推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 常平新場 - 歐亞: 迎月夜綜合評價小報告

thanks for the report

Hoidada, You should copy and send this topic to your mama friend, tell her that what is our comment in general.

回復 27# 的帖子

Da Hoi, you are so quick to sms your mama friend about our comment !!! Well Done ! It is good to let them know what is the general comment of their clients. Hope they can improve soon.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-5 23:15 發表
Hoidada, You should copy and send this topic to your mama friend, tell her that what is our comment in general.
刚给妈咪小花发信息:

小花, 刚两帮朋友也说你那里的女女很一般, 还搞369, 5,10,15 。。5,15,20 更不知所谓! 酒水也贵!都说以后都不会再去了。。
这是作为朋友告诉你这几天去过欧亚玩的客人意见。。。

小花也即回了: 好

一个妈咪也做不了什么。。。。。。

回復 29# 的帖子

希望那些做老板的知道什麼是"親賢臣,遠小人"吧!

"忠言總是逆耳"的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-5 23:32 發表
Da Hoi, you are so quick to sms your mama friend about our comment !!! Well Done ! It is good to let them know what is the general comment of their clients. Hope they can improve soon.:blowm ...
There is nothing much a mami can do...perhaps she herself does not accept our comments....
Let the market force make them adjust/change....only when customers not going again then they will know the seriousness....

回復 31# 的帖子

yes, let the market force adjust itself.

我又幾滿意..兩個成晚係K房都好乖....到了最後一分鐘都不知帶那個回去好...兩個女都好大方,話我另一個女好D,帶她吧,不介意。後來我是但選一個,整晚態度一流...

最好是另一個收了我二百還陪到足,又頂酒,又笑著送我們兩個走。仲想點..  (早知帶晒啦~~~)

回復 33# 的帖子

You are young and handsome !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 00:10 發表
You are young and handsome !!!
But you are old and handsome.....

那只是專業......謝謝老闆

回復 35# 的帖子

I am old, but Chairman Mao is handsome !!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 00:21 發表
I am old, but Chairman Mao is handsome !!!
你都好似主席甘。。。出口成文。。。“還看今朝”。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-6 00:29 發表

你都好似主席甘。。。出口成文。。。“還看今朝”。。。
秦王漢武 ? 我是霸王硬上,無水都插!

终于有D正面既回应啦。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-6 00:33 發表
终于有D正面既回应啦。。。。
Par 3 also has positive comment ! He found his dream girl, but only she is too young for him.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 00:33 發表

秦王漢武 ? 我是霸王硬上,無水都插!
係祗識彎(身)弓(字)射大(力)鵰。。。招式好高喎

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 00:21 發表
This is very true...in china, Chairman Mao's face rules.

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-5 14:49 發表

嘩。。大哥你甘講。。真係太過俾面。。。如果你飯盒嗝係度。。再同去多次帝X。。。。

其實小弟有事會離開大中華區。。要十一月先番。。。。
再去帝X就不帶LB了, 又要七公幫手揀......可能又多個LB哦

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-6 10:46 發表

再去帝X就不帶LB了, 又要七公幫手揀......可能又多個LB哦
听住先,到時你可能又有其他藉口,話唔帶她會又生又死啦
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-6 10:46 發表

Jack, 你唔怕 Kimchi 在 DL 有25仔?

good job........
fkw

呵呵,, 睇黎都係要好似五月花咁, 要過反2,3個月先好去啦!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-6 14:13 發表

Jack, 你唔怕 Kimchi 在 DL 有25仔?h:" />
唔怕...DL..DH係外面揀囡...叫jack哥揀囡時戴番個哈佬喂面具........
番到K房後就唔好出黎.....鬼有人知佢去過咩

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-7 00:07 發表

唔怕...DL..DH係外面揀囡...叫jack哥揀囡時戴番個哈佬喂面具........
番到K房後就唔好出黎.....鬼有人知佢去過咩
掩耳盜鈴!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。