推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

[建議] 而家住屯門其實係咪都方便左好多? 西鐵新條line幫到手嗎?

而家住屯門其實係咪都方便左好多? 西鐵新條line幫到手嗎?

如果真係方便, 搬去屯門都ok喎~
d 樓真係平....

回復 1# italiababy 的帖子

住屯門,我會揀巴士搭。 

唔想搭西鐵,價錢貴,另主要原因係全程企位,就算有位坐,d位都極到難坐。 

引用:
原帖由 italiababy 於 2009-8-22 12:19 發表
d 樓真係平....
多個選擇幾時都係好事黎o既

係吖~依家交通真係方便咗好多^^
上次係九龍塘番嚟,30分鐘就OK咗,咁啱先果日東鐵同西鐵合併咗

引用:
原帖由 臭屁妹 於 2009-8-23 19:34 發表
係吖~依家交通真係方便咗好多^^
上次係九龍塘番嚟,30分鐘就OK咗,咁啱先果日東鐵同西鐵合併咗
係呀, 西鐵方面左好多
不過東鐵就麻煩左

引用:
原帖由 italiababy 於 2009-8-22 12:19 發表
d 樓真係平....
天水圍仲快
出尖沙咀半粒鐘咋

引用:
原帖由 angelamama 於 2009-8-23 23:56 發表

係呀, 西鐵方面左好多
不過東鐵就麻煩左
紅磡轉尖東果下真係睇彩數
要撞岩對面月台有車即開

真係方便wo,

柯士甸站個位出係唔係elements?

引用:
原帖由 單眼仔 於 2009-8-25 20:18 發表
柯士甸站個位出係唔係elements?
YES, 同埋可以行去中港城~~

引用:
原帖由 italiababy 於 2009-8-26 01:43 發表

坐船去澳門方便丫~~~~~~~~~~~~~~~

過珠海食海鮮都gd丫,就來唔使坐巴士架啦,地龍咁方便~~

回復 10# 的帖子

係唔係即係廣東道政府合署附近?

叫多個選擇囉, 西鐵都算四通八達

回復 1# 的帖子

係喎......西鐡通車後, 唔知究竟快咗幾多呢?  

引用:
原帖由 manri 於 2009-8-24 03:07 發表

天水圍仲快
出尖沙咀半粒鐘咋
咁又真係幾快喎.............但係唔知 d 車又密唔密呢?

雖然貴D,
但真係方便左,
唔洗好似以前咁要轉車,
仲有係而家車程勁快...舒服......

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-8-23 00:45 發表

多個選擇幾時都係好事黎o既
下下巴士有時預時間真係好難!

引用:
原帖由 italiababy 於 2009-8-26 01:43 發表

果邊返工既就方便啦

引用:
原帖由 manri 於 2009-8-24 03:11 發表

紅磡轉尖東果下真係睇彩數
要撞岩對面月台有車即開
好難夾到對面月台

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-9-13 22:49 發表

好難夾到對面月台
而家繁忙時間會好o的o既

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。