推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[夜遊團] CA光K---終於一試

CA光K---終於一試

因為每次北上都係獨行俠,始終未有機會一試唱K.上星終於約到班friend-----八淫仔齊往CAxxxK.我們六點半已到達,立刻叫媽咪帶囡入房撰.因為大部囡要開會關係,所以只係睇左三轉二十多個囡,都有一半friend揀到,我都揀左個重慶妹,立刻學d friend抽下水.之後七點前我們已出定大廳企定係樓梯等囡開完會落嚟.對於我d初哥嚟講,真係好過引, x過引,xHIGH..睇住d囡一個個係樓梯走落嚟,好似選美咁真係花多眼亂.好在當晚(星期一至四)唔多客.全場都有一百條囡左右,大部份都中等水準,朱扒/極品佔少量.最後又比我睇到一個更合心意.即刻同媽咪講換.
之後飲嘢,唱歌,抽下水,玩骰盅呀咁.到十點,d囡除哂跳貼身舞,大約十五分鐘,三首音樂度.開頭好high,但到尾又好似不外如事.到一點度找數走人.唔係話d囡唔得,其中有一半friend都想帶囡出去,但最後一至集體行動,一條囡都唔帶出街.d囡要讚,全部仍然專業地玩到尾.
講下d.我地d都全部可以,未有極品.但亦叫做青春,唔肥,亦有一兩件35-36,樣子可接受,叫飲就飲,玩骰盅就骰盅,抽水亦接受, 亦會攞定廁紙等你去完廁所出嚟用,又唔會爭住d咪唱歌,..講真個句,d囡唔算玩得放.但小弟初哥一名已覺好玩.我果個十八歲湖南妹,皮膚好滑,有少少baby fat,好溫柔.到依家我都重掛住姖,真後悔無問姖攞電話.我安慰自己初哥係咁,希望快d去多幾次就習慣.
K房尚可,但我d friend話設計太舊.我都唔知新果d係乜,但得兩支咪真係太差勁(扣分).全晚共K1,500,DJ200.
媽咪以當日人客量講,唔算勤力,都好少見人.
酒店樓下餐廳食飯唔錯.快手醫完肚去玩係好選擇.
之後一齊去怡x洗白白.下次再報告喇.
以後K又多個fans.希望下次可試下更K.傅說中光住光住全程坐.唔知係咪真??????
謝謝.歡迎指正.

相關搜索目錄: 酒店

回復 1# 的帖子

高興你們玩得開心!但為什麼說有一半的囡囡唔去得?你們選囡囡時,媽咪沒有告訴你是大姨媽的嗎?

回復 2# 的帖子

七少,
我意思係我地想唔想帶.唔係姖地方唔方便.
等我即改.
多謝.

回復 3# 的帖子

啊!明白!謝謝!

年頭去過這間、感覺比較一般、司兄可試其他、但小心黑店!

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-10-21 20:07 發表
年頭去過這間、感覺比較一般、司兄可試其他、但小心黑店!
看一下其他師兄的報告就知道那間是可以去。那間是黑店了!

第一次就有咁好收獲,吾錯喎,師兄點解集體吾去馬呢
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

多謝樓主光豬k場報告,我這些獨行俠,應該這世也沒機會去玩了...

引用:
原帖由 aaboy 於 2009-10-21 19:28 發表

因為每次北上都係獨行俠,始終未有機會一試唱K.上星終於約到班friend-----八淫仔齊往CA沙x金x明xK場.我們六點半已到達,立刻叫媽咪帶囡入房撰.因為大部囡要開會關係,所以只係睇左三轉二十多個囡,都有一半friend揀到 ...
呢度D女就吾讲得

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-22 11:50 發表

呢度D女就吾讲得
對.這裡很多25仔的!說了又怕這些ON 9 25仔拿去邀功!

I also want to try

引用:
原帖由 aaboy 於 2009-10-21 19:28 發表

因為每次北上都係獨行俠,始終未有機會一試唱K.上星終於約到班friend-----八淫仔齊往CA沙x金x明xK場.我們六點半已到達,立刻叫媽咪帶囡入房撰.因為大部囡要開會關係,所以只係睇左三轉二十多個囡,都有一半friend揀到 ...
aaboy兄,

率之有第一次, 開始體會到仁K的樂趣.   

只欠過夜飯盒, 可能有過別原因吧!   

多謝報告.   

回復 12# 的帖子

爽!很爽!之後我們去了sn,服務有保証d.

Thanks, pal

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。