推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

現為督察的周詩泓

引用:
原帖由 碌抽葉 於 2010-6-7 14:49 發表 果然係一位又靚女,又可愛的女主播
因為佢永遠都係同一句握post,
我地寫D mud 佢都冇睇

回復 691# 的帖子

我係一個pt學生
時間上比較有彈性

回復 694# 的帖子

正職做邊行呀??

回復 693# 的帖子

d個人成日留言都係一式一樣,搏比版主禁佢言

回復 695# 的帖子

問咁詳細,會牽涉私隱…仲有d個版討論詩弘嘛…

回復 697# 的帖子

所以我唔答佢la!!
完全off topic哂!!!
以後剩係詩泓ga野先到答

回復 698# 的帖子

無所謂,
本來就是柴魚飯後,無傷大雅
見你之前答左佢26歲才好奇問下,
你之前唔答佢,我就不會問,
唔係我先開始off topic的

引用:
原帖由 碌抽葉 於 2010-6-7 14:49 發表 果然係一位又靚女,又可愛的女主播
果然係一位又靚女,又可愛的女主播

引用:
原帖由 richard07 於 2010-6-8 09:13 發表 所以我唔答佢la!!完全off topic哂!!!以後剩係詩泓ga野先到答
你可以永遠都不回答我的,我唔介意
但你明明有份,又話人完全off topic哂,
咁就好奇怪la,
not logical lor

引用:
原帖由 碌抽葉 於 2010-6-8 19:07 發表
真係愈睇愈靚,thanks for sharing
老友, 呢版都無圖,  都會愈睇愈靚? 因住比版主禁言!!

嘩!好多日都唔見詩泓喇。
唔知幾時再見了

詩泓真係失踪左一輪
究竟去左邊ar??

回復 705# 的帖子

耐心等待吧

引用:
原帖由 richard07 於 2010-6-8 23:07 發表
詩泓真係失踪左一輪
究竟去左邊ar??
畢業旅行掛...我估...

周詩泓

去o左旅行............
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 708# 的帖子

咁cute!!
你又會有佢呢d相??
你係佢同學??

回復 708# 的帖子

詩弘都幾搞鬼wo

回復 708# 的帖子

好明顯你係佢同學OR同事去左旅行咁正?真係畢業旅行???唔通你係詩泓?:loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness::loveliness:
詩泓佢真係好ACTIVE呀!!!

回復 708# 的帖子

去左越南玩呀?  好似越共d 地道~

回復 712# 的帖子

去d咁冷門ge地方

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-6-9 20:21 發表
去d咁冷門ge地方
法式風情ma...

回復 714# 的帖子

法式風情應該去法國ma!
不過又太貴
好住個東方版法國先....

回復 708# 的帖子

佢幾時翻黎報新聞呀?…突然間同雯雯一齊消失……雙周一鄭獨留嘉儀…

真係好耐冇見詩弘,唔通翻黎會做主播!?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。