推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

[建議] Come on! 為應屆會考生振振兩臂拍拍背肌打氣

Come on! 為應屆會考生振振兩臂拍拍背肌打氣

考過,未考過,將會考,等放榜都去留言啦
好有意思唷
http://www.mtr.com.hk/chi/whatsnew/hkcee.html

回復 1# 的帖子

幾好喎~我都為d朋友仔打氣先

考試咁辛苦, 做番D 難忘O既野, 日後唸番都會幾開心丫~~

不過要登到先得丫~~

引用:
原帖由 italiababy 於 2009-7-18 22:19 發表
考試咁辛苦, 做番D 難忘O既野, 日後唸番都會幾開心丫~~

不過要登到先得丫~~
唔緊要啦, 一字一語都係衷心o既就 ok 啦

引用:
原帖由 italiababy 於 2009-7-18 22:19 發表

不過要登到先得丫~~
唔試就一定唔得..況且都係打氣說話唧...

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-7-18 23:11 發表

唔試就一定唔得..況且都係打氣說話唧...
YUP~試下無壞丫

引用:
原帖由 KAERA 於 2009-7-18 23:23 發表

YUP~試下無壞丫
無錯
不過我覺得我個msg好正一定會登出黎
唔好問我寫左d乜

我都留左啦,會考生,加油呀~~~

正喎
我個FD 三十幾歲人去考會考
幫佢打下氣先 XD

自我打氣先

引用:
原帖由 小羊皮 於 2009-7-20 02:15 發表
正喎
幫佢打下氣先 XD
哈哈,佢真係勁wo,我都支持佢

引用:
原帖由 manri 於 2009-7-18 23:54 發表

無錯
不過我覺得我個msg好正一定會登出黎
唔好問我寫左d乜
一定係示愛!!!
咁爆, 一定會登啦!!!

呢個活動又幾有義意喎

會考生面對人生既第一關, 我地都應該SUPPORT下佢地

我都幫個妹打下氣先!!!

引用:
原帖由 angelamama 於 2009-7-21 00:21 發表
呢個活動又幾有義意喎

會考生面對人生既第一關, 我地都應該SUPPORT下佢地
咁D o靚仔係要支持下佢地既

哩個活動都唔錯喎,
可以鼓勵下d學生~

引用:
原帖由 小羊皮 於 2009-7-20 02:15 發表
正喎
幫佢打下氣先 XD
我都幫我同事打氣先,佢陪個仔一齊去考會考呀...

回復 1# 的帖子

咁都有.........?? 港鐵 = "講"鐵 ??  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。