推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 嘉X華城小報告

嘉X華城小報告

嘉X華城小報告

時間: 某年某月某個星期既星期六晚
地點: 嘉X華城KTV (長安)
人物: 小弟,老槍,超人,積哥,咖哩佬,鬼見仇。

硬件: 酒店房-ok啦,係細左d - 258一晚。但依家少左一層5樓(做左桑拿-佢話康樂部喎 - 依家仲免房費,咖哩佬同鬼見仇早到,落左去試,話ok喎,女分,4,5,6)。老槍叫左舊友返房相聚“兩”刻。超人去左按腳,積哥返房休息,而我由於出差關係,最後先到,check in後,更係食d野先。然後先返房瞓番3個字 (得3個字瞓因為五點三就食飯,6點半要到喎)

k房普通啦,唔係特別靚或唔靚,音响仍然係好唔掂

軟件: 個晚OK啦 (我之前去過兩次啦,第一去有帶女過夜,第二次去我無過夜,淨係試左酒店浪漫式上房按摩)

6點半準時到,d女仔仲開緊會,呢到除左老槍自己有約定兩件外,個個都係未有著落既。6點9,開始媽咪帶女入黎。第一round,可能大家心入面諗住睇定d同質素普通,所以無人出手。第二round, d同質素仍然普通,開始時,繼續無人出手,最後咖哩佬揀左件好斯文同嬌小既女女,而呀積哥亦接受左一件媽咪推薦既女女。跟住第三同第四轉,都無人揀到,於是同呀媽講唔徙時間,直接落去揀啦!!

結果如下:
小弟個件:
女女– 甘肅-蘭州人20歲唔夠(樣80分,身材95分 - 36c,1米64倒),眼仔碌碌(帶左大眼仔),幾乖幾好玩,佢其實係有d d大隻(似廖碧兒個種),但由於佢有1米64, 所以又唔覺過份喎。身材仲好堅添,又車得,又吹得。結果返房執一劑後,我”放生”啦,因為佢有事(又係朋友飲醉個d呢!hehe!但佢有d道德,咁做緊正經事時,佢電話响,佢二話不說,就拎起佢,但唔係聽喎,係閂機。) 咁我咪順水推舟比600佢走,反正我想一條友瞓。

老槍:預早book 定既,下午一件小妖精,身材嬌小但fit爆。據聞下午已經食左兩餐。夜晚個件,又係上一兩次既。但呢件身材就差小小啦,但佢比較煩,我d骰盅都唔算叻架啦,佢仲屎過我,又唔服輸,20 舖輸足17舖就算喇,仲要死纏住人要玩。唉! 鬼見仇仲比佢毀容,面上留下一條指甲血痕。唉,槍哥係時候要管教下你條女啦!!!

積哥:女女A: 媽咪推薦既女女,高大,面上鼻旁有痣。
女女B: 佢自己揀,樣幾好幾年青貌美,身材有D啦。結果邊個有得留低,大家都估倒啦

咖哩佬:揀左件好斯文同嬌小既女女,全晚好乖,好聽話。好有女朋友FEEL既。但係遊戲時間時,佢都幾玩得架。總之有互動,你搞佢,佢會搞番你。聽講有人第二朝仲扭傷肌肉添。唉,年紀有番咁上下就咪咁搏啦。Hehe!

鬼見仇:由於佢話下午桑拿出左兩劑,佢話今晚點都要揀擇D,果然連落埋小姐房都揀唔倒。於是媽咪唯有連請左假個件都叫埋番黎,!結果佢又岩喎,呢D係咪叫整定吖啦。第二朝件女女仲主動"催"佢羅左佢D豆漿飲添,風騷得佢吖。

超人: 佢係小姐房揀左兩件,兩個都好,一個好靚兼幾好身材(湖南妹),禾稈冚珍珠,身材均勻,比例好正。一個好乖(唔知邊道呢),搞到佢掙扎左成晚,最後決定兩個都帶。第二日評語係同我地估既差不多,靚個個係無乜SERVICES既,恃靚行兇嘛,同埋係k房成日見佢扭扭拎拎咁。乖個個係好D既。

都係個句:
個個有女陪後,例牌節目開始。骰盅,飲酒,唱歌。有歌神積同歌神老槍係到,邊有悶場吖。簡直值回票價啦,時間過得好快,玩完遊戲後(disco)轉眼12點幾又同大家講拜拜 – 埋單: TOTAL 2000唔洗。每人大約300幾。OK,抵玩。

後記 – 之怒火街頭

1.嘉X華城酒店
-呢間野,揀直越做越差,亂九咁黎。
A。鬼見仇退房,話佢整爛左d牆紙喎,事實係d牆紙係修補過(仲要係求九其個隻),有雙面膠紙痴住既,。搞都要同前台個茂炳上番去一齊見証,新爛定舊爛一眼睇得出啦,無得E既。酒店咪無聲出羅。d酒店唔好當人傻,屈得就屈!!!

