推介:| 手機 | 手機配件 | 手機資訊 | 手機遊戲 | 流動電話網絡商 | 手機鈐聲圖案 |

27 12
發新話題

[原創] 有冇人用緊nokia 6730呀?

有冇人用緊nokia 6730呀?

我打算買部比男朋友用, 佢話而家部SE收得麻麻地, 所以最緊要收得清.

回復 1# 的帖子

6730幾好丫~易用~

幾錢呀,貴唔貴架?~~收得好嗎?

不嬲NOKIA FANS
呢部OK呀
幾抵

我都幫我細佬出o左部,
而家係123出138plan仲有2張disneyland飛同餐劵tim呀.
學生先有哩個優惠咋!

讀緊part time唔知算唔算學生~~

引用:
原帖由 siupeach 於 2009-9-15 10:05 發表
我都幫我細佬出o左部,
而家係123出138plan仲有2張disneyland飛同餐劵tim呀.
學生先有哩個優惠咋!
我見到123 $88蚊就有飛送wor.
http://one2free.hkcsl.com/jsp/whats_hot/news_and_promotions/Halloween2009.jsp?language=tch

引用:
原帖由 亞里士打 於 2009-9-18 17:16 發表

http://one2free.hkcsl.com/jsp/whats_hot/news_and_promotions/Halloween2009.jsp?language=tch
$88 plan應該係一張飛
不過都幾百蚊o架

引用:
原帖由 cat7766 於 2009-9-14 13:33 發表
幾錢呀,貴唔貴架?~~收得好嗎?
唔貴呀, 淨機價都係$2288, 上台仲有得平
N記接收一向冇投訢啦

引用:
原帖由 manri 於 2009-9-18 21:46 發表

唔貴呀, 淨機價都係$2288, 上台仲有得平
N記接收一向冇投訢啦
yes N機呢樣真係有保證的說~

同埋佢送迪迪尼飛又真係抵丫

引用:
原帖由 亞里士打 於 2009-9-18 17:16 發表

$88plan 都送飛, 幾抵...問下阿媽轉唔轉台先....

引用:
原帖由 acitaly 於 2009-9-19 19:08 發表

yes N機呢樣真係有保證的說~

同埋佢送迪迪尼飛又真係抵丫
真係好吸引呀~~~~

$88 OK喎
張飛都兩三舊

回復 5# 的帖子

可惜我唔係學生,不過都想去迪迪尼玩下

引用:
原帖由 italiababy 於 2009-9-19 22:27 發表

$88plan 都送飛, 幾抵...問下阿媽轉唔轉台先....
唔駛抽即送真係抵既

引用:
原帖由 siupeach 於 2009-9-15 10:05 發表
我都幫我細佬出o左部,
學生先有哩個優惠咋!
係咪送黑色世界D飛呀??

引用:
原帖由 day文 於 2009-9-22 12:59 發表
可惜我唔係學生,不過都想去迪迪尼玩下
我想去黑色世界呀~~睇電視廣告已經覺得好吸引~~

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 CHRISSIE886 於 2009-9-22 13:02 發表

我想去黑色世界呀~~睇電視廣告已經覺得好吸引~~
我都係, 又驚又想去

相關搜索目錄: 廣告

回復 6# 的帖子

有學生證就得o卦....

没。。。。。。。。。。。。。。。

用着sonyericson

引用:
原帖由 babylouis89 於 2009-9-24 16:42 發表
用着sonyericson
N 記o的機穩定o的嘛~

引用:
原帖由 貨戴戈 於 2009-9-25 00:47 發表

N 記o的機穩定o的嘛~
6730 都幾靚仔o丫

回復 22# 的帖子

二手價企得最穩定

诺基亚不错,质量比较可靠。

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。