推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

霉倒的小妹來了

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-2-10 15:31 發表
平貨 inspector team

九龍區

有平平平 F-toys 建機第1彈, $21/each, 今早仲有齊六款

KD特注屋仔  $100/5間

因為出唔到 hide code, 唔打咁多,想知邊度 PM 我
??我想知道啊

welcome

引用:
原帖由 新月 於 2010-2-27 23:28 發表
??我想知道啊
周圍都知,可以公開:

星光行某店: ftoys 21散 160原盒 170連SP
皆旺3/F某店: 100/5 昭和特注+3R 屋仔

今個月好多野出、各位荷包好危險

引用:
原帖由 taken 於 2010-3-1 15:27 發表
今個月好多野出、各位荷包好危險
櫃車和建機嗎??

大發現
岩岩係jp yahoo見到kato山手線205系賣4500

THEバスコレクション「第15弾」

THEトレーラーコレクション「第4弾」

建設機械コレクション「Vol.1」

建物コレクション「商店長屋」

情景コレクション「情景小物 工事現場」

引用:
原帖由 新月 於 2010-3-1 16:12 發表
櫃車和建機嗎??

兩樣加埋已經 $1000

引用:
原帖由 taken 於 2010-3-1 23:37 發表

建設 ...
這樣欺負人的,我指TOMYTEC

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-3-1 22:37 發表
大發現
岩岩係jp yahoo見到kato山手線205系賣4500
http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/128376866

this?

5E

招牌

國鐵62系

巴士5E套裝可以skip lu
Tomytec D 搶錢攻勢太強勁...

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-3-2 18:41
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-3-2 18:41
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-3-2 18:41

招牌應該會大量入手......

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-3-2 20:00 發表
招牌應該會大量入手......
招牌那麼容易的小手工...自己來吧
還要靠tomytec這間糟糕公司的糟糕搶錢物嗎?

月光社??

Tomytec出牛牛wo

唔至咁 仲出番月台for彎位

情景小物就有走廊

全部都係5月出(通常都係月尾 所以予6月頭香港先有)

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-3-5 01:10
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-3-5 01:10
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-3-5 01:10

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-3-5 01:10
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-3-5 01:10
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-3-5 01:10

引用:
原帖由 kimsin 於 2010-3-2 23:25 發表

招牌那麼容易的小手工...自己來吧
還要靠tomytec這間糟糕公司的糟糕搶錢物嗎?
這些是懶人恩物呀!

講下講下,原來已經比糟糕公司搶了一年錢

引用:
原帖由 版屹場佃戥11 於 2010-3-4 19:43 發表
Tomytec出牛牛wo

跟住六月出豬豬!
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-3-5 14:11
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-3-5 14:11
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-3-5 14:11

Car 9 灣仔普通1set 12 架 二魚,老闆話這批貨沒有sp,魚估又係留咗比肯出高價的「熟客」......
建機屋 接近九草
建賣住宅AB2 各接近八草

紅髮特注巴士全部俾師兄掃光,有巴士13、鐵道10及11全set冇大盒、
貨車6SP油車接近一魚,未買的師兄要出手啦!

而魚經過紅髮對面剛好f-toys建機拆盒,魚立即以低價入手兩架2號車

無去太空商場半個月,今晚去太空店感覺好似比眾師兄弟「洗劫」一空

thanks news, 今個月要入其他玩具, tomytec 唔入了
引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-3-5 21:29 發表
Car 9 灣仔普通1set 12 架 二魚,老闆話這批貨沒有sp,魚估又係留咗比肯出高價的「熟客」......
建機屋 接近九草
建賣住宅AB2 各接近八草

紅髮特注巴士全部俾師兄掃光,有巴士13、鐵道10及11全set冇大 ...

相關搜索目錄: 玩具

回復 270# 的帖子

我係果到(洗劫)左架中央線E233系

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-3-6 00:35 發表
我係果到(洗劫)左架中央線E233系
我個銀包係果度"被洗劫"了

y拍有殿堂級物品 - 貨車1box set 拍賣,開價十六條魚,有興趣的有錢師兄要留意呀!

另外,日本y拍的car 2 sp成交價再創新高 --> 7,800 yen
http://page17.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/v139702855

原來真係多咗有錢人玩n玩具呀!

相關搜索目錄: 玩具
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-3-7 22:31
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-3-7 22:31
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-3-7 22:31

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。