推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

100 1234
發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

霉倒的小妹來了

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-2-10 15:31 發表
平貨 inspector team

九龍區

有平平平 F-toys 建機第1彈, $21/each, 今早仲有齊六款

KD特注屋仔  $100/5間

因為出唔到 hide code, 唔打咁多,想知邊度 PM 我
??我想知道啊

引用:
原帖由 taken 於 2010-3-1 15:27 發表
今個月好多野出、各位荷包好危險
櫃車和建機嗎??

引用:
原帖由 taken 於 2010-3-1 23:37 發表
THEバスコレクション「第15弾」

THEトレーラーコレクション「第4弾」

建設 ...
這樣欺負人的,我指TOMYTEC

月光社??

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-3-5 21:29 發表
Car 9 灣仔普通1set 12 架 二魚,老闆話這批貨沒有sp,魚估又係留咗比肯出高價的「熟客」......
建機屋 接近九草
建賣住宅AB2 各接近八草

紅髮特注巴士全部俾師兄掃光,有巴士13、鐵道10及11全set冇大 ...
太空商場是??

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-3-5 21:29 發表
Car 9 灣仔普通1set 12 架 二魚,老闆話這批貨沒有sp,魚估又係留咗比肯出高價的「熟客」......
建機屋 接近九草
建賣住宅AB2 各接近八草

紅髮特注巴士全部俾師兄掃光,有巴士13、鐵道10及11全set冇大 ...
建賣住宅是那一套啊??

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-3-7 20:06 發表

Sorry, 講錯了,是狹小住宅A2及B2先啱!

http://www.1999.co.jp/itbig10/10102795.jpg" border="0">
還以為工地推出了的說

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-3-14 01:29 發表
貨櫃同巴士必入啦....
貨櫃一套加兩部,建機一套架半套還有[工事現場]

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-3-16 18:27 發表
1:144 Wing Kit collection WW2: 鍾馗2型

1:144 Wing Kit Collection WW2: 紫電一一型

http://i602.photobucket.com/albums/tt107/basupu ...
想起館兄的櫃

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-3-17 19:09
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-3-17 19:09
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-3-17 19:09

買了建機回家時即時被罵的說

有人拍了建機的完成品照嗎??

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-3-27 20:52 發表
工事現場、現場之人見街!

連同建機1一同入手!

社團驚見超新貨 - 名古屋巴士特注,難道社團復活了嗎?尚有大阪特注
又來,錢包還沒回氣的說

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-3-28 18:47 發表

小弟仲係中學生,仲未有女友 / 老婆-.-
而家都係用緊左手打字
anyway thx 4 關心
仲有我死都會死番set trailer4番o黎
不過組裝都係一個問題
沒事嗎??有需要找這裡的朋友幫手吧

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-3-28 21:29 發表

明月姐..我入左架拆樓王la

聽日影比你睇
謝謝你啊,買了但沒得弄真的很痛苦

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-3-29 13:58 發表

ht ...
效果不錯,另你是用超能膠安裝的嗎??

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-3-29 17:22 發表

是呀
怪不得起了白

謝謝某師兄在百忙中幫我到深水埗購回來

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 原創內容 2010-3-31 22:08
  • 冰河 威望 +5 原創內容 2010-3-31 22:08
  • 冰河 金錢 +5 原創內容 2010-3-31 22:08

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-1 22:58 發表

明月姐那位師兄都係差不多時間起福利入左新舊建機運輸車,可能係佢呢......
他說這兩部是最貴的,要六十元一部的說,還有價錢牌證明,他六時多買的,說是最後一對

相關搜索目錄: 運輸

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-2 18:25 發表
見到明月妹妹貼上綠色長車又好鬼正   忍唔到手了

昨天我都收到電話貨櫃車有貨、但已上左車在回家途中

今天又唔太舒服、等明天再去

今日有行街睇 Tomytec的話可以報下價嗎? 九龍區已夠。謝各位: ...
深水埗這兩家也是$410一套

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-2 08:55 發表

啊,11兄,真的是他買下最後一對呀!

魚約六時到達,當時價錢各五草,估唔到魚入手後即刻升價十元,真係識做生意!
我本來還想買[OOCL]的,但忘了跟他說,昨天我再去時,都沒看到有[OOCL]了,只有[HINJIN]的說,買了回家後,我的祖母就離去了

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-4-3 00:59 發表
買左櫃車4
但有小小意外
就係原box唔齊款
之後番番去換
下次原box買都係即場驗收
也是在福利嗎??

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-3 19:43 發表
?ib_____DPab2PZl2.
很像武士電影中,兩位主角被眾人圍攻的情景

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-3 23:38 發表

taken兄最後也敗了一套......
我想要[OOCL]啊

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-4 12:13 發表
暴走の魚: 原本只想要黃、綠拖車同藍色櫃車3架、但無散賣了。只好入一box

新月: 黃、綠係拖車、同其他唔同種類、被咁多架車蝦
綠的是老師父,黃的是徒弟,在運輸界被一眾櫃車們挑戰其運輸量

相關搜索目錄: 運輸

100 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。