推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[疑難] 有無試過深圳髮廊店內按摩?

有無試過深圳髮廊店內按摩?

一出關口直行,應該係建設路,即係美清果頭,果度有好多間髮廊,但無寫住係福建城果d,望入去真係見到好多人理髮,但又寫住按摩雙鐘$50,不過我又見唔到有地方按摩喎,唔知有無師兄試過呢?
同埋有無得加錢hj架?謝謝。
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-7-1 17:23 發表
一出關口直行,應該係建設路,即係美清果頭,果度有好多間髮廊,但無寫住係福建城果d,望入去真係見到好多人理髮,但又寫住按摩雙鐘$50,不過我又見唔到有地方按摩喎,唔知有無師兄試過呢?
同埋有無得加錢hj架?謝 ...
你行入d就會見d暗房/閣仔比d客去按摩.........

不過兄弟小心d, 一來隨時有人捉黃腳鶏,二來衛生情況好一般, 點解唔出多少少錢去d大間d又有涼沖的骨場呢?
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +10 回答問題 2009-7-5 15:01
  • 筆突 威望 +10 回答問題 2009-7-5 15:01
  • 筆突 金錢 +10 回答問題 2009-7-5 15:01

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-7-1 20:11 發表

你行入d就會見d暗房/閣仔比d客去按摩.........

不過兄弟小心d, 一來隨時有人捉黃腳鶏,二來衛生情況好一般, 點解唔出多少少錢去d大間d又有涼沖的骨場呢?
想hair cut完方便d,同埋最緊要加見到有檔既洗頭妹好靚,著條超短jeans,成對雪白既美腿show晒出黎,真係好吸引
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2009-7-1 22:02 發表

想hair cut完方便d,同埋最緊要加見到有檔既洗頭妹好靚,著條超短jeans,成對雪白既美腿show晒出黎,真係好吸引
師兄,小心 d,色字頭上一把刀。
嚴打又來了。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-1 22:05 發表

師兄,小心 d,色字頭上一把刀。
嚴打又來了。  
呢地d方真係唔敢玩亦都唔想玩
無衫褲換, 環境好差

福建城果d都話擺明知佢想點 都算明買明賣 好d

呢d都港人都係少去為妙 又唔係平

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-7-1 22:40 發表

無衫褲換, 環境好差

佢地呢d地方專比d中坑/本地人/民工玩多, 个target都唔係我地

sz唔係樣樣都玩得ga.......

比多少少上大场啦...........小心因小失大

Yes, just go to Puket for cheap message , there's a lot & safe

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-7-1 22:40 發表

無衫褲換, 環境好差

咁向西路果d髮廊呢?
有間單鐘25,雙鐘40,成間都係妹妹仔好索下。
亦正亦邪

色字頭上一把刀。

引用:
原帖由 NGAR2010 於 2009-7-2 23:16 發表
Yes, just go to Puket for cheap message , there's a lot & safe
May I know what is Puket?
亦正亦邪

Brother, 呢D地方制唔過,好易比足架!

引用:
原帖由 ONS09 於 2009-7-19 18:37 發表
Brother, 呢D地方制唔過,好易比足架!
我打算齋dup,最多抽下水咋。
亦正亦邪

多謝各位 brother 提點

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。