推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 23:19 發表

而家等緊 rayso 師兄回來報告今日之 ca 放雀活動,作為五•一救國行動之指標。  
RAYSO師兄咁夜都未蒲頭,莫非已醉生夢死在CA裡!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 23:19 發表

而家等緊 rayso 師兄回來報告今日之 ca 放雀活動,作為五•一救國行動之指標。  
唔通仲放緊雀,留左喺CA

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-30 23:21 發表

佢應該唔會帶佢個妹來做 佢個妹係ca做工廠的

係好既家姐點會咁帶壞個妹..佢自己都好大洗 買化妝品用好多錢
佢搵皮幾野一個
佢一日做成14、5個鐘,有命搵錢都無命洗!

相關搜索目錄: 化妝 化妝品

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 23:24 發表

佢一日做成14、5個鐘,有命搵錢都無命洗!h:" />
唔一定做 14、5個鐘。好多時係訓晌處,享受比人按摩。
[img=247,181][/img]

引用:

上便天下太平,各位ching玩得開心d呀
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-1 01:01 發表

上便天下太平,各位ching玩得開心d呀
有冇搵 Jolin?
龍島咩款工衣?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-1 01:42 發表

有冇搵 Jolin?
龍島咩款工衣?
冇呀,搵左小蠻腰,重係咁長氣,不過個樣索左,佢做埋今個禮拜,會放10日假,今日開始返早班,要搵佢就快手籮,
工衣都係同採耳妹一樣個套,不過尋日我到蟲島時d生意就麻麻

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-30 14:09 發表

係呀
洗費又唔多
天地兩個鐘     RMB 45 (用COUPON)
明豬一個鐘     RMB 29
龍島兩個鐘     RMB 98
Total                 RMB172
真係幾扺WOR,

明豬頭鐘$29, 平左??  咁加鐘幾錢?

宜家天地冇左COUPON, 重有邊間攪優惠或減左價??

好似話黃金推拿減左價, 咁宜家幾錢??

比較多野問, 因為想攞定料星期六晚去.

THANKS!!!

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2009-5-8 18:11 發表

真係幾扺WOR,

明豬頭鐘$29, 平左??  咁加鐘幾錢?

宜家天地冇左COUPON, 重有邊間攪優惠或減左價??

好似話黃金推拿減左價, 咁宜家幾錢??

比較多野問, 因為想攞定料星期六晚去.

THANKS!! ...
明豬不嬲都係¥29 頭鐘,加鐘¥35。

王金最平果隻浪漫式係¥138,但要在進場前打比部長 book 房才有此優惠,這優惠還會送一隻豬,祝君好運。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-8 10:36 發表

明豬不嬲都係¥29 頭鐘,加鐘¥35。

王金最平果隻浪漫式係¥138,但要在進場前打比部長 book 房才有此優惠,這優惠還會送一隻豬,祝君好運。  
THANKS!!

除左明豬, 有邊間係平又玩得過呢(沐足)??

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2009-5-8 19:07 發表

THANKS!!

除左明豬, 有邊間係平又玩得過呢(沐足)??
明豬頭鐘¥29,囡囡質素唔太差,又近金三角,如不要求硬件靚,都算係玩得過。

其他較平的二三線沐足場有麗都、康兒,但都是實力派,未必岩師兄心水。

如師兄不太計較價錢,我會建議去龍島,一定有靚女,就算冇互動,同靚女嘻嘻哈哈近距離接觸推肚子,也值回票價,偶爾也會遇到豪放妹,就會有增值,好睇你運氣。除了龍賭,靚女指數較高的場是申天雄,太屏羊也ok。但申天雄較高危,太屏羊服務員與部長服務差勁,令人卻步。

如師兄要"平",明豬是首選,大部份囡囡都有互動,不過囡囡很多都來自農村與工廠,土味重,技術生硬,沒一定程度的愛心與耐性,會受不了。

如師兄一定要"平" ,又要有得"出"....可做超級足浴。明豬¥68 八十分鐘,王金¥77 一百二十分鐘,聚隆軒¥68六十分鐘....但這類必出套餐,都是豬多過人,做完或多或小對下袋有影響。

針無兩頭利,"平" 、"靚"、"正"、只能取其一,要如何取捨,師兄自已決定吧。

ching,又包紙巾,又舔肚臍,D服務都另類,仲有叫人2点開始加鈡去過夜(10幾粒鈡喎)

i want to go

引用:
原帖由 bee2009tokyo 於 2009-5-9 17:36 發表
i want to go
人一世,物一世,一於去玩下喇,玩到你腳仔軟,行路都無力

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-9 18:06 發表

人一世,物一世,一於去玩下喇,玩到你腳仔軟,行路都無力
ching,i want to go also!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 21:16 發表

ching,i want to go also!
原來竹人師兄咁耐都未去過天地的??
快D 去啦,個場真係幾靚的

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 21:54 發表

原來竹人師兄咁耐都未去過天地的??
快D 去啦,個場真係幾靚的
小弟比較懶,響金三角一落左車,兩隻腳就只往聾島方向走.....

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 21:57 發表

小弟比較懶,響金三角一落左車,兩隻腳就只往聾島方向走.....
得閒去多D 地方,發掘下CA 之美啦
不過今日真係熱到PK

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 22:00 發表

得閒去多D 地方,發掘下CA 之美啦
不過今日真係熱到PK
香港呢邊都好熱啊!
CA咁鬼熱,好彩今日無上去玩姐!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:04 發表

香港呢邊都好熱啊!
CA咁鬼熱,好彩今日無上去玩姐!
件衫乾完又濕,濕完又乾

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 22:19 發表

件衫乾完又濕,濕完又乾
等!XX今日同你「吹」乾件衫嘛!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:21 發表

等!XX今日同你「吹」乾件衫嘛!
不如吹我條沐足褲仲好

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 22:27 發表

不如吹我條沐足褲仲好
乜唔係吹師兄條沐足褲裡面長條形的東西咩!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:31 發表

乜唔係吹師兄條沐足褲裡面長條形的東西咩!?
算啦,隔住褲我都收貨啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。