推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 常平新場 - 歐亞: 迎月夜綜合評價小報告

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 00:10 發表

掩耳盜鈴!
哩D叫..要呃人先呃自己!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-7 00:11 發表

He should state in the K-room and let the mamei brings in girls. Also, we make sure, no girls in the same group of Kimchi.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 00:16 發表
  He should state in the K-room and let the mamei brings in girls. Also, we make sure, no girls in the same group of Kimchi.
或者你可以做住“爸爸生”先。。。係外面㨂左帶入房俾 Jack哥睇囉。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-7 07:31 發表 或者你可以做住“爸爸生”先。。。係外面㨂左帶入房俾 Jack哥睇囉。。。
heard that a new KTV with luxurious deco. at open recently. Anyone heard about it?

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2009-10-6 12:50 發表

听住先,到時你可能又有其他藉口,話唔帶她會又生又死啦
但男人就是犯憎嘛, 吃住家菜多了, 又想吃野味......, , 心痒啊, 大哥, 好多90后的高妹

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-7 00:11 發表

明知山有虎, 也要去, 男人, 又心儀90后的高妹了...........

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-7 00:07 發表

唔怕...DL..DH係外面揀囡...叫jack哥揀囡時戴番個哈佬喂面具........
番到K房後就唔好出黎.....鬼有人知佢去過咩
用個紙袋剪兩個窿咪得蘿。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 00:16 發表
那是她一生中最倒霉的日子, 在那上班不到三個月認識了我, 她不許我重提那傷心的三個月, 也斷決和任何有關人仕的來住, 電話都改了二次. 她不想在走回頭路, 和她相處我也扮乖, 偶爾用下空城計, 可能行吧, 因帝X的高妹實在

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-7 10:35 發表

用個紙袋剪兩個窿咪得蘿。。。  
可能的高妹更加鐘意我的新造型, 勁溝我添。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:42 發表
可能的高妹更加鐘意我的新造型, 勁溝我添。。。
肯定会。。到房才拿开纸袋。。。够晒神秘。。。

repeat。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:40 發表

那是她一生中最倒霉的日子, 在那上班不到三個月認識了我, 她不許我重提那傷心的三個月, 也斷決和任何有關人仕的來住, 電話都改了二次. 她不想在走回頭路, 和她相處我也扮乖, 偶爾用下空城計, 可能行吧 ...
我地就系要女女一心一意嘛。。。。。。
乖就一定要扮下既。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-7 10:45 發表

肯定会。。到房才拿开纸袋。。。够晒神秘。。。
在玩下......羸著的高妹才能睇到我的樣., 晚上才寵幸她......, 輸著的高妹就  

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-6 07:28 PM 發表

heard that a new KTV with luxurious deco. at 石碣 open recently. Anyone heard about it?
最新消息係"新地"附近有间新塲呢幾日開張...

有人話叫"麗豪"...亦有人話叫"新华泰"..聽講話间塲都幾大架.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-7 10:52 發表

最新消息係"新地"附近有间新塲呢幾日開張...

有人話叫"麗豪"...亦有人話叫"新华泰"..聽講話间塲都幾大架.....
大哥, 最緊要有冇高妹.............

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-6 07:57 PM 發表

大哥, 最緊要有冇高妹.............
jack 哥...好難講...而家d新塲冇间得...早d去...100個都有一個掛....

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 10:31 發表

但男人就是犯憎嘛, 吃住家菜多了, 又想吃野味......, , 心痒啊, 大哥, 好多90后的高妹
90後高妹好吖。。。我都好掛住我送左番去讀書的大眼高妹。。(你之前好似未見過喎)

新场又去试下先。。。不过场是新但D女咪又系四围招。。到时都系见翻果D女。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-6 08:38 PM 發表
新场又去试下先。。。不过场是新但D女咪又系四围招。。到时都系见翻果D女。。。
高質果D駛乜週圍走吖...係D揾唔到食既豬扒...先要過塲啫

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-7 11:44 發表
高質果D駛乜週圍走吖...係D揾唔到食既豬扒...先要過塲啫
就系甘话萝。。果日我地日头去 “呕呀" 探路。。见到三条女返去开会。。。我地拿那声问拒地系边一组。。捻住到夜晚就关照话果组D女吾使入离。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-7 11:04 發表

jack 哥...好難講...而家d新塲冇间得...早d去...100個都有一個掛....
百分一机會, 大哥, 爭崩頭哦

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-7 11:11 發表

90後高妹好吖。。。我都好掛住我送左番去讀書的大眼高妹。。(你之前好似未見過喎)
大眼高妹,  學成歸來沒? 西門兄, 小弟流晒口水那, 又高又大眼還有修養

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-7 11:51 發表

就系甘话萝。。果日我地日头去 “呕呀" 探路。。见到三条女返去开会。。。我地拿那声问拒地系边一组。。捻住到夜晚就关照Ŧ ...
係吾使入离啊, 我還以為有寶

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 15:13 發表

大眼高妹,  學成歸來沒? 西門兄, 小弟流晒口水那, 又高又大眼還有修養
無噤快!交了兩年學費連住宿費!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 15:16 發表

無噤快!交了兩年學費連住宿費!
西門兄, 好野!, 供書教學, 拜服

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。