推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

43 12
發新話題

[建議] 風暴開始, 這两星期北上要小心.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-19 08:24 PM 發表

最乞人憎就係某一些狗網仲亂咁吹行廣告叫人上去玩,話冇事,好安全。
過馬路都要小心睇車啦...而家CP真係"歌舞昇平"又冇人賴野...

點解要話人啫?

相關搜索目錄: 廣告

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-19 08:24 PM 發表

最乞人憎就係某一些狗網仲亂咁吹行廣告叫人上去玩,話冇事,好安全。
過馬路都要小心睇車啦...而家CP真係"歌舞昇平"又冇人賴野...

點解要話人啫?

相關搜索目錄: 廣告

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-7-20 11:36 發表

點解要話人啫?
我係指一些深圳場。
[img=247,181][/img]

全國都在打,仲可以去得邊?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-17 10:17 發表

東莞已經夠遠了。
休戰一個星期吧。
休戰一個星期夠唔夠呀? 暫時留港消費算了!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-21 10:48 發表

休戰一個星期夠唔夠呀? 暫時留港消費算了!
流公子,乜你要休戰咩,留港有乜好介紹呀

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-7-20 11:37 發表

點解要話人啫?
昨天全常平的k場都掃了~~~包括五月花....不過有事前警號, d客沒事~

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-7-21 10:56 發表

流公子,乜你要休戰咩,留港有乜好介紹呀  
我尼d 新手點會有好介紹呀! 梗係跟靴師兄揾食啦!

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-21 12:10 發表

我尼d 新手點會有好介紹呀! 梗係跟靴師兄揾食啦!
咪玩我啦,流師兄

引用:
原帖由 peter99w 於 2009-7-21 12:15 發表

咪玩我啦,流師兄
點敢玩你呀! 皮旦師兄   幾時帶我尼d 新手食 雙皮奶 呀!

今日打電話 訪問一個CP"轟穴"常客 佢係我D老友   據老友透露 星期六 佢上CP好多場都有開 佢又唔敢去"轟穴" 終於選擇落倉揀貨 但貨倉以不便為由 只可以每次帶三件貨到客棧 供客人挑選 CP情況如何 請大家自行判斷
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-7-21 11:47 發表

昨天全常平的k場都掃了~~~包括五月花....不過有事前警號, d客沒事~
o下?五越花都掃?真唔真?

有師兄又話好安全既,仲叫人唔好信人亂 up。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-21 21:07 發表

o下?五越花都掃?真唔真?

有師兄又話好安全既,仲叫人唔好信人亂 up。
真恐怖,連CP都淪陷!
搞到想去唱下仁K都唔得.........

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-7-21 22:01 發表

真恐怖,連CP都淪陷!
搞到想去唱下仁K都唔得.........
你都唔去 cp,只去 ca 龍島,怕咩呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-21 22:53 發表

係呀, 係呀, 竹兄原來都有去CP唱仁K
咁咪好趕

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-7-22 00:04 發表

係呀, 係呀, 竹兄原來都有去CP唱仁K
咁咪好趕
屈指一算,都有成4個月無去CP玩了

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-21 22:53 發表

CA龍島去得多悶悶地,我想去CP仁K觀光.......

都係暫時留港消費算了

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。