B。九點鐘,有人鼴薄A管房呀嬸黎問係咪熱水壞喎,鵅A我有打過落去咩,我夢遊呀,梗係無。之後閂門,瞓落床唔夠10秒,電話又响,頂,邊叉個呀,個電話係書台架麻,又要起身去聽,點知係前台打黎問係咪熱水壞左喎,我頂,都話左唔係我間房囉。

C。到我退房,check房已經慢架啦,之後仲話我少左條浴巾喎。唔係呀,明明兩條放晒落藤籃羅,叫佢check真d,跟住仲好笑,佢話我琴晚羅多一條浴巾喎,應該有3條喎,我即場火都黎埋,我叫都未叫過,簽又無簽過,無啦啦都可以屈個客叫多條浴巾,都痴撚線。 個條前台茂炳仲好笑,話會唔會我order左之後比左隔離房d朋友喎。真係火上加油,即刻剷佢。最後咪又係話管房搞錯。咁又比佢阻成廿分鐘。

嘉X華城再係咁落去亂九咁黎,屈得就屈,唔洗幾耐聽執啦。唔通我次次都要逐樣同佢check,仲搵賣佢d經理一齊check,驗過無問題先住呀。

D.最後奉勸各位去長安金三角係,金三角大巴站真係小心d,個到d新疆仔,日光日白兩點幾,6,7個人好似羅正牌咁,橫行無道,係咁打荷包,拉d人既背囊,斜咩袋,係d人面前當其他人死既。我地d香港人(7,8個)只有企貼牆,唔比後面有人可以埋到身。個一刻我估佢就算6,7個人埋黎搶都無人幫倒手。我個心個時好慶,真係好想係地下執起之棍毆佢]班扑街。 我亦好心痛,治安可以差成咁,我唔信d治安仔唔知,我更加唔信d公安唔知個到有成班扒手。只不過佢地都有收班賊d黑錢先比佢地為所欲為。據大巴師傅講,你一打110,佢地就好似收到風咁,會暫時散去。結果,果然如佢所講一樣,突然間,佢地走晒,3分鐘後治安仔“好配合”地喳架電單車出現。你話幾橋呢。

其實呢個報告既主旨係最後:

北上真係要小心 - 大陸兵同賊係一伙既,就算唔係一伙,都係幫兇 (d警察怕事,懶惰,最好唔好搞佢,有水收就算),唔見錢呀,關人隱事。
d小偷個膽就越黎越大。我地就無耐地變得怕事(當你得一個人,見到人地一班人偷野又可以點吖。。唉)

相關搜索目錄: 電單車 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +30 good report! 2009-10-29 16:32
  • 筆突 威望 +30 good report! 2009-10-29 16:32
  • 筆突 金錢 +30 good report! 2009-10-29 16:32

回復 1# 的帖子

Thank you very much for your "Brief" but actually detail report.

There are 2 issues :

The management of Cardinal City and 新疆仔.
(1) The management of Cardinal City:
The housekeeping department of this hotel is a little clumcy and absent-minded. I would not neglect the possibility that when they have missed to claim the previos patron and would try to make it up from the next patron.
However, we had been staying there many many times, we seldom encounter such situation.
We normal need to pay $100 for the overnight room, recently increased to $138 only. (Da Hoi, Please confirm.) We never paid $256.

(2) 新疆仔

This is a very serious issue of CA Bus Stop. If these 新疆仔 problem not to be solved by the CA police. The income of CA would definitely would drop. "Baddies chase of Goodies )

回復 2# 的帖子

1. We paid 256 , because the Discount Coupoun from Mami can only be used from Sunday to Wed, and cannot be used on Thur, Fri and Sat like it was before....They had changed the rules for using that coupoun,

2. Regardig the Bus Terminal, heard that it finally moved to a new location, and I hope that it will be much much more better than before.

