推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 小心金三角深圳大巴站的幾個sun疆仔!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-10-25 10:46 發表

臨時車站距離長 on 酒店好近,只行 5 分鐘就到,不過晚上要小心,那段路是沒街燈的,又冇乜人行,一個人行好易比人老笠。
阿罗拔师兄,又行?!
响大陆冇街灯嘅路我系打死都唔行架!
我情愿叫鸡玩得悭啲都要打的直去车站,有乜衣郁搞到以后冇得玩仲大碌!

相關搜索目錄: 酒店
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-10-19 23:38 發表

打的應該15蚊
市中心範圍以內一定企硬係10皮!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-10-26 01:06 發表

新站去龍島,如果打標,應該 8 呅左右,轉個彎就到。

只系响市区内仲会打表嘅的士真系少之又少!
总之市区范围内十皮系上限!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-12-26 14:37 發表
前兩日在 CA聽沐足妹講,在金三角打躉果班pk sun  彊仔,而家每天早上都會聚在一起,在長安酒店對開果個公園仔附近開 morning meeting,睇下當日點步署,賊頭做完 briefing 之後就散開,各自搵食,晚上又再 meet 一  ...
我早两个星期五晚九点几去聋岛,唔知系咪天寒地冻、定佢地收晒工,一个新疆人都唔见!huh∼ 执番身彩!!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-12-28 01:15 發表

聾島附近在晚上人流小,佢地都識 HR management 的,可能將資源放哂去長青路與大巴站那邊。  
HR Management??!!  有冇攞埋MBA??!!
做賊做到咁籃巴閉?!勁!!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-12-28 15:23 發表
其实好多管理理论都系日常生活。。D小偷都系甘做。。不过无学术背景者。。。
咁又係,阿張大教授當年都係走去年宵賣桔黎引證經濟學理論!

引用:
原帖由 steven.lee 於 2009-12-29 22:34 發表
睇完robert hing 資料... 有點怕怕去CA 添.... 我好怕O的sun  彊仔... 深圳都有好多....
呢啲野邊度都有,只要出入小心提防就可減低出事機會!
我出入CA都兩年幾喇,由最初群體活動到而家多數單騎出動,托賴尚算出入自如!

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-12-29 22:46 發表

"賣桔者言"..........好書, 好書....
其實佢嘅田農理論真係實踐經濟學嘅典範,好值得攞NOBEL架!!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-12-30 21:37 發表

師兄,竟然講埋史提芬張的佃農理論!?
跟住下一個講佛利民定高斯?
哈哈,亂咁吹下啫!
講無型之手嗰個死咗,咁不如講下講產權嗰個囉!

都係講番嗰班PK新疆仔啦!!

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-1-3 00:08 發表

鐘意搵支野吉人既係我、你、同埋呢度班師兄,不過果支唔係針。  
喂、喂、喂,我好有㨂擇架,唔係個個我都吉架!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。