推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

如來神掌第一期

如來神掌第一期

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +40 精品文章 2006-8-28 02:03
  • 冰河 威望 +40 精品文章 2006-8-28 02:03

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-21 04:21 PM 發表
正正正正正正正!
我最鐘意係打赤日至血佛果段!!
我鐘意打"天機上人"及"先戰法王,再戰鐵扎"引出如來第九式....

不過網上已有全套舊如來及舊醉拳下載,我很煩惱....

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-21 04:36 PM 發表

邊度呀??可PM我嗎??
個大陸人話放上網bt,但我又唔識...
佢放左幾本係網上,我轉給你先睇吧........

引用:
原帖由 Mika 於 2006-8-21 04:21 PM 發表
正正正正正正正!
我最鐘意係打赤日至血佛果段!!
赤日及血佛篇有多本已PM給你下載...

引用:
原帖由 冰河 於 2006-8-24 07:53 AM 發表

yuyu6兄:
請問你有沒有由龍天至龍劍飛(1-87期)?
死人文傳次次翻出都唔出這八十幾期!
冰河兄!!!!
由於最近抄股很忙.所以我週六晚整理好先給你啦!!!!!!!
但可能中間會脫期,因我要睇睇我手頭上有幾多......

引用:
原帖由 yuyu6 於 2006-8-24 03:57 PM 發表

冰河兄!!!!
由於最近抄股很忙.所以我週六晚整理好先給你啦!!!!!!!
但可能中間會脫期,因我要睇睇我手頭上有幾多......
其實我覺得以前0既比較畫得感人
就好似張三峰 被偷襲後垂死都要林出如來第九式.......

去深圳出差前絕筆

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2006-8-25 08:35 AM 發表

我也想要......
THX X 100000
舊醉拳已整理好一半,邊個要?????

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2006-8-26 05:16 AM 發表
我以前都有買醉拳架。

由練辟邪同王無忌響懸崖對決 (九死 vs 九霄),一直睇到王無忌打完小劍仙,自斷全身經脈自盡,跟手王靈出世就無再跟落去啦。

印象最深刻就係王無忌,赤飛大戰朱邪風o既雷霆霹靂大法果段 ...
我其實覺得醉拳比舊龍虎門更好,但就無人識得欣賞.
我已pm給您!!!!

引用:
原帖由 hahakou 於 2006-9-16 03:46 PM 發表
版主,我又要呢!
我好喜歡醉拳與如來神掌,網上揾左好耐都揾唔到舊著啊!
麻煩你,無限感謝!
大家要睇舊如來及舊醉拳可以睇lee個網址
http://www.ourage.cn/dispbbs.asp ... ;star=41&page=1

最新有小魔星及花無缺編睇....

引用:
原帖由 逍遙風 於 2006-9-18 08:45 PM 發表

宣傳其他論壇,賣廣告!
如果多人投訢本人的,我也不介意和你同一命運....
但估計同人不同命也....

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 freebird 於 2006-9-19 01:34 AM 發表

善意推介及惡意灌水引人註意,版主係有能力分辨o既,放心!
岩岩收左二封新帳號ip黎自台灣0既e-mail...
全文為 "x你老母!!!"

有本事我母親你也可以x!!!!
最怕你沒有這個本事,而只會自我安慰!!!!

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-19 10:46 AM 發表

條粉狗齔虪U IP: 210.192.29.130 - 臺灣省,有本事就用自己個真account呀笨!淨係識閃閃縮縮開禶saccount搞事!
咁撚得閑就用薄u挺扁」、幫你偶像諗計好過啦!
台灣就係因為多得有 ...
冰兄!!!其實我對佢都無曬意見囉!!!
對住1個有問題0既人...
你話佢好多次都係咁,哥個人就真係有問題0既.......
當然,他的行為我現在已沒有感覺,因為對他來說是很正常的事...
而最傷心應該是他的父母才對....生了一個這樣的兒子.....
不把寶貴的時間去想怎樣成材.....唉.....

引用:
原帖由 freebird 於 2006-9-19 08:50 PM 發表

條廢狗都send左三個比我,而每一個佢都"吊"足十次有多,對我何其畀面.....
明明牠只曾"吊"過自己老母卻幻想著在"吊"其他版友既娘親,
除左白痴.弱智及無能都諗唔到可以點樣讚呢 ...
我都係得2個,要唔要對佢講聲"多謝"呢?????

引用:
原帖由 鴨頭 於 2006-9-20 03:48 AM 發表
幾時有如來神掌第二期
要找找囉....網上應有人有....

引用:
原帖由 冰河 於 2006-9-20 02:22 PM 發表

yuyu6兄,你好似忘記了pm如來神掌給小弟喎!
冰兄!!!我都係到等緊....個大陸兄台未攪掂我都無計....

引用:
原帖由 Cantona 於 2006-9-23 03:58 AM 發表
有段時期醉拳勁正!
我覺得日帝月后....及殺亦篇最好.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。