推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

95 1234
發新話題

[已解決] 「完結編」內地19歲女女叫我幫佢交呢個月租,答應同我過夜~

「完結編」內地19歲女女叫我幫佢交呢個月租,答應同我過夜~

續: 「內地19歲女女叫我幫佢交呢個月租,答應同我過夜~」

等咗兩年,終於喺昨晚一嚐心願,同一直想同佢上床嘅女性朋友扑野,先同佢去麥當當吃冰其淋,同佢聊聊天,亦問下佢點解會答應同我上床,我話吾想乘人之危,我個心吾舒服,我話我雖然好想得到妳,但係我吾想好似用錢買返嚟,我願意幫佢,吾需要同我上床,佢聽完話好感動,佢話其實問我借錢都係借口嚟0者,佢深圳有親戚,亦有朋友同同事,根本吾需要為咗7百蚊同我上床,只係佢知我一直好想得到佢,又一直對佢吾錯,又冇強迫佢做吾想做嘅野,所以我上個月又要求時,佢考慮咗一個月就答應囉,佢話佢一直都吾答應如果就咁答應好似怪怪地,所以用借錢做借口而答應,我諗咗陣就話如果我宜家就去開房,妳會去嗎?佢話可以,我話咁我先去好小小嘅酒店開間房,開好房再通知佢上房!

搞掂晒就通知佢上房,等咗十分鐘就到,等佢嗰十分鐘我先好快冲好涼等佢,上到嚟叫佢冲個涼先,佢冲完圍住條毛巾出嚟我見到細佬即克有反應,清純嘅19歲女孩子,睇到就興奮,佢笑住上床用被蓋住,我重點忍,跳上去抱住佢,深情咁望住佢話,一直都想得到佢,今晚終於得嚐所願,慢慢由佢頭鍚到落腳,慢慢調下情,搞到佢開始有感覺,再攻埋佢下路,來來回回搞咗十幾分鐘,我隻手指都濕晒,慢慢分開佢對腳,見到下面已經出晒水,睇清楚小妺妺,直係冇呃我,完全係全粉色,重要係一線緊窄,嘩! 呢次行運啦,我咁耐都係試過兩個係一線西,嗰種爽法好回味,即克錫埋落去,嘩,點解會有香味?一啲都冇異味,除咗以前第一個女朋友下面又係有香味,都未遇個有香味嘅,咁香就整多兩下絕招佢享受下,佢爽到叫出嚟,話未試過咁舒服,好,啱聽,都係時候令佢更舒服,戴套入洞,佢見住我戴套話我細佬比佢以前男朋友大好多,佢怕痛,好,放心我會溫柔啲0架喇,我入嗰時見佢好緊張,入晒佢即時叫出嚟,久緯了的感覺,好緊窄,完全包住細佬,出出入入都好有壓迫感,因為多水,亦好順滑,咁爽吾玩耐啲點對得住自己,時快時慢、九淺一深、高低起伏、重點深插,佢爽到慾仙慾死,我都玩到成身汗,都玩咗三個花色,第一Q16分鐘差吾多,留返小小力第二Q,加快速度,太山壓頂式狠插,下下到頂,佢叫到折天,我都下下爽到爆,水花四起,在我倆一齊大叫下完事~爽呀,佢抱實我幾分鐘都吾放,我要迫到放手至放,辛苦呀!

叫佢去冲冲身先,再上床賽後分享,佢話第一次咁舒服,佢末試過可以咁多方式做愛,好,又好啱聽,休息咗20分鐘,又嚟第二Q,呢Q玩咗29分鐘,我都出晒力,佢就爽啦,我休息咗五分鐘至起到身,見佢都比我搞到虛脫咁款,算喇,第三Q下次再玩,佢又即克答應,佢話我比到佢舒服感覺,好想再同我做愛,哈哈,咁識講野,畀啲錢佢買野食又點話,我主動畀咗六舊水佢,佢話吾係想要錢,我話收咗佢,去買乜都好,當我送禮物畀佢,佢好開心!

最後佢亦答應有時間可以再同我做愛,吾洗畀錢,我行運啦~哈哈”

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +30 用心分享 2009-7-24 17:38
  • 筆突 威望 +30 用心分享 2009-7-24 17:38
  • 筆突 金錢 +30 用心分享 2009-7-24 17:38

曬命post

~ GOOD
"蔡瀾話: 愛是甚麼?愛是無條件的奉獻,如果是真的感情的話,即使他花心就讓他花心好了。"

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-20 04:28 發表

等咗兩年,終於喺昨晚一嚐心願,同一直想同佢上床嘅女性朋友扑野,先同佢去麥當當吃冰其淋,同佢聊聊天,亦問下佢點解會答應同我上床,我話吾 ...
係哩個風頭火勢0既時候。。。有個私家女友。。。真係又好玩又合時。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-20 11:04 發表

係哩個風頭火勢0既時候。。。有個私家女友。。。真係又好玩又合時。。。
養囡千日,用在一朝。
[img=247,181][/img]

養囡千日,用在一朝 ....................

好羨慕!尤其是我現在特別空虛!好好珍惜!

女女話養仔千日,用在一朝 ....................

you have a very good deal la
lucky guy

大團圓結局吾錯...

冰山終於劈開了,恭喜!恭喜!

應好好珍惜  

回復 7# 的帖子

七少 CHING ,我看過你很多的POST,我通常都是看的,其實我很羨慕你的,今次看見你羨慕人家,我覺得奇怪呢!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-20 12:44 發表
好羨慕!尤其是我現在特別空虛!好好珍惜!
如果無低潮。。又點覺得高潮高呢?

引用:
原帖由 newguy2006 於 2009-7-20 15:25 發表
七少 CHING ,我看過你很多的POST,我通常都是看的,其實我很羨慕你的,今次看見你羨慕人家,我覺得奇怪呢!
人生自是有情癡,此恨不關風與月!

等了兩年?酒是男女之間最好的橋木梁!

小小酒就變化好多!

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-20 04:28 發表

等咗兩年,終於喺昨晚一嚐心願,同一直想同佢上床嘅女性朋友扑野,先同佢去麥當當吃冰其淋,同佢聊聊天,亦問下佢點解會答應同我上床,我話吾 ...
A perfect ending.   Congratulations to you!   

回復 4# 的帖子

囡囡又何嘗不是這樣想法呢...

師兄真秶慕你

話時話,有無少少苦盡甘來的感覺呀朋友?
LOUIS恭喜哂你keep going

不能給囡囡太多憧憬,要她知道這只是一宗交易。
[img=247,181][/img]

無講個波波麼野晒使啊

太好了, 結局很完美

It's perfect!
我都想有師兄咁好的艷福!

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-19 20:28 發表

真係好羨慕C兄, 成件事真係完美到難以致信!  恭喜恭喜!!               
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

95 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。