推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

喂喂, 今日我明豬, 天地都有去 wo, 唔見到有 ching...
天地輪了 @號..........月巴.......一個鐘脫出

robert ching 上左去都唔打俾我

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 02:09 發表

我都冇去明豬!
你又去天地?
係啊,我5點入,六點出,你上去又無打俾我
點解我個天地女女唔係呢件工衣?
咁究竟天地係咪可以過夜???

明豬吸煙女女說你好久沒找她了

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 18:36 發表

我梗唔比你知我去龍賭啦,你有冇聽過賭神會話比人知佢去邊處賭錢?你又唔係龍五。

天地唔係呢套工衣?會唔會你果個係新囡,未有新工衣呀!

呵呵呵~~~你搵左吸煙妹了!我最怕二手煙與二手 lin,所以唔 ...
唔係 wo,@號話佢一開就係度wo,
另外,我想問下天地有無車去明豬呢?
我真係搵唔到5號車由天地返百佳 wo

都唔係豬,算ok, 不過佢無食煙,仲話佢係唔食煙 ge!
夠膽騙我, 我即刻話係啊珍話我知 ge,佢先認,哈哈哈

星期五係深圳打電話去龍倒訂房留牌沐足
九點到竟然話無房,等左半個鐘都無人理我,即走

星期六係尾班8點車走, robert ching 係咪啊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-26 22:15 發表

你有冇參觀過水療部?
今日有冇優惠卷派?
見唔見到好似曾誌衛果個總經理?佢在前台同客人握手。
我都見唔到有 總經理
優惠卷好似派到 25/4 wo

相關搜索目錄: 水療

咁羅生幾時猜我走一轉啊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 00:42 發表

咁..........去到一人選一個囡囡,豬囡佢哽! ...正如龍五幫賭神擋子彈一樣。   
嘩, 乜 robert ching 對我咁好啊,真係多謝哂 la

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 18:28 發表

呢兩日,你去天地與龍賭又食到咩好野?
天地咪 @號, 月巴女女,只按了一個鐘,上下也格手,不過最後5分鐘攻破上路
龍賭我8:00p.m. 訂房,9:00p.m. 去到,但係無房.....等了半個鐘都係無人理我, 發火走了
去左明豬訓,有蚊,6點半d 工人係度裝修......嘈到死.....
明豬要按 $128 ,仲要加$30先有得訓,我真係豬, 應該12:00行去王甘...
明豬推拿唔記得幾號,不過輪左3,4個都係

星期六無再去龍賭, 去左明豬試 抽煙女女ma

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-27 19:15 發表

你呢個行程平淡過平淡,去左等如冇去。

乜你冇搵龍賭靚女部長幫你 mark 沐足妹咩?

明珠抽煙妹有冇同你 r 雀?我唔敢搵佢,因為上次臨走果時佢吩咐我:「你下次來記住帶一包香港制造的煙比我!」.. ...
有啊,不過唔係靚女部長, 係男主任,都無靚女部長走過來
有,佢都有叫我買煙俾佢...

jolin  究竟係邊個啊

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 00:30 發表

個十大殺手榜,除左頭幾個外,成日都變,都唔知擊破得邊個才好!
JOLIN可能個性問題吧,外表雖然不錯,但說話太慢,好多時D客都話聽她說話都好似聽緊催眠曲咁........所以就唔係咁有人氣
ching 可不可以 pm jolin 俾我啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。