推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[夜遊團] CP 初試 甘地泥(邪)+滙M(正足)

CP 初試 甘地泥(邪)+滙M(正足)

多謝兩 C Hing Post所以可鎖定目標  出發~~~  唔使問梗係和楷号La.  11点就到了.落車后.廣場都幾大.睇個樣都幾好.有公安巡邏.我以為好難找.睇埋綱上地圖.做晒準備.点知大大個招牌.都幾近.硬件唔錯.裝修好新.都幾大70幾間房.170幾條女(後知).進場后問知客.点楝女.唉.原來下午3~4点晚7.30~8.30才有.算.入房.輪牌上.房內大大個價目表.問女女.用我嘅理解係.足浴頭种80分50蚊.有波餅食.食到唔食.加种60分40蚊.任你HJ.重可上下其手.    128蚊乜式.90分按摩包HJ    228蚊乜式90分波推JJ兼MJ   最利害係368蚊乜式110分內任ML   .講番囡囡 %%号 吉林人 23才 大胸.Pink lin(后知)頭种手骨.合格.加种后.為所欲為.為咗貪心.爆2次.走時她叫我可否多埋她一個种.因共3个鈡就可即頭牌.算啦40蚊(衰心軟)共130蚊.走.有点餓.C hing教黃綠的.7蚊到中元街.一公里長.可能早有点冷清.又CHing教路食雲南米線.水餃.共29蚊.普普通通.街短短.所有大酒店全在此處.可想昔日之光輝.滙美正足位於橫街頭.不用找.頭鐘48加鈡38  2個种共86蚊.女技師細細粒.夠哂力水.以本人每週都按脚計.95分以上(100分滿)亦好過好多男技師.可一讚..回程黃綠的好少.要等一會.都係7蚊.返回深圳大約黄昏6.30Pm速返家交人.全日使費.車90.邪足130.飯29.的士14.正足86.一共349蚊.(無計港鉄).開心四小時.     下一站CA

相關搜索目錄: 裝修 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-5-18 12:22
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-5-18 12:22
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-5-18 12:22

多謝ching詳細報告。匯美正足是否凈按腳,沒有其他服務?

Thank you brother. 好底玩呀, 不過, 去CP或CA對我來講太遠啦, 都係近近地深圳算.

引用:
原帖由 wawawawawy 於 2009-5-16 15:46 發表
Thank you brother. 好底玩呀, 不過, 去CP或CA對我來講太遠啦, 都係近近地深圳算.
深圳到CP只需要25分鐘車程,不遠。

引用:
原帖由 retire07 於 2009-5-16 15:50 發表

深圳到CP只需要25分鐘車程,不遠。
坐CRH真喺25分鐘由SZ去到CP

引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-5-16 11:23 發表
多謝兩 C Hing Post所以可鎖定目標  出發~~~  唔使問梗係和楷号La.  11点就到了.落車后.廣場都幾大.睇個樣都幾好.有公安巡邏.我以為好難找.睇埋綱上地圖.做晒準備.点知大大個招牌.都幾近.硬件唔錯 ...
先玩邪 後玩正, 係一個好好的安排!!!   

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-5-16 18:47 發表

先玩邪 後玩正, 係一個好好的安排!!!   
見到師兄正,邪足都玩得好開心,不枉此行
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

回復 2# 的帖子

係呀   正足黎架     .佢對面滙M酒店.就好多嘢玩.(睇網)

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-5-17 09:12 發表
係呀   正足黎架     .佢對面滙M酒店.就好多嘢玩.(睇網)
匯M酒店即是。。。。。?

回復 9# 的帖子

M = 美    明白未?

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-5-17 16:26 發表
M = 美    明白未?
樓主說是匯美酒店對面的匯M酒店。

引用:
原帖由 retire07 於 2009-5-17 16:32 發表

樓主說是匯美酒店對面的匯M酒店。
是—相聚一刻對面那一間:

[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-5-16 11:23 發表
多謝兩 C Hing Post所以可鎖定目標  出發~~~  唔使問梗係和楷号La.  11点就到了.落車后.廣場都幾大.睇個樣都幾好.有公安巡邏.我以為好難找.睇埋綱上地圖.做晒準備.点知大大個招牌.都幾近.硬件唔錯 ...
師兄   你幾抵玩喎  爆兩次
乜原來匯 美係正足嚟架
來自狗扮人的地方

回復 11# 的帖子

係      滙M酒店對面的     滙M沐足..    由    咸羅白C hing介紹.     (正足黎架.)

引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-5-18 10:14 發表
係      滙M酒店對面的     滙M沐足..    由    咸羅白C hing介紹.     (正足黎架.)
我個報告都講得好清楚,點會唔知?

師兄下次可以試下華太。

玩足浴冇必要去 cp,點都唔及 ca。

引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-5-18 10:14 發表
現在明白了,謝謝兩位ching指教。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 10:18 發表

師兄下次可以試下華太。

去CP桑拿+正足是一個不錯的選擇。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 10:18 發表

師兄下次可以試下華太。

知架啦.   要有錢.   有時間.  重要速去速返.   所以咪下一站   CA  囉.

引用:
原帖由 retire07 於 2009-5-18 10:52 發表

去CP桑拿+正足是一個不錯的選擇。
絕對係一個極佳組合。

引用:
原帖由 fairview1988 於 2009-5-17 09:12 發表
我上次去無房   好彩啫

來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-16 18:02 發表

坐CRH真喺25分鐘由SZ去到CP
The major drawback to CA is traffic.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 19:36 發表

The major drawback to CA is traffic.
有志同道會者,可以包車也不錯,
好似$300從HG to CA包來回

去CP坐"河蟹号"虽然又快又舒服. 但係如撞唔啱火車时间,加上到CP火車站后又要转的士,分分钟单程都要加多30mins.

匯X呢D酒店应该得正足,要邪嘢佢地情願你上桑拿或KTV,个profit margin都多D啦. 况且CP酒店D浴足有时都有家庭樂和師奶團,一陣你俾人玩雀时撞到四姨妈点算? heehee...

~ Make Love Not War ~

引用:
原帖由 Hentai 於 2009-5-21 17:42 發表
去CP坐"河蟹号"虽然又快又舒服. 但係如撞唔啱火車时间,加上到CP火車站后又要转的士,分分钟单程都要加多30mins.

匯X呢D酒店应该得正足,要邪& ...
一般的師奶會較喜歡到深圳,因為車費較平。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。