推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] 我的紀律部隊 uncles

引用:
原帖由 老何 於 18-11-2009 17:02 發表

晤答lor 牛王妹   
算啦,若阿sue妹去茅湖、到時就話佢知啦

引用:
原帖由 suewong 於 18-11-2009 23:20 發表

我哩個港女, 放假, 邊有咁早起到身...
下午一時才出發喎、重早

引用:
原帖由 suewong 於 19-11-2009 00:37 發表

唔使返工, > 12:00 才起床....
時間arm arm 好

引用:
原帖由 bobyjey 於 29-11-2009 01:12 發表

具氣質的Sue也可以吧?!
在此論壇,我心目中個個都是靚仔靚女、每人有無私的心、上帖分享珍貴人生經歷和相片。E+兩男對一女、一個字。哈哈

引用:
原帖由 bobyjey 於 29-11-2009 01:24 發表

重點係加埋Law記你就變左三男啦~!
G唔係男嬲??

引用:
原帖由 suewong 於 29-11-2009 15:09 發表

忍不住說陳太的天敵.

家中至親, 曾好一陣子與共事. 不可思議, highly commented.

outsiders 覺得她藐咀藐舌, 其實好像馮峰, 她是"斜面"的 (天生???)...

私下, 她是一個和顏悅色, 有&# ...
愈來愈欣賞葉太,她似乎已顺利洗底、相信她是憑實力才可爬到局長一職、但生不逢時、要handle23条那個project。

引用:
原帖由 flowingwater 於 1-12-2009 16:55 發表
聽SUE妹妹你咁講...養二奶既錢都唔平啦..
又益或係官商互通?
咁貴、所以你記着唔好包二奶呀。

引用:
原帖由 suewong 於 1-12-2009 16:50 發表
"幣! 講黎講去, 仲未講到 佢點 "冇份收錢, 有份分錢" 添...."

其實 "收錢" 哩個話題, 係 我 D uncles 既 Untouchable soar. 當時年少無知, 曾問過 一 D 好錫我既 uncles, 佢地平時英明威武, 都面色大變....

只 ...
即是同E+大陸的官場差不多舊年香港有個豬台長,就咁衰左。

引用:
原帖由 suewong 於 1-12-2009 17:17 發表

你又知,

你死喇. 話比水嫂聽...

去到哩d 位, 就知我唔似黃兄, 我唔係正人君子

因為好多官太, 真係董太上身咁, 唔抵幫....

有一次, 1 個 uncle , 佢太太 同我, 一齊去旅行.  佢太 ...
如果我係個個官、有咁嘅常鵝老婆,即休、No Way.

引用:
原帖由 suewong 於 1-12-2009 19:49 發表

好有男子氣慨.

不過 "一哭, 二罵, 三上吊" 原來係 work 既, 唔好比 "Law" 太知呀 ...

其實我都想學. 學唔到...
一叫、二跳、三上吊;叫生、叫死、斬大脾、好易學、我教妳、但後果自負

引用:
原帖由 choihung 於 2-12-2009 00:34 發表

我知道你, 哩度 d 人好鍾意/ 掛住 你家....    really?? 那要感謝大家的熱情!

小朋友讀書 / 身體 點呀 ? 而家做人父母甚艱難...  小朋友讀書跟我們以前的不一樣,以前我們的抄寫多,自己搞點,今天這一套不能 ...
Wa.........兩位C姊,Arm曬嘴形、你又掛我、我又掛你、使乜咁見外呀

引用:
原帖由 dw194711 於 3-12-2009 17:14 發表

咁你真係有福!
我就要睇下道理在那一邊,如果自己冇道理,硬都會受。不過女人D道理又特別D,經常會打橫黎,為之吹脹。
身同感受呀 這功課真難學呀。似乎做女人好的

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 老何 於 5-12-2009 20:03 發表

辟辟park park, 嘻嘻哈哈。
三娘教子, 融洽之至。
男 : 喂!北圈尾la, 開得飯未?
女 :「匹」梗湯勒!

猜 :各人關係。

B哥, 係 :猜 :各人關係。
老何之真實經歷乎?

亞Sue,点解咁多日都無新片?

好片,果然精彩。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 大隻西 於 11-12-2009 02:11 發表

你執錯自已張相登.............1198556
這是如假包換的大隻西

成個禮拜都無新片 放左假牙

引用:
原帖由 大隻西 於 2-1-2010 14:40 發表

剛起床還昏天烏地我比你更燥症
標準港男、14:40 起床

引用:
原帖由 suewong 於 2-1-2010 18:19 發表

" 講埋 "遲 d 講下, 有一個 處長, 退休後, 幫超人打工, 點受小超氣. (其實佢哩個 case, 係行內人既公開秘密, d uncles 講親都兔死狐悲 ...)", 差唔多收工."

散左場啦...

而且Ah Sue 近來掛住聲援 "重慶校 ...
Wa,正、我係肥彭粉C、聽下佢的負面野中和下都幾好牙

引用:
原帖由 suewong 於 3-1-2010 17:13 發表

番外篇 - 肥彭的是非

如陶傑所講, 英國人的訓練 / 民族性, 令佢地成為一個好 "let" 既政客.

肥彭口齒伶俐, 反應快. 演講時, 常爆肚, 捉緊聽眾既反應. 相比董生, 照講辭讀, 都 nut nut cut cut, 慘不忍睹. ...
唔理Fat Pang 好人做壞事or 壞人做好事or 壞人做壞事,我地都可以將壞事变好、eg:政改方案。還記得佢真係好胃食、有一次event晚宴上、有幸佢係我隔籬兩圍、吃完糖水、副官叫佢離座走先、佢點都要等埋心愛甜品到、拿住兩件甜品一路行、一路食、先肯走、笑C人。

引用:
原帖由 suewong 於 4-1-2010 17:35 發表

狼圖騰 - Ah Sue 近年唯一看到唔肯訓既書, 亦向不少人推介.

此書以文革時, 發達城市的知識份子, 遷移到內蒙及東北等地,為引子.
描述  中國農民過度生育,大批大批的踴入內蒙,原內蒙的居民因此水 ...
正、有咁arm我嘴形的書,一於買番本。

引用:
原帖由 大隻西 於 4-1-2010 23:24 發表

看完便序述給我聽。
吓、要做閱讀書報告、 唔好要我係亞sue面前賣文章好嗎

引用:
原帖由 suewong 於 4-1-2010 18:53 發表

因住睇到唔肯訓....
預左、太座實会炸形。以後唔準上XOCAT

引用:
原帖由 大隻西 於 5-1-2010 20:49 發表

叮蘿蔔糕佢食  食完就好好訓  OK!
咁夜叮蘿蔔糕佢食、實变大肥嬋。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。