推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

48 12
發新話題

現為督察的周詩泓

粉紅粉紅趣致的臉.....

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-1-4 07:42 發表
詩弘d皮膚真係好白,可愛的臉蛋、溫柔ge聲線,睇黎就快成為新一代女神…
我深信so far 佢係香港女記者當中黎講係最靚女既一個..........

引用:
原帖由 catiiia 於 2010-1-6 13:51 發表
靚爆鏡~~~

thx 000
有樣又有台型.............

我都想同詩泓姐姐玩遊戲....

引用:
原帖由 陳志雲 於 2010-1-13 15:17 發表
係wo…好似有d唔耐煩tim
如果佢等我等得咁唔耐煩就好lu....

佢個專注既樣.......真係凌舍吸引...........

真係靚爆鏡................

真係所謂伊人......專注一方....

落雨喎...詩泓妹要小心淋濕身.....

引用:
原帖由 richard07 於 2010-2-8 01:21 發表
佢就好, 下午嘉嘉去採訪撞車單野連雨褸都冇件
無法啦...突發事件....又突然落大雨...未準備好....不過其專業精神值得嘉許............

不錯不錯...我有少少鐘意左佢er.........

老實講....我唔係太相信雜誌所講既野......因為連陳逸翹同張文采所講既野都可以混淆...而且陳逸翹都唔見佢做tvb新聞台主播好耐......就知個本雜誌準備資料唔夠啦......我唸可能有d人無風起浪.........真係人怕出名豬怕肥............

相關搜索目錄: 雜誌

真係正到暈....ol feel....制服誘惑....

真係青春無敵.......

正呀............

佢專心既樣真係令舍吸引.........

係囉....何必呢.........

05_18_10_18_35_08.jpg ..好鐘意依張....真係好想搣佢面珠.....

引用:
原帖由 overpowering 於 2010-5-22 14:37 發表

any hints of it? can't fully understand...btw I just think she is so gOOd...rich potential be a gOOd anchor!!! sUPPORT!!
我唸無線應該唔會走寶掛...佢有質素..又有潛質..而且睇得出佢好有熱誠...

引用:
原帖由 0000000 於 2010-5-25 23:36 發表
25/5/2010 晚間新聞
真係好似個仙女咁...希望佢既心地同佢既樣貌一樣咁美麗.............

[quote]原帖由 SPL1 於 2010-7-9 23:14 發表
開心d,仲玩緊,去了台北故事館........ [/

真係犀利...居然有佢既近照.........

引用:
原帖由 jay88 於 2010-7-10 11:02 發表 佢應該冇做啦,前幾日係TKO站見到佢同余展豪吹水, 佢一身便服
唔係掛...咁可惜.........仲唸住佢係新一代嘉儀接班人.......

都係長頭髮靚好多..............

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。