引用:
原帖由 markLee 於 2009-10-22 14:48 發表
嘉X華城小報告

硬件: 酒店房-ok啦,係細左d - 258一晚。但依家少左一層5樓( ...
mark哥, 老實講, 還是西門兄主打的DL好玩些,

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-22 16:36 發表

你係話DL 既 帝x ?

回復 5# 的帖子

真聰明!

回復 6# 的帖子

咁我都有拜讀各位既大作既。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2009-10-22 17:19 發表
咁我都有拜讀各位既大作既。。。
You are a big brother la. Much senior than us !!   Salute !!

又估吾到嘉X華城的 K 都掂喎,反而我覺得佢地的酒店服務幾好

我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 markLee 於 2009-10-22 14:48 發表
嘉X華城小報告

硬件: 酒店房-ok啦,係細左d - 258一晚。但依家少左一層5樓( ...
呢间野D房本来就很差。。又细又局促。。又D仲无窗。。以前经理可以一百, 一百二拿房仲可以。。上次去都无啦。。要218.。。我都住E东啦。。
女女就平日去仲又得拣下。。五,六就好难啦。。。
讲到治安就真系只有自己小心。。靠公安保护就死耿。。我都好耐都无坐大巴啦。。叫车贵D安全D。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-10-22 17:34 發表

You are a big brother la. Much senior than us !!   Salute !!
我係小薯仔一名咋!!!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-10-22 21:00 發表
又估吾到嘉X華城的 K 都掂喎,反而我覺得佢地的酒店服務幾好
一時時啦!睇時間同彩數。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-22 22:33 發表

呢V野D房本来就很差。。又细又局促。。又D仲茧﹛C。以前r理可以一百, 一百二拿房仲可以。。上次去都荌捸C。要218.。。我都住E眥捸C。
女女就平日去仲又得 ...
我同我D朋友都係貪方便,費事走黎走去咋!!!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-22 22:33 發表

呢间野D房本来就很差。。又细又局促。。又D仲无窗。。以前经理可以一百, 一百二拿房仲可以。。上次去都无啦。。要218.。。我都住E东啦。。
女女就平日去仲又得 ...
I had quite good experiences with this hotel wor. May be it is bcos my SP..  hehe..

The K rooms are really bad, it is either small or odd in shapes. Friends and I often bumped into tables,corners and during N-dance, the space was often limited.

Having said that, the selection process is good as it is pretty open, saving the time to wait for girl bringing in the room.

相關搜索目錄: Dance

引用:
原帖由 markLee 於 2009-10-22 23:37 發表

我同我D朋友都係貪方便,費事走黎走去咋!!!
以前个经理可以帮晒我地拿100/120 既房。。所以都住在哪里。。现在经理不在妈咪每K房只能拿一间特价房啦。。就都不住那里。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-23 09:36 發表

I had quite good experiences with this hotel wor. May be it is bcos my SP..  hehe..

The K rooms are really bad, it is either small or odd in shapes. Friends and I often bumped into tables,corn ...
你D好经验就系因为广西萝。。我知既。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-27 11:49 發表 你D好经验就系因为广西萝。。我知既。。。
yes...  and i could see her clearly when she is bathing bcos of the glass wall...

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-27 14:51 發表
yes...  and i could see her clearly when she is bathing bcos of the glass wall...
人妻前天又call我。。但我太忙了。。不会再找她了。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-27 15:00 發表 人妻前天又call我。。但我太忙了。。不会再找她了。。。
not because you are busy, but she is down bottom on your target list now...haha..

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-10-27 15:31 發表

not because you are busy, but she is down bottom on your target list now...haha..
you know too well of me.....

回復 1# 的帖子

Mark哥,使唔使小弟同「事絲」跟進下,尋回公道?  
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 Butt 於 2009-10-29 16:35 發表
Mark哥,使唔使小弟同「事絲」跟進下,尋回公道?  
Butt sir, 多謝先, 但唔洗麻煩你喇,小事姐 。兼反正我少去ca,係佢地d管房拾姐。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-22 16:36 發表

我都好耐无去CA亦都未必有时间去CA。。。。

至于DL DH都有一段时间未到过。。。而家环境。。可以阿大朗姑爷清楚过我啦。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。