推介:| 手機 | 手機配件 | 手機資訊 | 手機遊戲 | 流動電話網絡商 | 手機鈐聲圖案 |

26 12
發新話題

[原創] blackberry storm出左la喎…

blackberry storm出左la喎…

響123出, 機價都好似係$3880... Data plan$188蚊個月, 包咗$300mb data+1200分鐘,
佢個sure press我好鐘意, 手指禁落去個就出字, 唔駛督督督感覺幾好, 好想買…

但Blackberry唔係打email架咩?

blackbarry本身都係電話o黎o架,
而家新o個d可以上埋網啦.

引用:
原帖由 Ginto 於 2009-5-13 00:36 發表
blackbarry本身都係電話o黎o架,
而家新o個d可以上埋網啦.
哈哈~我仲以為剩係得email >.<

引用:
原帖由 CHRISSIE886 於 2009-5-11 10:04 發表
呢部唔係呀…呢部專俾人上網的可以上facebook、睇片o個d都好正…你都去睇睇丫

bb第一部touch screen機,
唔知好唔好用.

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-5-10 23:28 發表
響123出, 機價都好似係$3880... Data plan$188蚊個月, 包咗$300mb data+1200分鐘,
佢個sure press我好鐘意, 手指禁落去個就出字, 唔駛督督督感覺幾好, 好想買…
你唔好引我啦! 我未有$$出呀.  部機touchscreen 系o米好正呢?

試機果時篤落都OK
反應唔會慢

引用:
原帖由 大D哥 於 2009-5-13 20:03 發表

呢部唔係呀…呢部專俾人上網的可以上facebook、睇片o個d都好正…你都去睇睇丫
wawawa..上facebook 流量都唔細,要用貴月費先掂呀.

回復 1# 的帖子

我覺得個輸入方式真係好新鮮.

回復 9# 的帖子

手機版fb其實流量都唔係好大,
佢d相都係resize過.

相關搜索目錄: 手機

回復 8# 的帖子

佢touch完仲要篤,
真係幾有趣,
冇咁易按錯字.

引用:
原帖由 寒奈 於 2009-5-19 16:58 發表

wawawa..上facebook 流量都唔細,要用貴月費先掂呀.
手機版FACEBOOK 都唔算大用量啦.........除非一日到晚都用手機上FB, 不斷LOAD人地D 相呀, 片黎睇姐~~
反而上蘋果網就真係甘啦....

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-5-21 07:51 發表

手機版FACEBOOK 都唔算大用量啦.........除非一日到晚都用手機上FB, 不斷LOAD人地D 相呀, 片黎睇姐~~
反而上蘋果網就真係甘啦....
上馬會網仲甘

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-5-10 23:28 發表
哩部機真係有驚喜呀~

引用:
原帖由 CHRISSIE886 於 2009-5-11 10:04 發表
bb 都要長大o架嘛~

引用:
又好似幾抵喎, 叫男友出俾我先得!!

其實除咗Blackberry Storm之外,
我都考慮緊Diamond 2 唔知邊部好d呢??  

引用:
原帖由 單眼仔 於 2009-5-20 00:26 發表
我覺得個輸入方式真係好新鮮.
哩個設計真係幾好幾特別~

回復 10# 的帖子

BB STORM 2 都話就o黎出喇.

回復 11# 的帖子

fb手機版冇乜o野睇o既.

回復 18# 的帖子

如果你唔係成日send email都唔駛考慮bb啦.

引用:
原帖由 粗茶Lee 於 2009-5-30 02:07 發表
如果你唔係成日send email都唔駛考慮bb啦.
bb感覺太商業用了~~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-5-21 23:15 發表

上馬會網仲甘
你用佢個5百幾蚊plan 就唔甘架啦,你贏多幾場都系返到啦.

引用:
原帖由 catbb15 於 2009-5-22 02:44 發表
其實除咗Blackberry Storm之外,
我都考慮緊Diamond 2 唔知邊部好d呢??  
如果你出diamond 2 用5百幾蚊plan 仲$0機價潻呀,o米當供機,又有無限上網,正爆.

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。