推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

36 12
發新話題

[原創] north point 邪足?

north point 邪足?

唔知有無呢

i would like to know also

may be hong kong island side 邪足

I heard that they were closed years ago la. Well...though if there is any left. They are all
just middle age pork chop.

why 邪足?
many saunas in northpoint for selection wor.....

係呀,仲有唔少141同樓上骨添!

All closed la

Gum any good suggestion of USB or sauna?

千萬別去north point大時代sauna,女老又成曰游說開大,非常差service.

I think 大時代 closed a while ago. Has it re-open???

引用:
原帖由 bayareajohn 於 2006-8-22 08:16 PM 發表
I think 大時代 closed a while ago. Has it re-open???
Still closed a few days ago.

引用:
原帖由 flyfish 於 2006-8-23 00:44 發表
千萬別去north point大時代sauna,女老又成曰游說開大,非常差service.
仲想試下潻
thanks for info.

引用:
原帖由 chgav 於 2006-8-24 13:56 發表

仲想試下潻
thanks for info.
不久之前見有 brother話皇都都唔錯 !
I'm a pipe-smoker ...

回復 #12 taurus 的帖子

Brother 皇都 how much?

引用:
原帖由 vanboy 於 2006-8-24 22:08 發表
Brother 皇都 how much?
最近的價錢, 我就唔知啦. 幾年前在銅鑼灣工作的關係, 久不久都會上去. 服務都幾放 !

都係等其他兄弟幫幫手 la ...
I'm a pipe-smoker ...

回復 #12 taurus 的帖子

big meal below $900.

Really?

北角城如何?

"北角城" - test your luck !

THX

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

引用:
原帖由 chungking 於 2006-8-26 14:39 發表
北角城如何?
兩個字:"撞彩"

how about hoi tin?

how about hoi tin?

引用:
原帖由 bayareajohn 於 2006-8-22 08:16 PM 發表
我住係果度附近,唔見有再開。果度的女又老又扒又貴。佢執笠,我唔覺意外。

Hoi tin

Hoi Tin 我去過一次, 八舊落樓,只係機餐, BG只係一般, 覺得呢間場食裝修, 唔係咁值, 不過只係去過一次, 未必可以作準, 有無巴打可以share experience ?

相關搜索目錄: 裝修

大時代,北角城,皇都,唔會有好嘢架,好嘢都唔會留得耐,無嘜客,走梗,唔使對呢幾間場有奇望

36 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。