推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

44 12
發新話題

[原創] 舊酒新瓶CP美X登之旅...

舊酒新瓶CP美X登之旅...

近年比較少去CP...一來經濟唔好,二來中央想我地慳返D 錢...
今次約埋新知舊雨一齊上去...心情份外興奮...
一上深圳...即坐和諧號列車...半小時就上到去了...

一出站找的士...公價10-20 的車錢比人開價30...
立即跳車上另一架15 既的士...去到酒店...由於廣交會既關係...
無乜房間...BOOK 左間338 既TWIN ROOM...一個人訓兩張床...真攪野..
之後梗係入K 選女LA...由於去到都八點有多...所以都沒有太大期望..
開頭第一轉真係大吃一驚...動物園一樣...想扮斯文客都唔得...立即同媽咪
嘈幾句...之後幾轉都正常D...搵左個斯文靚女坐下...D 朋友就心大心細...
後尾再睇多幾轉...D 媽咪又左質右質...終於都一人一個...我本來想坐多個既..
跟住媽咪質左件落來話可以試下...一時心軟比佢坐低...點知咁就出事...

其實難得一場來到...本來坐兩個都無乜所謂既....不過佢坐下來時既面色真係
唔太好...咁我諗住都唔想強人所難...諗住同佢飲兩杯就即叫佢走...呢個過程應該無十分鐘
(早知就唔好扮野..一腳踢佢回家...我個Friend 叫走佢第二件都無事...) 咁我那件我好禮貌叫佢閃...話下次找佢乜乜七七...佢老X 即時變臉又呢又路...又話要叫媽咪又盛..玩串過PARTY...咁我又唔想咁
諗住比返五十擺平佢LA...佢可能嫌少...仲係到BALABALA...咁我叫個經理來先請得走佢...真係"可怒也" 以為咁樣攪店...五十都慳返...點知原來最後都係要比...

玩完呢件慚手野都一肚火...惟有叫D 野落肚...D 中菜普普通通LA...可以既話同D 女出去食就最好....不過都幾大工程...(又要留住間K ROOM, 又要D 女換衫) 咁食飽野都係飲下酒...唱下歌LA...好彩留低個件都幾正...識攪下氣氛...其他女又玩得放...咁又過左幾個鐘快樂時光...到最後一人$500 另加兩位DJ $400 ....貴就貴些少...不過玩得開心都無乜所謂既...反正應該好少機會咁齊人再來LOR....(最後個經理係呢個時候問我拿左$50...我估係跟返D 手尾卦..)

玩完上房休息...條女都幾好服待...好少D 女又玩得又好SERVICE既...惟一可惜係佢第日一早就話唔舒服要走...咁我都唔強人所難...叫佢回家休息下...(咁我覺得佢都算SERVICE 得幾好...比佢早D 休息下LA...正如我呢D 打工仔都想早D 收工一樣...) 財散人安樂後...我打趣話無哂錢叫佢請我食個早餐...點知原來BOOK ROOM 時係送早餐既....我見仲有得食就一條友貢落去食D 野..都見到幾個正女係到食野...心想呢到都幾多師兄來消費...後尾回房再約埋D 團左去左曼X 食野...估唔到呢間茶仔都幾OK..D 燒鵝幾得...食完野結束呢次幾好玩既CP 之旅

相關搜索目錄: 工程 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-11-11 14:14
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-11-11 14:14
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-11-11 14:14

回復 1# 的帖子

對付媽咪是不能心太軟的!要推就一定要推!

回復 1# 的帖子

D妈咪就系甘既啦。。塞得就塞。。不过我好多时都系心软。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-11-4 07:37 發表
D妈咪就系甘既啦。。塞得就塞。。不过我好多时都系心软。。
Yes you are always 心软 ....but also always dick HARD la

引用:
原帖由 blackface 於 2009-11-4 16:34 發表

Yes you are always 心软 ....but also always dick HARD la
就系萝。。九硬心软。。。

睇下写成点。。。美国灯我都好耐无去。。。。

对!你对佢仁慈就等於对自己殘忍

會記住呢樣野要...要硬一點....個心腸...

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-11-4 15:33 發表 對付媽咪是不能心太軟的!要推就一定要推!
9 out of 10 times, those girls pushed by mami (and I had taken) are not good.. My experience only.  Some other brothers may have come across some goodies pushed by mamis...

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-11-4 21:28 發表

9 out of 10 times, those girls pushed by mami (and I had taken) are not good.. My experience only.  Some other brothers may have come across some goodies pushed by mamis...
除左自己叫媽咪留定D囡,如果就這樣的推囡囡。就唔要好過要了!

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-11-4 21:28 發表
好野一早被人留左啦。。要推既。。就耿系。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-11-4 17:35 發表

就系萝。。九硬心软。。。
我一睇到呢句仲以為你講緊隻死蜘蛛添!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 12# 的帖子

Brother Def Lo, when can you come out for "Balls" ?

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-11-4 23:24 發表
Brother Def Lo, when can you come out for "Balls" ?
Day trip 就預早通知就得,ON 真係要好好搭橋至得喇。有冇星五晚起行嘅 一日一夜遊呀??
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

回復 14# 的帖子

Not this weekend. No function this Friday.I have to have a meeting Friday evening, don't know what time finish. So, cannot promise.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-11-4 23:41 發表
Not this weekend. No function this Friday.I have to have a meeting Friday evening, don't know what time finish. So, cannot promise.
This Friday I'm not OK too.  The soonest Fri for me is 20/11.  

引用:
原帖由 def_lo 於 2009-11-4 23:44 發表

This Friday I'm not OK too.  The soonest Fri for me is 20/11.  
Let me arrange with 蜘蛛仔!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-11-4 23:48 發表

Let me arrange with 蜘蛛仔!
........ and let me arrange with my tiger!!

好多時媽咪志在散貨,吾 call 佢返泥都吾蒲頭,閃得就閃
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 def_lo 於 2009-11-4 08:51 AM 發表

........ and let me arrange with my tiger!!
跟我啦...而家一星期幾晚CP都玩完返香港..6点半玩到10點半....

我就12點半己經返到屋企.....

尋晚半島...多謝師父面子...佢个老友"波哥"送咗兩支法國一點紅...

劈咗5支紅酒"啤啤夫"返香港....

相關搜索目錄: 紅酒

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 20# 的帖子

We always go there, but Mr. Ball never give so much "Face" to us !

引用:
原帖由 def_lo 於 2009-11-4 22:58 發表

我一睇到呢句仲以為你講緊隻死蜘蛛添!
拒系九极硬心极软。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-11-5 00:20 發表

跟我啦...而家一星期幾晚CP都玩完返香港..6点半玩到10點半....

尋晚半島...多謝師父面子...佢个老友"波哥"送咗兩支法國一點紅...
...
星期六半岛你来不来呀。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-11-5 00:20 發表

...
大佬!
使唔使比禮是你呀!

齋劈酒我唔得架!我兩杯啤即訓!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-11-4 04:34 PM 發表

星期六半岛你来不来呀。。
你來我一定來...不見不散

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。