推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

43 12
發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-4-25 23:22 發表

咦...OSIM OR OTTO.... 嗰D喎, 你又攪到我心思思搵osim
又係搞到我心思思,真係好想去玩一轉,不過玩得太激,我驚我頂吾順呀

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-25 23:30 發表

我估好似食緊大白免糖咁外面有層衣囉
ching一於泥個環保吹,咪吾洗咁麻煩囉

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 11:48 發表

天地以前最正係水療,而家比前前差得多,又冇得過夜,又 cut 到好細,又冇自助餐。
以前無去過天地,所以吾知佢點正,唯有宜家補番數,感受下佢的GRAND 先,新裝修,吾會差掛?

相關搜索目錄: 裝修 水療
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 superman88 於 2009-4-26 16:50 發表

羅拔兄 , 尋日黃雨上去有無水浸 , 本人尋日打算去尋樂 , 見下暴雨即時打清 ,
過兩三日有空會去天地 . 肥脆 . 名豬 ,

話時話 ,
而加爆出 " 豬流感 " ,
這未來兩週要密密上去,
話吾定到時 " 豬流感 " 殺 ...
me too,得快樂時且快樂,見到d豬囡咁正,吾知去蟲島定天地好呢

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 22:57 發表

果部係好屎既機,是 Song A168,用了兩年都唔壞,而家大約值一千呅樓下。

果張相,我係執過先至 post 上來的,所以好光。

ching你都幾有辦法,成日氹到d囡囡影相

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 23:31 發表

我 尋晚 7:00pm 同 JOLIN say goodbye,我話你會九點幾進場,佢對眼發光,我見到....二奶等老公咁既眼神!  
噢,原來佢地有咁好特別關係,咁我就放過 jolin 喇,吾去採佢啦

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-28 22:49 發表

唔係,係水上明豬北面 75 公里既 ca 明豬國。
嘩,竟然搭錯豬,又幾搞笑喎

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-28 23:36 發表

好似大左少少,之前明豬舊椅係無得較個背隻的角度,而家有得較,同D 布料光鮮D 無咁霉,我估係續步換緊
厘隻豬暫時吾得閒去,寄望CHING 們多d分享喇

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-29 00:11 發表

憶萬大軍全數進攻龍島!
唔得閑攻打果 d 小國。  
吾怪得遍地 C 肥,噢,又打錯字,應該係遍地 C骸

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 00:23 發表

聾島以殺手之王!X@率領十大殺手全力抵擋蘿蔔大軍的攻擊!
ching會吾會由第十位開始殺上去呀,遂個擊破,其實Jolin點解入吾到十大呀

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 00:30 發表

個十大殺手榜,除左頭幾個外,成日都變,都唔知擊破得邊個才好!
JOLIN可能個性問題吧,外表雖然不錯,但說話太慢,好多時D客都話聽她說話都好似聽緊催眠曲咁........所以就唔係咁有人氣
佢吾係做左竹人嫂後,應該好似阿城嫂(洪黛林)咁,人氣急升嗎

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:32 發表

乜咁多師兄咁有藝術細胞,喜歡欣賞藝術品的!?
可能個個都係葉問,鍾意玩格手呢?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:49 發表

班太極高手有「九陽神功」護身的,你有無啊!?
估吾到我地有一陽指,佢地有 r 雀功,真係要鍊過先知邊個勁

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-29 23:55 發表

大家都係用講打講殺咁,我都係用把口黎解除囡囡的保護
ching的層次有高我幾皮籮,剩係用吹........水功就可以令囡囡解除武裝,我重要用對手

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:10 發表

幾時教下小弟做鹹濕瑜珈啊!?

小心佢幫你保持平衡時要抱住你個籮,渣住你對(.)(.)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:23 發表

乜 !XX 冇教你咩?
我教左佢幾招。
有一招佢要凸起個籮友的,做既時候露哂底。

阿瑜珈大師,重有冇激d,走光多d的動作睇下呀?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:31 發表

呢招可以嗎?

so far so good,厘招好耐人尋味

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:36 發表

只要你指住囡囡個肚,話佢肥,佢一定會跟你學做。
!XX 就係咁樣比我攬住做左幾分鐘。
Jolin 都有。   
嘩,等我聽日用下 E 招先,Target:Jolin

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:57 發表

我仲記得當時搵貪錢怪時佢有感冒,一野車輪左落去,跟住就染左成個幾星期的感冒!
貪錢怪係我係蟲島所嘆的第一條囡,如果佢吾係有喱d壞習慣,都吾錯,不過 E 家係我最吾想輪牌輪到的囡,
ching毒你吾死都有排醫籮

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 01:05 發表

師兄,好在你當時冇叫佢吹奏呀,否則你真係第一個經"雀鳥" 而傳播感冒箘既港人呀。

咦......我應該係....你搵完佢之後幾日去搵佢既。
終於証明左流感係會由豬傳染人的,小心

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 01:11 發表

原來聾島一早有豬流感
師兄聽日都係唔好去了!
咁我吾去蟲島籮,直接去豬場揀豬喇

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 01:15 發表

rayso 師兄通常行程:
王金 ==> 明豬 ==> 龍賭會

咁頭兩間應該冇事。
如果龍賭匯係第一站就大鑊,其餘兩間會變埋疫區。
去慣豬場,所以去到龍賭會,就好似世外桃源籮

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 23:19 發表

而家等緊 rayso 師兄回來報告今日之 ca 放雀活動,作為五•一救國行動之指標。  
上便天下太平,各位ching玩得開心d呀

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-1 01:42 發表

有冇搵 Jolin?
龍島咩款工衣?
冇呀,搵左小蠻腰,重係咁長氣,不過個樣索左,佢做埋今個禮拜,會放10日假,今日開始返早班,要搵佢就快手籮,
工衣都係同採耳妹一樣個套,不過尋日我到蟲島時d生意就麻麻

引用:
原帖由 bee2009tokyo 於 2009-5-9 17:36 發表
i want to go
人一世,物一世,一於去玩下喇,玩到你腳仔軟,行路都無力

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。