冒箘既港人呀。

咦......我應該係....你搵完佢之後幾日去搵佢既。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 01:05 發表

師兄,好在你當時冇叫佢吹奏呀,否則你真係第一個經"雀鳥" 而傳播感冒箘既港人呀。

你搵佢時佢剛感冒好番??

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 01:05 發表

終於証明左流感係會由豬傳染人的,小心

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 01:06 發表

你搵佢時佢剛感冒好番??
我搵佢果時,佢話已經病左個幾禮拜。
引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 01:08 發表

豬==> 豎起毛既雀==> 人

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 01:08 發表

原來聾島一早有豬流感
師兄聽日都係唔好去了!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 01:11 發表

原來聾島一早有豬流感
師兄聽日都係唔好去了!
咁我吾去蟲島籮,直接去豬場揀豬喇

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 01:11 發表

原來聾島一早有豬流感
師兄聽日都係唔好去了!
rayso 師兄通常行程:
王金 ==> 明豬 ==> 龍賭會

咁頭兩間應該冇事。
如果龍賭匯係第一站就大鑊,其餘兩間會變埋疫區。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 01:14 發表

咁我吾去蟲島籮,直接去豬場揀豬喇
去王甘揀豬豬!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 01:15 發表

咁頭兩間應該冇事。
去慣豬場,所以去到龍賭會,就好似世外桃源籮

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 01:19 發表

去完豬羅紀公園,跟住去行博物館睇藝術品。

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 01:19 發表

師兄今日個玩法又會係王金 ==> 明豬 ==> 龍賭會嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 01:15 發表

咁頭兩間應該冇事。
諗住星期六咁的行程
天地(用埋加鐘COUPON) ==> 明豬 ==> 龍賭會

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:23 發表

乜 !XX 冇教你咩?
我教左佢幾招。
有一招佢要凸起個籮友的,做既時候露哂底。

呢招連個西形都睇到喎

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-30 21:40 發表

諗住星期六咁的行程
行程好吸引啊!搞到我都想去!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 21:54 發表

行程好吸引啊!搞到我都想去!
係呀
洗費又唔多
天地兩個鐘     RMB 45 (用COUPON)
明豬一個鐘     RMB 29
龍島兩個鐘     RMB 98
Total                 RMB172

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-30 21:40 發表

諗住星期六咁的行程
師兄,你同我既行程一模一樣,唔知會唔會爭囡呢

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 22:10 發表

師兄,你同我既行程一模一樣,唔知會唔會爭囡呢?
天地同明豬我諗住開發新囡囡所以輪牌,最多喺龍賭同師兄喺龍賭時撞姐

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。