推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[已解決] 「完結編」內地19歲女女叫我幫佢交呢個月租,答應同我過夜~

引用:
原帖由 bar2009 於 2009-7-21 09:28 發表
恭喜晒 ching......呢舖真係嚴打中o既及時雨....

各取所需...難得難得!
呢句又真呀,忍得幾辛苦,有件好野重要想食好耐,簡直係冇得頂~

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-7-21 12:06 發表
真係非常之正~~~恭喜c hing~~~
謝謝!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-7-21 12:14 發表
勁! 尼d 好野真係可遇不可求
冇錯~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 eddiech 於 2009-7-22 01:19 發表
c兄, 好嘢, 終於用兩年時間打動咗佢, 恭喜! 恭喜!
多謝晒師兄~~~~~~

引用:
原帖由 cccdoom 於 2009-7-22 14:00 發表
嘩,好羨慕啊!過2招嚟好喎.
師兄吾好玩我啦,我重學緊野呀~

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-7-22 19:09 發表
可唔可以分亨吓你果兩招絕招係乜!
都係喺AV片學返嚟啲調情技考,你識0架啦~

"天使之施" 私菜房, 羨慕,羨慕   
人生苦短.....一切過眼雲煙...

可以发表的小小说

C兄仲會唔會繼續報告呢?      
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

唔知C兄仲會唔會繼續報告呢?     
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

唔知C兄會唔會繼續報告呢?      

Very nice report, c-hing!  Every one is very envy..

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-7-23 21:54 發表
唔知C兄會唔會繼續報告呢?        
都「完結編」啦,下次寫第樣咪重好~呵呵”

小女孩知道ching你係跟她來個霧水姻緣嗎?

引用:
原帖由 tt234 於 2009-7-26 22:40 發表
小女孩知道ching你係跟她來個霧水姻緣嗎?
我雖然好色,但我做事一向吾會拖泥帶水,講好咗係亙有好感、妳情我願至去開房,好明白吾會有將來,雙方都無須負責任!

c hing, I admire so much!!!

Ching gains a lunch box la...

u so lucky !! yeah !!

各位師兄剩係頂我張舊帖,我自己頂返張「完結編」上嚟喇!

GOD BLESS YOU

�有无话发达後,比钱玩翻你?!

引用:
原帖由 奄尖大少 於 2009-8-15 00:28 發表

運你就行緊,睇下識唔識運用,郁下都俾錢,好女都俾你種壞  
吾係喎,亦有師兄話畀返錢佢大家清清楚,只係妳情我願,吾會有結果,我都覺得啱,當畀佢買禮物囉!

曬命post

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-27 14:47 發表

我雖然好色,但我做事一向吾會拖泥帶水,講好咗係亙有好感、妳情我願至去開房,好明白吾會有將來,雙方都無須負責任!
咁就皆大歡喜啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。