推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 常平新場 - 歐亞: 迎月夜綜合評價小報告

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 15:18 發表

西門兄, 好野!, 供書教學, 拜服
因為仲細未夠稱!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-7 10:45 發表

肯定会。。到房才拿开纸袋。。。够晒神秘。。。
Take off the Paper Bag & Use the Plastic Bag too !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

[quote]原帖由 DrTea 於 2009-10-7 16:13 發表

Take off the Paper Bag & Use the Plastic Bag too !! Then, there is still a condom underneath!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-7 15:40 發表

因為仲細未夠稱!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-7 15:18 發表

西門兄, 好野!, 供書教學, 拜服
Hmm.. Simon gor.... so good-hearted.  not the $ only but the "no return" commitment (not as frequent as least) is not easy to get thru...

She must be an attractive girl...

回復 80# 的帖子

That is for sure la.

引用:
原帖由 metalazo 於 2009-10-5 16:07 發表
我又幾滿意..兩個成晚係K房都好乖....到了最後一分鐘都不知帶那個回去好...兩個女都好大方,話我另一個女好D,帶她吧,不介意。後來我是但選一個,整晚態度一流...

最好是另一個收了我二百還陪到足,又頂酒 ...
我坐四個得兩個態度好,另外兩個根本一坐低就想欏台費走。
你比我好彩!
曾經有個女孩子要與我共赴黃泉--“你再不還我錢,我就和你同歸於盡!”

曾經有個女孩子與我相約到下輩子--“想追求我?下輩子吧!”

曾經有個女孩子肯為我而死--“跟你在一起,我寧願死!”

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-7 18:30 發表

Hmm.. Simon gor.... so good-hearted.  not the $ only but the "no return" commitment (not as frequent as least) is not easy to get thru...

She must be an attractive girl...
我係一個傳統人。。。。。如果有兩個options:

1.俾個好女仔,番去同父母同住,係D純撲地方讀多D書。。。。但一年可能只能見一兩個星期
2.係DG,SZ小鎮都無所事事,混混岳岳。。。每星期等我番去玩一日半日

我會㨂第一個choice...因如果你鐘意個女仔。。。你梗會想佢好。。。。。我最多咪再去搵多個玩伴囉。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-9 10:59 發表

1.俾個好女仔,番去同父母同住,係D純撲地方讀多D書。。。。但一年可能只能見一兩個星期
2.係DG,SZ小鎮都無所事事,混混岳岳。。。每星期等我番去玩一日半日
...
I support your choice. That is the reason I have my No. 2 & 3. Wives.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-9 12:14 發表

I support your choice. That is the reason I have my No. 2 & 3. Wives.
Bro 7-siu, you're RIGHT !!  Forget the #4 is also the right direction too !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-9 10:59 發表

...
我都這樣要kimchi選擇one, 但她想天天見到我

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-9 13:11 發表

我都這樣要kimchi選擇one, 但她想天天見到我
睇得大家雖然好色

但都算係好男人。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-9 14:12 發表

睇得大家雖然好色

但都算係好男人。。。。
我風流, 但不下流

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-9 14:13 發表

我風流, 但不下流
我祇係下流因無機會風流.

回復 1# 的帖子

Thanks for your detail info.!

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-9 14:12 發表

睇得大家雖然好色但都算係好男人。。。。
I'm not only the BAD Guy but also the POOR Guy too !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 91# 的帖子

Clint Easrwood's "The Good, the bad and ugly" I a the ugly.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-11 01:27 發表
Clint Easrwood's "The Good, the bad and ugly" I a the ugly.
你醜唔醜。。唔緊要。。。。
博得囡囡歡心咪得囉

七少、茶大哥,你地好!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2009-10-11 09:47 發表
七少、茶大哥,你地好!
Where is your report ?

相關搜索目錄:

I don't normally write report cause my "writing" is too bad.

Actually, that was nothing special I can write about. Sorry!

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2009-10-11 11:24 發表
I don't normally write report cause my "writing" is too bad.

Actually, that was nothing special I can write about. Sorry!
唔鍛鍊點會好?你去左兩晚 wor ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-11 11:59 發表

唔鍛鍊點會好?你去左兩晚 wor ...   
Two nights for Business only, nothing need to write !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-11 16:13 發表

Two nights for Business only, nothing need to write !!
做乜生意?

做出賣自己的生意!

師傅,有無幫親,大家咁熟,打個折比你!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。