推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

現為督察的周詩泓

回復 641# 的帖子

讀得中大新聞應該都唔差……

回復 641# 的帖子

順利畢業,不就是22歲,實習記者應是在學時做的

我有認識人19歲就攞到 degree
她也是一個美少女

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 loklok0000 於 2010-5-30 17:00 發表
我有認識人19歲就攞到 degree
她也是一個美少女
天資聰穎就冇得講la...

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 loklok0000 於 2010-5-30 16:57 發表
順利畢業,不就是22歲,實習記者應是在學時做的
當然係在學時做la...

如果佢9, 10月先出世, 就會"遲一年"先返學, "大一年"先畢業都唔出奇.

again, again, and again again~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

密到咁樣樣真係好
唔知幾時升呢

又有詩泓ar
求求有無兩段的高清圖呢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

圖片好清,謝謝CHING

OH~~~~~~~~~~可能佢有信教!
載著十字架

Thanks for 2500 c-hing and brother Kung sharing nice capture

我想問問詩泓係正式無綫員工定係只係係tbb實習咁??
有人話佢只係讀緊yr3
仲係實習緊

回復 649# 的帖子

報埋你個單就差不多la,
dee dee唔洗咁急

回復 652# 的帖子

that's right
搵到 the clue
你就可以信埋

回復 654# 的帖子

畢左業正式做當然是正式員工

引用:
原帖由 richard07 於 2010-5-30 22:49 發表
我想問問詩泓係正式無綫員工定係只係係tbb實習咁??
有人話佢只係讀緊yr3
仲係實習緊
之前唔係有人po咗佢張著畢業袍嘅相咩??

實習>part time>正職

回復 658# 的帖子

邊度??
可否post出來!!

引用:
原帖由 richard07 於 2010-5-31 02:33 發表
邊度??
可否post出來!!
http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=317213&extra=&page=2 #43

有冇人覺得佢有幾分似嗰個好識做戲(相反)ge女歌星

引用:
原帖由 2500 於 2010-5-31 04:29 發表

http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=317213&extra=&page=2 #43
thx!!
咁佢係atv做果陣仲係讀緊大學實習緊
至tbb做果陣初期都係實習生??

回復 661# 的帖子

邊個呀?

回復 663# 的帖子

鄧XX  lor
下半面有幾分似

回復 664# 的帖子

唔多似wo

泓泓今日出左未

回復 666# 的帖子

你呢,你今日出左未

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。