推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

47 12
發新話題

[原創] 嚴重投訴金巴多次強迫我跟他的喜好去犯規, 太過份了

嚴重投訴金巴多次強迫我跟他的喜好去犯規, 太過份了

引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 5-5-2009 19:13 發表
各位版主及管理員, 果個金巴佬成日send pm俾我罵我, pls u quickly help me to handle him la! 他好煩呀! 今日又收到佢話我這句:

"你唔好一日開幾題在同一版,盡量一題到講"

佢竟然話如有人開左個post,而我想 ...
重覆開內容相近的帖/把內容相似的帖分開去發言(即分帖)好似o係Xocat唔得ge喎...

要加野入舊帖,請善用3000分鐘編輯功能.
引用:
"你唔好一日開幾題在同一版,盡量一題到講"
係唔想你分帖發言...同一帖再發言便可...我地都會睇既...
引用:
他根本只係自己鍾意人點做就強行迫d會員跟佢的喜好去做, 這樣太過份太卑劣了@!
版主都係依法辦事...唔係個人喜好問題
更況且沒有Ban你,沒有刪帖,只是用PM警告,已經算好彩了...

本人從來沒有罵過樓主,只係溫馨提示,言語間只有樓主語氣較重來對本人。 

只係唔想樓主,同一時間開題在交友版,心情版到,又唔想樓主每日開幾題,攪到成版都係樓主文章,先至溫馨提示你,集中一題到討論,之後唔聽意見,先至將心情版,交友版同一題合併,而樓主在交友版所開題目,我亦冇合併過,同冇刪除樓主文章。 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2009-5-6 11:31 發表
本人從來沒有罵過樓主,只係溫馨提示,言語間只有樓主語氣較重來對本人。 

只係唔想樓主,同一時間開題在交友版,心情版到,又唔想樓主每日開幾題,攪到成版都係樓主文章,先至溫馨提示你,集中一題到討 ...
agree with 金巴.

Try to avoid a number of posts of the same topic within a board unless necessary.

besides, 金巴 is very polite during the whole process.

ararar

ararar

ararrar

xocatII

ararr& xocatII

引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 6-5-2009 20:15 發表
"重覆開內容相近的帖/把內容相似的帖分開去發言(即分帖)好似o係Xocat唔得ge喎..."

1. 我覺得第一點已很不公平, 為何有人開了內容剛巧與我想開的post有關/相似, 咁都唔可以開?我還我, 佢還佢? 點可以咁? 版主, 請好好諗鼣o條規則

2.  是否我開了一個post in one place,就一定不可在第二個place再開? 是否每個區都是?
1. 冇問題架

2.應該咁講,你淨係回應我都用3個回覆...其實1個都夠...
例如你講豬流感都開2個thread...一早合併就唔會有事...節省論壇資源...避開灌水之嫌
引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 6-5-2009 20:18 發表
"沒有刪帖,"

他在",心情區"刪晒所有我帖都叫無刪帖??????
可能我搞錯或誤會,不過當有版主對Post有刪改就一定有pm通知...
亦有可能係移動+合併主題
引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 6-5-2009 20:17 發表
"版主都係依法辦事...唔係個人喜好問題"

係金巴上次同我在pm度承認自己鍾意點就點, 唔係我冤枉佢架! ararar! 我都同你傾過好多次計啦@點解你要幫住佢呀!
傾過計同幫邊個根本一d關係都冇...要知咩叫公私分明嘛...
引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 6-5-2009 20:23 發表
"又唔想樓主每日開幾題,攪到成版都係樓主文章"

我同佢講過我根本無每日開咁多, 你地唔信可去看鴾擗l, 就知他刻意冤枉我, 我也對他說過我一定會守規則不會超越every day 's maximum numbers of post!
相似內容(自己發帖計)就應該Group埋一齊la...參考一下藍蝶人Post...

我似乎講得太多...如有冒犯請多包涵...呢d野等版主們去搞...

引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 2009-5-6 20:15 發表
1. 我覺得第一點已很不公平, 為何有人開了內容剛巧與我想開的post有關/相似, 咁都唔可以開?我還我, 佢還佢? 點可以咁? 版主, 請好好諗吓這條規則

2.  是否我開了一個post in one place,就一定不可在第二個place再開? 是否每個區都是?
第 1 點:我從來冇講過話第個會員開左相似話題,你就唔可以開題。 

第 2 點:如果你唔係咁明顯,每一題都開在交友版同時又抄多一題去心情版,相信我未必睇到去合併主題。 

引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 2009-5-6 20:17 發表

係金巴上次同我在pm度承認自己鍾意點就點, 唔係我冤枉佢架! ararar! 我都同你傾過好多次計啦@點解你要幫住佢呀!
我從來冇 pm 你講我鐘意點就點。 

只係溫馨提示你唔好重複開題,同盡量避免每日在同一區開幾個話題,盡量在同一題到討論。

引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 2009-5-6 20:18 發表

他在",心情區"刪晒所有我帖都叫無刪帖??????
從來冇刪過你的帖子,只係合併過。 

例子:我發覺xocat forum所有版主都好過其他大型forum的版主好多

以上呢題你在 2009 年 4 月 15 日同時在交友版同心情版開題,再之後在 2009 年 4 月 30 日在交友版重複開一題,本人在 2009 年 5 月 3 日先將呢 3 題合併,中間幾日有溫馨提示你,但你不聽意見。 

相信其他版主,一早已經移走或合併相關話題。 

引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 2009-5-6 20:19 發表

i also feel that his talking is very polite , 但他承認喜歡delete就delete, 就兩回事
我從來冇講過話喜歡 delete 就 delete 。 

基本上,除了賣廣告,惡意灌水會立即移走外。

版主係唔會隨便移走文章。

相關搜索目錄: 廣告

ararrar

ararrar

ararrar

版主

樓主比我o既覺係一位極難相處的人,
金巴肯同佢傾咁耐,我都覺得金巴 EQ 好高

你係一位極度以自我為中心的人,
如果唔係你有問題, 點會被人群起而攻?

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=260078&page=1#pid6926665

ararar

ararrar

真正的版主

引用:
原帖由 LOVELYHAPPY 於 2009-5-5 19:13 發表
本人一向在xocat已玩了很長時間, 從未見過有人這麼蠻不講理, 一直好聲好氣和他講道理他唔聽, 這實在太蠻不講理了@!
版主,我比人PM用粗口鬧,而家正式投訴

你登記左一個月,真係在xocat已玩了很長時間喎

一開口就鬧人X街,話人爛口狗,
唔知呢 D 算唔算一直好聲好氣和同講道理呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我邊有你咁得閒 SEND PM 鬧人呀

啊.....原來你係貴賓,我無資格同你講野呀,失覺晒喎,係新版規來的嗎?

重有呀....你寫 D 野好粗鄙呀,睇完真係要洗眼
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。