推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

147 123456
發新話題

過檔無線新聞女記者/主播-羅鈺文

無見成個星期有多,唔通放假?幾時返呀

好野,回歸!

回復 1626# 的帖子

哈哈 好笑WOR 幾點出現架?

good!!!!!!!

good!thx

踩左幾多日,放得假未

回復 1835# 的帖子

至從潘生黎左都好耐無啦,依家走左,就要返返去通宵

引用:
原帖由 ronno 於 2013-10-20 00:13 發表
根本就要升美茵/Ruby/德藍是旦一個代紫盈個天氣位,反正都唔會俾紫盈報天氣,將佢投閒置散等走人
睇個勢,最有機都係

德藍(雖然唔明點解唔比機會

美茵/Ruby),定係想等李朗怡返黎?

睇黎11月,YUKI、美茵、RUBY都要幫手返通宵了

都唔知係佢自己,定set頭果個決定,一時分左,一時分右

其實頭髮梳左梳右佢都好可愛 希望下個月一至五天氣有佢份
本帖最近評分記錄
  • jacksonhon 體力 +80 我很認同,Yuki 可愛依然。 2013-12-28 19:58
  • jacksonhon 威望 +80 我很認同,Yuki 可愛依然。 2013-12-28 19:58
  • jacksonhon 金錢 +80 我很認同,Yuki 可愛依然。 2013-12-28 19:58

返完通宵之後下晝又報天氣,唔殘就假啦

通常生日都放下假既 事乎放幾日姐

邊個走去投訴咁衰?佢唔係唯一一個會著朋友舖頭既衫既主播丫。

引用:
原帖由 Pantech 於 2014-6-26 14:23 發表
俾人寄信投訴佢靜靜雞同朋人做sponsor
Ps:佢尋日收到fans 沫茶食品禮物盒好開心
希望佢快D報返天氣啦

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 yessi167 於 2014-6-26 22:26 發表
唔係好明...點樣Sponsor...即係著朋友出既衫做節目去幫人宣傳呀?

朋友比自己舖頭D衫佢著住出鏡報天氣、新聞。我覺得咁早都係有唔岩,但我見阿首席主播都係咁,不過又無比罰

引用:
原帖由 yessi167 於 2014-6-27 00:37 發表
其實咁做有問題咩? 朋友借下衫比自己穿都不是咩大問題呀, 日日上電視邊有咁多錢買咁多衫呀,
其實你地點知新聞部D內幕事? 另外D高層又點會知既, 會唔會係自己友報串
因為唔單止係出鏡著,而且提供衫果間舖頭個fb page有post出黎,變相直頭係代言咁款。
其實我都唔明點會有觀眾發現到,所以好同意你話係自己友報。串

引用:
原帖由 Pantech 於 2014-9-19 11:49 發表
同男朋友去鬫L尼峇里島觀光 XD
好似同彭國柱一樣去左

峇里觀葉昇讚禮

yuki好明顯索過宋熙年好多啦,睇佢報天氣都開心埋一份

病到聲都變左

引用:
原帖由 Pantech 於 2015-4-16 09:11 發表
No,原來同埋ruby兩對準新人一齊去韓國影結婚相
好朋友到差不多時間結婚,仲要一齊去影結婚相?

相關搜索目錄: 結婚

147 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。