推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

61 123
發新話題

[灌水] 最老危公共交通工具選舉(乘客)

最老危公共交通工具選舉(乘客)

有時d電車站, 跳落車之後仲有成條行車線既距離先返到行人路,好似我呢d新界人仕ondogdog唔知咩黎,真係分分鐘炒死幾件.
到市區人到新界遊雲, 好怕同d輕鐵炒埋一碟,d交錯路口又多燈又窄,未行過既話真係唔知望得邊樣.
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

查實green mini bus 都係老危架啦. 以前坐過紅色的亡命快車(黃金海岸去佐敦), 所以選紅van.

老 實 可 能 我 坐 開 個 team 拆 扣 的 OK
我 反 而 坐 果 d 正 價 的 士 重 得 人 驚 D 司 機 成 日 好 似 想 訓 想 訓 咁
紅 Van 一 定 係 首 選 架 啦
行 大 埔 / 青 山 公 路 你 想 跟 到 佢 都 唔 係 咁 易
絕 技 係 高 士 打 道 過 舊 飛 行

我一定選紅van  ........   10 年前一個晚上: 旺角 to 沙田:  7分45秒 最高圈速  ....窩打老道連衝三灯,,,,,,,,,

引用:
原帖由 柳飄飄 於 2009-8-18 20:31 發表
我一定選紅van  ........   10 年前一個晚上: 旺角 to 沙田:  7分45秒 最高圈速  ....窩打老道連衝三灯,,,,,,,,,
趕時間首選紅 van

紅van當道
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

趕時間首選紅 van
全港討論區
http://runge.marlito.com/music.php

以前成日都會係旺角坐紅van返大圍... 10分鐘唔洗返到... 感覺比飛機起飛時係跑道加速 仲要快...真係幾得人驚!!!!   

in love with the nature...

究竟邊類車出事率高d呢?

坐紅van個時想佢快,做司機個時最憎佢地!!

引用:
原帖由 jirenma 於 2009-9-1 01:35 發表
坐紅van個時想佢快,做司機個時最憎佢地!!
同意同意!

唔係冇得選擇都唔會搭!真係好危~

坐紅van真係好危~真係幾得人驚

如果用紅van的死亡人數比, 佢又安全過其他車.

而家d小巴好返d啦,我成日見上水去屯門d小巴慢咗好多

紅色小巴 大熱勝出

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-8-21 14:00 發表
紅van當道
sdfssdfsdfsdfsfdsfsfdf

red van is so dangerous~

---------------------書籤--------------------

SEO

依然係紅van領先

紅巴吧,有時超速都無得避

red van is so 的帖

紅色小巴開得太快,
好驚.

我不是香港人.所以不知道,但是在马拉,最危险就是MINI BUS

61 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。