推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 深圳大場按鬆腿打埋飛機~爽!

good story, thanks for sharing.

Shiok......ha ha

我通常去水景,水都就未試過

that is very nice game l like to try.

So did u go back and eat her ?

深圳Sunna is too danger for me

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-10 13:03 發表
你冇講錯呀,友台1x1每天都有水景,水都or水方之鬆腿report話又到位兼越位 ,有乜出奇呢!
e 咦 ... 咁 就 要 過去 睇睇 先 ...
睇睇 係咪 真 越晒位, 仲要 打埋 飛機 喎 ...
☆~~~~~~ Be careful, but keep going ~~~~~~☆

引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-8-14 23:13 發表

水刀鬆腿,out 哂啦,講左好耐啦,其實又貴又唔好玩,按到你硬哂,唔出又會谷住,出又會整到一褲都係。。。不如"正正經經"去正場捉鼠好過啦。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 siu.loong 於 2010-8-12 13:27 發表
深圳Sunna is too danger for me
It will be fine to visit the genuine sauna parlour houses.    

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-10 13:03 發表
你冇講錯呀,友台1x1每天都有水景,水都or水方之鬆腿report話又到位兼越位 ,有乜出奇呢!
引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-8-14 23:13 發表
過 左去 1x1 台, 搵唔到料 添 ... 真 無用 ....
引用:
原帖由 robertchan 於 2010-8-15 21:13 發表
水刀鬆腿,out 哂啦,講左好耐啦,其實又貴又唔好玩,按到你硬哂,唔出又會谷住,出又會整到一褲都係。。。不如"正正經經"去正場捉鼠好過啦。  
就 係, 我 都 覺得 一褲都係 好鬼尷尬 , 而且 係 大廳 度 咁 大庭廣眾 ....
☆~~~~~~ Be careful, but keep going ~~~~~~☆

不错不错!不错不错!不错不错!

引用:
原帖由 hk_buys 於 2010-8-17 19:21 發表
就 係, 我 都 覺得 一褲都係 好鬼尷尬 , 而且 係 大廳 度 咁 大庭廣眾 .... [/quote]

怕咩?    
有謂: 流精不流情ma!   

叻仔,好野一定自己用先啦唔洗唔好意思,正常過正常

let me try to find out to play and happy!

thx!!!!!!!!!!!!!!!

我上星期六在福田區水字頭的大場也有類似經驗.

我在大堂找左個靜小小既位, 叫條妹妹仔鬆下腿, 一開波隔著毛巾按大比就手指公按著細佬. 我當正常手法.

然後落油摔大比, 越摔越上,  越摔越入到袋邊, 係咁掃, 我已扯晒旗, 叫佢整多條毛巾, 佢笑笑口問"怕人見到?"

但又無問我出唔出, (我唔想, 因1. 大庭廣眾, 要控制自已表情, 不能比人察覺, 2. 條褲濕q 晒, 要再去沖涼 好煩), 然後回復正常按番落小腿, 如事者接近到鍾. 我突然問佢 "如客人走火怎麼辦?", 她說不知道. 跟著說, 我無要求佢摔蛋蛋及細佬, 故剛才到袋邊便停了.

咁都得??

引用:
原帖由 rainelau 於 2010-9-1 12:33 發表

我在大堂找左個靜小小既位, 叫條妹妹仔鬆下腿, 一開波隔著毛巾按大比就手指公按著細佬. 我當正常手法.

然後落油摔大比, 越摔越上,  越摔越入到袋邊, 係咁掃, 我已 ...
有些技師是借故搞興你,等你谷上腦,然後 r 你小費。
[img=247,181][/img]

R tips, 唔制丫!    

都係去正場推油r鴽痚 老輸 好過.      

引用:
原帖由 rainelau 於 2010-9-1 12:33 發表

然後落油摔大比, 越摔越上,  越摔越入到袋邊, 係咁掃, 我已 ...
咁激 , 你簽小費幾多 ?

小弟沽寒, 只簽了人仔50元.

但而家想下想下, 下次整間vip 房, 再搵番條女玩過. 感覺上d 鬆腿妹正過d 推油妹

接上一條.
上星期5去完廣州順便落深圳dup 骨, 自然翻卓條鬆腿妹.
入vip房, 佢入到黎, 笑一笑, 好明顯認得我.
我叫佢可以放肆一d.

頭5分鐘正常, 我心諗唔通又驚嚴打 , 咁咪浪費了間vip 房.
好彩, 甘大比後坐低把我隻腳放上佢大比後入正題.

一手找住我個袋然後捽上細佬, 佢好想盡快ko 我, 我叫停佢 , 叫佢咪咁急.
然後叫佢坐埋d,背著門口坐.  我雙手開工了.   佢開始有d驚, 我無理佢, 重除埋佢件3 d 樓.繞過對bra, 直截了當.

33d , 滑滑的波 , 好鬼刺激,   因驚比人裝到. 可惜環境關係, 唔可以進一步. 但都有捽下佢對腳同腳趾, 佢小小怕痕, 但好玩.

最後當然無mud 鬆腿啦. ko 完事, 但佢反而細心幫我清潔,   捉住條野用紙巾慢慢印 . 小費成為100大洋.

相關搜索目錄: 清潔

刺激才能带来快感,爽!

100 is cheap ~~

引用:
原帖由 rainelau 於 2010-9-16 13:15 發表
接上一條.
上星期5去完廣州順便落深圳dup 骨, 自然翻卓條鬆腿妹.
入vip房, 佢入到黎, 笑一笑, 好明顯認得我.
我叫佢可以放肆一d.

頭5分鐘正常, 我心諗唔通又驚嚴打 , 咁咪浪費了間vip 房.
好彩 ...
呢类玩意一定要开间VIP房先好玩

引用:
原帖由 yikhung1964 於 2009-11-25 10:23 發表
我鰝F方xx試過躌IP房叫按腳妹打髐@次飛滋,加到第三個鐘先幫我打,好刺激
佢地係吊起來賣, 其實佢地同你打, 就好似揸快子咁簡單.

但係試過叫條女同我打, 點知佢話係習慣用刀叉, 唔識揸快子.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。