推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

43 12
發新話題

9 月 活動 (建議)

9 月 活動 (建議)

16 號晚 (免揀免就)
bbq 自助形式 (解決訂位問題,甩底問題,車位問題)

王老五,小公主,拖友,一家大細,小動物,啤酒紅酒,拔爛地,果汁,汽水,蒸餾水,礦泉水,合皮自選.

報名請將扭pat間之報名表 copy 落新post:

1. 百鬼夜行
2. fion
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
etc

相關搜索目錄: BBQ 紅酒 啤酒
本帖最近評分記錄
  • allure 體力 +8 thank you!!! 2006-8-21 18:39
  • allure 威望 +8 thank you!!! 2006-8-21 18:39

for exsample:

1. 百鬼夜行
2. fion
3. jeff9394
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
etc

1. 百鬼夜行
2. fion
3. jeff9394
4. lulu
5.
6.
7.
8.
9.
10.
etc

in love with the nature...

I can't join because I will go to fishing on 15/9 for 3 days,
so please go out on 17/9 night to eat the big fish dinner.

ps : if the whether allowed.

引用:
原帖由 kk363 於 2006-8-22 12:38 AM 發表
I can't join because I will go to fishing on 15/9 for 3 days,
so please go out on 17/9 night to eat the big fish dinner.

ps : if the whether allowed.
你釣唔到魚返黎就一定比人....
大家點呀???? 食魚定係BB蕉呀????????????????????????

16/9 BBQ
17/9 食魚

相關搜索目錄: BBQ
等深線性代數
量化合成加速

期期上山落山
山路生
       小龍仔

引用:
原帖由 kk363 於 2006-8-22 11:44 PM 發表
16/9 BBQ
17/9 食魚

me ok!! ha.ha....

點 解 我 自 動 報 名 既

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2006-8-23 06:19 AM 發表
點 解 我 自 動 報 名 既
因為自動,所以自動

1. 百鬼夜行
2. fion
3. jeff9394
4. lulu
5. kk363
6. 綠色人
7.
8.
9.
10.
etc

KK363 16號都唔得閒, 你做咩幫佢報名

邊個係綠色人呀?

佢幫你報

佢係 post #6 自己講話 16 bbq 17 食魚

個POST 係同亞 lu 講

重有我16號唔得閒喎 !

引用:
原帖由 MickeyWaiWai 於 2006-8-23 08:21 AM 發表
個POST 係同亞 lu 講
流華 : 邊個知呀 ?

總之有人知, 係你唔知

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-8-23 16:23 發表
流華 : 邊個知呀 ?
張 佢 兩 個 推 出 去

咁仲有邊個可以16 BB蕉... 17食大魚???

BBQ要視乎當時氣溫而定

引用:
原帖由 小哈 於 2006-8-23 10:33 PM 發表
BBQ要視乎當時氣溫而定
咁又係....

我想出席..不過又係未知個時間表係點...9月16日係我舊曆既生日喎.唔知有冇蛋糕食呢

引用:
原帖由 貓宇川 於 2006-8-24 11:30 AM 發表
我想出席..不過又係未知個時間表係點...9月16日係我舊曆既生日喎.唔知有冇蛋糕食呢
有d咁既樹?
今年一定會有蛋糕食.

係!! 點 都 會 有 嘉 記 D 雪 咩 咩 蛋 糕

引用:
原帖由 niki 於 2006-8-24 01:26 PM 發表

有d咁既樹?
今年一定會有蛋糕食.
~~仲好講...我近幾年生日都無食過蛋糕,淨係知自己年年都買幾個蛋糕比人慶祝

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2006-8-24 01:29 PM 發表
係!! 點 都 會 有 嘉 記 D 雪 咩 咩 蛋 糕
希望真係有啦..哈哈

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。