推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[原創] 全新 MAZDA M3

全新 MAZDA M3

全新 MAZDA M3
將以1.5 引擎配7 速CVT波箱及2.0  S揭背版登陸香港

http://www.tinacar.com/dvnews.php?id=18

相關搜索目錄: 引擎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

車行人轉左過mazda ?
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

MPS 版 會 唔 會 到 貨
會 唔 會 有 2.3s 同 手 波 版

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-5-13 12:18 發表
MPS 版 會 唔 會 到 貨
會 唔 會 有 2.3s 同 手 波 版
都係自己返水貨擺啦
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-5-13 14:52 發表
都係自己返水貨擺啦
我 八 卦 下 Mito 同 Golf 係 香 港 會 唔 會 有 對 手 ja
唔 知 幾 時 有 大 哥 買 Ford Focus RS 呢

相關搜索目錄: Golf

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-5-13 09:51 發表
車行人轉左過mazda ?
我地呢行個個都好似輪迴咁,有時都要諗諗自己幫緊邊間打工

呢水會黎三隻
1.5 CVT
1.5 M/T
2.0S  HB

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-5-13 20:18 發表

我 八 卦 下 Mito 同 Golf 係 香 港 會 唔 會 有 對 手 ja
唔 知 幾 時 有 大 哥 買 Ford Focus RS 呢
冇得試車係佢賣街一個好大既阻礙.

相關搜索目錄: Golf

引用:
原帖由 車行初哥賣車人 於 2009-5-15 00:17 發表

我地呢行個個都好似輪迴咁,有時都要諗諗自己幫緊邊間打工
家兀呢間係輪到做豬,做牛,定做雞 ?

引用:
原帖由 車行初哥賣車人 於 2009-5-15 00:19 發表
呢水會黎三隻
1.5 CVT
1.5 M/T
2.0S  HB
HB 點 解 我 真 係 唔 識

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-5-15 09:57 發表
冇得試車係佢賣街一個好大既阻礙.
可 能 佢 地 覺 得 俾 左 TopGear 試 左 車 D 人 就 會 買

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-5-15 10:02 發表
做豬,做牛,定做雞 ?
好 似 冇 個 係 好 野 來 架 做 龍 做 虎 得 唔 得 呀

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-5-15 14:41 發表

好 似 冇 個 係 好 野 來 架 做 龍 做 虎 得 唔 得 呀 h:" />
做龍、虎、豹 猛好多

HB=Hatchback

引用:
原帖由 車行初哥賣車人 於 2009-5-16 00:59 發表

做龍、虎、豹 猛好多

知唔知而家返廠 reprint 全車, 大概收幾多錢 ?
mx5, 全拆換埋膠邊.

sorry我唔識因為唔同部門,我諗要見車報價,你幾時去,我幫你單聲,好好咁招呼你啦

引用:
原帖由 車行初哥賣車人 於 2009-5-18 01:02 發表
sorry我唔識因為唔同部門,我諗要見車報價,你幾時去,我幫你單聲,好好咁招呼你啦
多 數 我 聽 到 呢 句 俾 人 好 好 咁 招 呼 完 果 個 多 數 都 係 打 橫 出 返 來

引用:
原帖由 車行初哥賣車人 於 2009-5-16 00:59 發表
做龍、虎、豹 猛好多
其 他 果 兩 架 唔 係 Hatchback 來 架 咩

呢水船未有1.5 Hatchback, 衹有CVT 7速

引用:
原帖由 車行初哥賣車人 於 2009-5-20 02:15 發表
呢水船未有1.5 Hatchback, 衹有CVT 7速
明 白 晒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。