推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

咁鬼悶,睇下以前既大美人先!(第三次加圖)

引用:
原帖由 老何 於 26-8-2009 10:01 發表
咁鬼悶。七月初七會情人。
老何咁多情人,今晚會見邊個 .一年容易又七夕,老何又有乜故講,圖片上帖呀!

引用:
原帖由 老何 於 26-8-2009 11:23 發表
Ne 個係bin個?好似安德利夏萍wo。

引用:
原帖由 大隻西 於 26-8-2009 22:12 發表

交談了兩分鐘 西妹發覺我不懂英語 咀形不對 借故離去!
亞B你都得啦、唔識英語去溝鬼妹、服...............

引用:
原帖由 dw194711 於 27-8-2009 02:03 發表

西哥膽識過人,好嘢!
阿杜,失眠呀?咁夜仲未瞓!?
天階夜色涼如水、臥看牽牛識女星。此中有真意、欲辨已忘言。

引用:
原帖由 牛奶蛇 於 9-9-2009 02:05 發表
有年在环球片場遇到A 貨夢露, 有七成相似, 经老婆批準, 攬腰合照一張, 还送上香吻.
post 上來睇吓,我都影過,但找唔返,唔知系咪老婆偷偷地毀滅左

引用:
原帖由 老何 於 3-9-2009 17:50 發表
老搜, law記, B哥, Mic哥

雅利安美女們是否不入法眼?何解粒聲晤出?   
此時無声勝有声 ,無可否認,鬼婆係3 D,身材又係D,所以靚DD,但真人未見過,会唔会是化+攝影效果?所以特別省鏡,令眾old cake神魂癲倒 ,不過鬼婆一般都無咁com 擺。

引用:
原帖由 dw194711 於 11-9-2009 12:33 發表

因人而異,不能一概而論。有些洋妞皮膚白嫩,身材苗條,五官如畫,美若天仙;有些則皮膚粗糙,或身材偏肥,手臂長滿短密金毛,令人想起豬手。西婦並非特別唔襟老,亦因人而異,有些係無咁襟老,有些則比中國人更 ...
重有昨晚遭泰米爾之虎伏擊, 身陷險境既大情人亞西,發表一下高見

亞毛xx好似曾和好多女人有都過緋聞,而亞青則唔知幾時由人變魔,歷史悲劇的人物,背負了愛人的罪名,更可悲

引用:
原帖由 老何 於 19-9-2009 10:20 發表

honey, 中南美真系多靚女啊!你那時艷福不淺啊.......太座咪咪咀地說
系呀, d靚女多到暈, 不過顧住做,得過睇字!............太座面色開始變做牛柳
其實一個男人, 識番一兩個都好正常.................... ...
好一招引蛇出洞

嘩......喋血芝加哥。是否仍是紅番區?

回復 192# 的帖子

Ne個故事話比我地知,最危險的地方是最安全 而香港是全世界最安全城市,但竟然發生差佬在警署強姦證人事件,真是可笑h:" />

引用:
原帖由 tiutiu111 於 22-9-2009 11:34 發表
by the way,  牛兄可能弄錯了,  2012 olympics 不是在 英國 london 嗎  ?   牛兄可不用擔心  
可能是2016年

引用:
原帖由 suewong 於 7-1-2010 17:24 發表

有機會比 光緒 後宮 D 相 你地睇, 唉!!!

佢真命苦...
睇落好似重未成年。

引用:
原帖由 suewong 於 7-1-2010 23:28 發表

here comes, 網上流傳. 估下, 最後個張係邊個 ?
慈禧

引用:
原帖由 dw194711 於 7-1-2010 15:39 發表
最新一期的 Us Weekly (美國其中一本八卦雜誌):

妝前妝後的美人

Better Without Makeup ?

http://i240.photobucket.com/albums/ff277/t ...
所以話,世上無醜女,祗有唔識化貌漱k人,安祖蓮娜祖莉最凸出就那像孖潤腸的嘴唇,化了蛦ˇB蓋不了。

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 suewong 於 8-1-2010 17:22 發表

arm. 不過可能懶, 唔想 side 咁多時間係打扮. d 時間要用黎照顧 c6, 同家人 / 朋友相處, 自己 d 嗜好.

底線係唔烏x (唔識打), 整齊清潔就算...
亞sue,你係讀Engineering,應知maintenance係好重要,面容也是一樣呀。唔做main.会烏ware得好快,所以我間中都会去做吓main.保持返吓

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 suewong 於 13-1-2010 17:15 發表

好難得, 山水不入時人眼....

好彩 c6 都係咁, 唔係我都好難...
C6,高人,佢好嘢,要向佢學習

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。