推介:| 嬰兒用品沙田 | Baby Product Shatin | cocoonababy | 兒童服裝 | 幼兒教育 | 兒童雜誌 | 嬰兒玩具 | 玩具 | 兒童產品 | 陪月 |

99 1234
發新話題

[灌水] 湊仔版吹水樂園~~~

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-11-21 12:34 PM 發表

旦奶姣耐啦...忙完未?
日日都會有唔同既野忙架~嘻嘻 !

日日做到無停手...總有上網的時候.

oh my 吉...今日星期一喇...我而家先得閒入黎....sorry

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-11-27 05:13 PM 發表

唔相干..我單野搞電哂啦
恭喜你呀 ~自由lu !!!

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-11-28 09:36 AM 發表

喎刀預捉奶找日搞電
YES ~嘻嘻

long......time....no.................see ..................la

引用:
原帖由 brasco 於 2006-12-3 06:45 PM 發表
佢.............................

http://www.u-file.net/vc/vc-bvn9810.html
好得意呀 ~

預祝大家聖誕快樂!!!

HAPPY NEW YEAR ~~~

嘩...大師兄已有2個小朋友喇 !真係恭喜晒...小朋友似足你呀 !!!

早晨...今日等我專心係度吹吹水先.有冇人肯陪下我呀?

仲未有人架~~~~~~~~~~~~~~~~~~好悶呀 !!!!!!!!!!!

今日做咩全世界d人都唔知去左邊.....

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-1-8 11:21 AM 發表

早晨..小川..呢排都係貢靜?
咁你又做緊咩呀?

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-1-8 12:01 PM 發表

一路做野..一路睇post囉..
四圍去..呢樹矛野睇..就去bk
ic......我好耐都冇去過bk喇
岩岩今日入去行過下咁啦.

我又黎巡視下先

引用:
原帖由 airandylaw 於 2007-1-17 02:30 PM 發表
Hey very body , My son is call Arthur, he's 1 1/2 yrs old...very cute.
歡迎加入~多d上黎吹下水啦

大師兄..你呢個仔仔post錯左地方啦....哈哈 !

引用:
原帖由 印尼佬 於 2007-1-22 12:51 PM 發表
小川
有無收到我PM呀﹖
早晨,京子.印印..
印印..我收到呀...不過我都係睇唔到d相.

引用:
原帖由 印尼佬 於 2007-1-24 11:43 AM 發表

你終於忙完上黎喇﹖
我再記多一次條link去你個‘熱貓’個樹呀。
噫......換左人既?

印尼佬 ~~~恭喜晒你呀 !

引用:
原帖由 印尼佬 於 2007-1-26 08:55 AM 發表

係呀﹗呢個至係我final
多謝你~~~

會黎個呵﹖
你幾時呀?我怕我唔得呀....因為公司好忙.

大家好~好耐冇上黎同大家吹吹水添

唔知大家近況如何呢 ?
復活節大家會點過呀?

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-4-4 07:02 PM 發表
在 nz 過緊啦.......... d 小朋友睇少一眼就長高左好多啦.
哈哈~見到就開心架喇~

99 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。