推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[已解決] 「完結編」內地19歲女女叫我幫佢交呢個月租,答應同我過夜~

恭喜晒 ching......呢舖真係嚴打中o既及時雨....

各取所需...難得難得!

真係非常之正~~~恭喜c hing~~~

勁! 尼d 好野真係可遇不可求
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

c兄, 好嘢, 終於用兩年時間打動咗佢, 恭喜! 恭喜!

嘩,好羨慕啊!過2招嚟好喎.

可唔可以分亨吓你果兩招絕招係乜!

引用:
原帖由 freex 於 2009-7-20 04:56 發表
曬命post
吾好誤會,我都係分享開心嘅結局,我第一個帖都末知得吾得0架,衰咗我都會分享0架!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-7-20 11:04 發表

係哩個風頭火勢0既時候。。。有個私家女友。。。真係又好玩又合時。。。
吾錯,時間真係啱啱好!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-20 11:45 發表

養囡千日,用在一朝。  
都末夠千日,7百幾8百日0者,暫時用咗一晚,呵呵~

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-20 12:44 發表
好羨慕!尤其是我現在特別空虛!好好珍惜!
七少太客氣,以往睇到你嘅帖,左擁右抱,我重羨慕,我重要同師兄你學嘢至真~

引用:
原帖由 jacksfo04 於 2009-7-20 14:08 發表
you have a very good deal la
lucky guy
Thanks~~~~~~

引用:
原帖由 fengliu 於 2009-7-20 14:21 發表
大團圓結局吾錯...
我重希望有續集~呵呵!

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-7-20 14:58 發表
冰山終於劈開了,恭喜!恭喜!
兩年幾都食吾到佢,本身都放棄咗,想吾到又失而復得~確係幾開心,多謝師兄~

引用:
原帖由 potatogundam 於 2009-7-20 15:11 發表
應好好珍惜  
我會珍惜,謝謝!

引用:
原帖由 hk2005 於 2009-7-20 17:07 發表
等了兩年?酒是男女之間最好的橋木梁!

小小酒就變化好多!
吾講師兄你吾信,我同女女都吾飲酒,所以酒呢招吾洗得~

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-7-20 17:57 發表

A perfect ending.   Congratulations to you!   
Thanks.

引用:
原帖由 joe98 於 2009-7-20 18:42 發表
囡囡又何嘗不是這樣想法呢...
咁我吾肯定啦,我只知我吾提出就一定冇行~

引用:
原帖由 cheung1960 於 2009-7-20 22:03 發表
師兄真秶慕你
師兄吾洗羡幕,你都得0架,加油~

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-7-20 23:08 發表
話時話,有無少少苦盡甘來的感覺呀朋友?
LOUIS恭喜哂你keep going
有強烈失而復得嘅感覺~

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-20 23:16 發表
不能給囡囡太多憧憬,要她知道這只是一宗交易。
咁其實我倆都知道吾會有將來,都係亙有好感嘅性行為,吾洗負責任!

引用:
原帖由 kncgcg 於 2009-7-20 23:49 發表
無講個波波麼野晒使啊
19歲未完全發育晒,吸手波一對,小粉提好咀~

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-7-20 23:52 發表
太好了, 結局很完美
同意,謝謝~

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-7-21 01:07 發表
It's perfect!
我都想有師兄咁好的艷福!
師兄太客氣,你都得嘅~

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-7-21 08:39 發表

真係好羨慕C兄, 成件事真係完美到難以致信!  恭喜恭喜!!                 
等咗兩年都叫完美?

佢係處女就完美喇,可惜吾係~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。