推介:| 手機 | 手機配件 | 手機資訊 | 手機遊戲 | 流動電話網絡商 | 手機鈐聲圖案 |

27 12
發新話題

[原創] 有冇人知SE部AINO出左未呀??

有冇人知SE部AINO出左未呀??

好似好正wor!!! 我好耐都冇對se既機有期望

回復 1# 的帖子

出左啦, 我正話去123見到, 個sales仲話上台半價, 問我駛唔駛留返部比我

半價甘抵,要幾多$$$$$$呀?

引用:
原帖由 day文 於 2009-10-16 10:09 發表
出左啦, 我正話去123見到, 個sales仲話上台半價, 問我駛唔駛留返部比我
呢部我都想出呀,大大個屏幕,幾靚仔,甘要用咩plan 先有半價呀?簽幾耐約呀?

引用:
原帖由 ~zoe~ 於 2009-10-16 11:03 發表

呢部我都想出呀,大大個屏幕,幾靚仔,甘要用咩plan 先有半價呀?簽幾耐約呀?
我見到出機價$2180, 用$138個plan, 加埋musicholic個service. 你上123個網站睇睇

咁又抵wo,但係部機咩樣架?~~xdddd

回復 7# 的帖子

個docking真係好靚仔呀
除左幫手機同藍牙充電仲有咩用架?

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 day文 於 2009-10-16 12:28 發表

我見到出機價$2180, 用$138個plan, 加埋musicholic個service. 你上123個網站睇睇
2180咋...好吸引呀,唔知要簽幾耐約呢

引用:
原帖由 manri 於 2009-10-22 21:52 發表

2180咋...好吸引呀,唔知要簽幾耐約呢
24 個月哩o的基本o野啦

回復 5# 的帖子

個機價都幾吸引.

引用:
原帖由 Ginto 於 2009-10-25 15:23 發表
個機價都幾吸引.
其實如果橫掂都要上台, 平成一半真係不妨早買早享受

引用:
原帖由 manri 於 2009-10-22 21:51 發表
個docking真係好靚仔呀
除左幫手機同藍牙充電仲有咩用架?
咁真係幾方便喎

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 day文 於 2009-10-16 10:09 發表
你去問果時冇貨咩!?

引用:
原帖由 day文 於 2009-10-16 12:28 發表

加埋musicholic個service先138
都OK bor

引用:
原帖由 exceljp 於 2009-10-27 00:02 發表

加埋musicholic個service先138
都OK bor
應該係 $138 plan 再加musicholic.....

引用:
原帖由 angelamama 於 2009-10-26 23:01 發表

咁真係幾方便喎
係LU, 真係好想出

引用:
原帖由 大隻隱士 於 2009-10-27 23:18 發表

應該係 $138 plan 再加musicholic.....
musicholic其實都幾好玩幾好用

回復 1# 的帖子

係呀! 我都覺得好正呀!
我就想問如果出呢部機唔知 O 唔 OK 呢?  

回復 17# 的帖子

咁...........知唔知邊道出plan 抵呢??  

出左啦....不過都幾貴==

我都覺得好正呀! ...............

already la!!!!!!

呢部都有 d 興趣.. 但係會唔會好似舊時 se 機咁成日 hang ?

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。