推介:| 嬰兒用品沙田 | Baby Product Shatin | cocoonababy | 兒童服裝 | 幼兒教育 | 兒童雜誌 | 嬰兒玩具 | 玩具 | 兒童產品 | 陪月 |

發新話題

[灌水] 湊仔版吹水樂園~~~

引用:
原帖由 keibeast 於 2006-12-15 02:19 發表

去車版呃分, 呃得努力會感動靚女版主比d分你架. 不過d搞事者佢一律殺無赦.
版主只可以俾權力威望..矛用架..
要閱讀權限大先得..除左呃post就矛辦法

祝各位聖誕節快快樂樂..新年開開心心~~

開工大吉

[fly]祝各位型男索女~~

07年新年快快樂樂~~

日日開開心心笑嘻嘻~~

正財偏財滾滾湧入o黎~~

身體健健康康無病無痛~~
[/fly]

早晨...07年...開工大吉

引用:
原帖由 Ringo_Lau 於 2007-1-4 13:41 發表
~~快樂快樂~~
兩個啦..學特首話齋..整夠三個麻

anyway..祝小朋友快高長大..健健康康..聰明仱俐~~

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-8 10:03 發表
今日做咩全世界d人都唔知去左邊.....

早晨..小川..呢排都係貢靜架啦

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-8 11:57 發表

咁你又做緊咩呀?

一路做野..一路睇post囉..
四圍去..呢樹矛野睇..就去bk

靜靜地開舖先

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-1-13 20:30 發表
今日十四日到此一遊, 呢度凌晨一點半, 唔知係 jet lag 定 jet lead, 身體d時間亂曬.
訓番十零個鐘就矛樹..
再上過黎吹水

一一六...早

引用:
原帖由 印尼佬 於 2007-1-16 14:48 發表
叔公到~~~~~~~~~~~我行過架咋~~~~~
貢耐唔入黎..仲好講

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-1-17 11:17 發表
Morning, 京E, long time no see!!  
姣耐矛箭..奶去冰泥

引用:
原帖由 airandylaw 於 2007-1-17 14:30 發表
Hey very body , My son is call Arthur, he's 1 1/2 yrs old...very cute.

做乜唔post相上黎睇下丫~~

引用:
原帖由 Ringo_Lau 於 2007-1-21 23:56 發表

我已經有個六歲既仔~~~~~
喱個胡蟹妾士咩

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-1-20 08:31 發表
我想問下京子姐姐:點樣才可以增加(閱讀權限)呢?謝謝

喎都胡豬丫..
姣似 蟹出多d煲屎..
就會升級
奶試下睇睇版規又矛井

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-22 09:35 發表
小川...早晨..

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-24 09:40 發表

早晨,京子.印印..
印印..我收到呀...不過我都係睇唔到d相.
喎HI到丫...你會唔會去

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-24 22:33 發表

噫......換左人既?
佢終於都楝定啦

係咁e...簽番個名囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。