推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

TVB互動新聞台新promote

以個影到+2十分之唔靚女,,,..個樣好怪咁

引用:
原帖由 rubeus 於 2009-9-25 00:12 發表
唔係有D似直情係抄人哋條橋啦
I do agree!!!

現實中, 那一位最高???

原來e set promote 有吾同板本....

回復 29# 的帖子

o岩o岩又錄遲左,見到珍妮同芳婷,我諗仲有一個版本,係文采同詩詩!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 30# 的帖子

THX c-hing...

好大機會係3 set... 同埋有part 2 (i guess)

c-hing, do you have part 2 footage, or any link can download, thanks

引用:
原帖由 carron 於 2009-9-25 23:57 發表
c-hing, do you have part 2 footage, or any link can download, thanks
http://www.mediafire.com/?dwot25mjx2n
但少左成七秒,大家頂住癮先!

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-9-26 00:31 發表

http://www.mediafire.com/?dwot25mjx2n
但少左成七秒,大家頂住癮先!
thank you, thank you very much

無綫既廣告時間真係一寸分秒一寸金....自己友都只係得兩三秒鐘既show time時間....反而亞視之前既新聞台就每個人差唔多有成分鐘...兼且仲可以自己介紹....點都好呢..今次無綫已算是一大進步啦...

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 socalli 於 2009-9-26 01:21 發表
無綫既廣告時間真係一寸分秒一寸金....自己友都只係得兩三秒鐘既show time時間....反而亞視之前既新聞台就每個人差唔多有成分鐘...兼且仲可以自己介紹....點都好呢..今次無綫已算是一大進步啦...
我都想睇雯雯介紹自己,但希望唔係講「各位,歡迎收睇呢節新聞,我係鄭萃雯」
個廣告快到睇唔清楚,好心整夠30秒啦,得15秒,每人得一秒多少少咋,雯雯算係多左一個shot,多左對眼俾人望下!
有冇人睇過詩詩同文采o個個廣告,分享下?

引用:
原帖由 socalli 於 2009-9-26 01:21 發表
cable果個promote每人各自都有20-30秒,不過冇計,TVB D廣告時間搵錢至上

WM0105 c-hing, is part 3 available? do you have it? thx in advance

引用:
原帖由 carron 於 2009-9-28 23:52 發表
WM0105 c-hing, is part 3 available? do you have it? thx in advance
六、日同今日都出左街,好夜先返,我都未睇到第三part,所以未有
如果留意到,一定擺上黎分享!

Well, I would like to choose 盤翠盈 as well, cause I do really like her, thanks anyway !

終於睇到詩詩同文采o個Part,好可惜我又錄唔切
但係好好彩,我竟然錄到佢地個樣,簡直如有神助
今次得6秒,大家又頂住癮先
http://www.mediafire.com/?wdmw0wxmz5y

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Thank you WM0105, you are so great

有無師兄down到,我click好多次都down唔到?WM0105師兄,勞煩你check check,唔該。

GIF版本

集齊7位主播大頭

引用:
原帖由 rubeus 於 2009-9-25 00:14 發表
鄭萃雯最正呀?更唔係啦,著得咁零龍show晒啲料! 著得最難睇,遮實晒,最冇身材嗰位,先係禾桿X真豬!
who is "著得最難睇,遮實晒,最冇身材嗰位,先係禾桿X真豬"???

引用:
原帖由 carron 於 2009-9-30 00:42 發表
有無師兄down到,我click好多次都down唔到?WM0105師兄,勞煩你check check,唔該。
但我一click就得,一係我上傳多一個網址俾你
http://evilshare.com/f2a7toyz7jb ... 騿B李偉詩).mpg.html

回復 45# 的帖子

睇GIF版本後,先發現一開始係影雯雯雙眼,都幾正

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-9-30 21:30 發表

但我一click就得,一係我上傳多一個網址俾你
http://evilshare.com/f2a7toyz7jbz/互動新聞台宣傳片(張文采、李偉詩).mpg.html
唔該哂!呢個掂!

互動新聞台宣傳片(高清翡翠台版本) - 張文采+李偉詩

http://www.badongo.com/cn/vid/1280540

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。