推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

47 12
發新話題

[疑難] 向各師兄的道歉啟事

向各師兄的道歉啟事

言多必失,小弟於長安朱古力廠的魯莽行為,現向在場的七少,大海,大力,春天,查理,痧咫峚牶瞱髍鬕B兄致萬二分歉意!

為了禁止我再度失儀,小弟決定不再踏足有FF出現的KTV敬希各位師兄諒解!

男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

真係咁唔妥佢?佢都係由生意角度出發,做客嘅無謂因為佢嘅待客態度而耿耿於懷啦.退一步海闊天空,俾啲時間沖淡對佢嘅不滿咯
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-16 03:51 發表
言多必失,小弟於長安朱古力廠的魯莽行為,現向在場的七少,大海,大力,春天,查理,ʒ神及Denny兄致萬二分歉意!

為了禁止我再度失儀,小弟決定不再踏足有FF出現的KTV。敬希各位師兄諒解!
茶兄, 好少見你發火哦, 冇事吧!

相關搜索目錄:

Tea, it is only a small matter, take easy and let go la !

究竟發生乜事?不如下次搵埋我一齊,等我驗證下∼
... 原來我冇簽名檔 ...

引用:
原帖由 par3 於 2009-10-16 08:34 發表

真係咁唔妥佢?佢都係由生意角度出發,做客齔L謂因為佢麉搦態度而耿耿於懷啦.退一步海闊天空,俾灡伅”R淡對佢鴾ㄩ‵
有一些事情是無容置異,FF我是不會原諒的!對於時間可沖淡一切的講法,在我而言,極其長久才可減退;得人恩果千年記,但得罪我也記廿年囉!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-16 12:57 發表

有一些事情是無容置異,FF我是不會原諒的!對於時間可沖淡一切的講法,在我而言,極其長久才可減退;得人恩果千年記,但得罪我也記廿年囉!
你無謂甘勞氣。。。。火氣甘大。。心蜀火。。火剋金。。對個肺無益喎。。。

吾中意FF咪吾睬拒咯。。无谓自己劳气呀。。。

廣東有過萬間 KTV  ...

贈上:軟硬天師 - 好兄弟

http://www.youtube.com/watch?v=6-kuzDTk_gE&feature=related

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-16 15:15 發表
吾中意FF咪吾睬拒萝。。无谓自己劳气呀。。。
其實 FF 係咪 = Free of Fuxk  ...?

阿茶既意思係咪無得 Free of Fuxk ...  既場佢就唔去?

咁就係 wor ... 個個都話 FOC,我地支持正版,支持 Free of fuxk.....

相關搜索目錄:

所謂尋歡無理由搞到不歡而散,KTV多如牛毛,無謂傷和氣。

不過原來茶兄每次夾錢又唔飲酒,其實間接補助緊我呢d鬼酒,真係唔好意思。

p.s. 尋晚我好似無印象夾翻錢,邊位師兄埋單架?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-16 12:52 AM 發表

其實 FF 係咪 = Free of Fuxk  ...?

阿茶既意思係咪無得 Free of Fuxk ...  既場佢就唔去?

咁就係 wor ... 個個都話 FOC,我地支持正版,支持 Free of fuxk.....   
尋日有個大陸口音嘅女人打电話比我....話係陳總秘書..問我貴性(我一頭冒水)..佢係咪真係你秘書呀?

相關搜索目錄:

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-10-16 01:17 AM 發表

不過原來茶兄每次夾錢又唔飲酒,其實間接補助緊我呢d鬼酒,真係唔好意思。

唔止茶兄...仲有幾個要佢飲多啖都好似叫佢去死噉...我地著數好多架

相關搜索目錄:

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-10-16 16:17 發表

我都未夹钱。。丹尼兄埋单。。下次计啦。。我听日就见到拒。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-16 16:41 發表

尋日有個大陸口音嘅女人打电話比我....話係陳總秘書..問我貴性(我一頭冒水)..佢係咪真係你秘書呀?
秘书吾ARM呀。。护士都得。。。你要求就得啦。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-16 16:41 發表

尋日係BKK Port 落貨(謝謝大海指教), 無訊號,你又話大堂等,所以叫阿E Call 你

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-10-16 16:48 發表

唔止茶兄...仲有幾個要佢飲多啖都好似叫佢去死噉...我地著數好多架
佢唔飲仲收左春天隻杯唔俾我同春天飲

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-16 16:49 發表

我都未夹钱。。丹尼兄埋单。。下次计啦。。我听日就见到拒。。
你聽日見到佢????
乜你聽日唔係去QT咩?

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-16 15:15 發表

吾中意FF咪吾睬拒萝。。谓自己劳气呀。。。
她成日走埋薄A扮可憐,扮委屈!都唔知邊個師兄教她咁做,我就絕對唔受這一套!

之前同佢講條囡咁樣唔掂喎,轉頭話搞掂,點知又系冇改進,3番4次投訴都沒用!

佢當我傻仔,我就蠢一次,在此再講一次,以後有佢冇我!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-16 18:36 發表

她成日走埋鈬,扮可憐,扮委屈!都唔知邊個師兄教她咁做,我就絕對唔受這一套!

之前同佢講條囡咁樣唔掂喎,轉頭話搞掂,點知又系冇改進,3番4次投訴都沒用!

佢當我傻仔,我就蠢一次,在此再講一次, ...
OK。。。或者你可以試我果套。。。跟場唔跟人。。搵過另人個訂房囉。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-16 18:44 發表

OK。。。或者你可以試我果套。。。跟場唔跟人。。搵過另人個訂房囉。。。。
已是春天找黃百嗚訂,但她時常入來,扮委屈,像其他人撬了她的客般,神憎鬼厭!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-16 10:36 發表

她成日走埋鈬,扮可憐,扮委屈!都唔知邊個師兄教她咁做,我就絕對唔受這一套!

算啦,FF上次醒條十二串長大蜈蚣女女比我都無單聲啦!

引用:
原帖由 hk2005 於 2009-10-16 19:34 發表

算啦,FF上次醒條十二串長大蜈蚣女女比我都無單聲啦!
刀疤琪 ?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-10-16 18:36 發表

她成日走埋薄A扮可憐,扮委屈!都唔知邊個師兄教她咁做,我就絕對唔受這一套!

阿茶,重係慶烚烚 wor ... 要泄左度火至得

相關搜索目錄:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-16 18:14 發表

你聽日見到佢????
乜你聽日唔係去QT咩?
拒都去QT嘛。。。

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。