推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

引用:
原帖由 新月 於 2010-4-2 02:30 發表
他說這兩部是最貴的,要六十元一部的說,還有價錢牌證明,他六時多買的,說是最後一對
啊,11兄,真的是他買下最後一對呀!

魚約六時到達,當時價錢各五草,估唔到魚入手後即刻升價十元,真係識做生意!

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-2 08:55 發表

魚約六時到達,當時價錢各五草,估唔到魚入手後即刻升價十元,真係識做生意!
我同kimsin兄5點幾去佢都唔肯再開盒賣

現場之人 入手了 total 3 pack $120在現時點

各位貨櫃車4 1box 唔要特別版喺 MK或 SSP要幾錢? 忽然又想入返一盒玩下

謝谢

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-2 14:17 發表
現場之人 入手了 total 3 pack $120在現時點

各位貨櫃車4 1box 唔要特別版喺 MK或 SSP要幾錢? 忽然又想入返一盒玩下

謝谢
ssp唔係好記得係$400定$410

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-2 14:17 發表

謝谢
taken兄最後都是忍不了,您今個月不是被Robot魂 KO 了嗎?

見到明月妹妹貼上綠色長車又好鬼正   忍唔到手了

昨天我都收到電話貨櫃車有貨、但已上左車在回家途中

今天又唔太舒服、等明天再去

今日有行街睇 [url=thread-316113-1-1.html]Tomytec[/url]的話可以報下價嗎? 九龍區已夠。謝各位

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-2 18:25 發表

今天又唔太舒服、等明天再去h:" />

今日有行街睇 Tomytec的話可以報下價嗎? 九龍區已夠。謝各位: ...
taken兄可以留意一下y拍信和哥哥正在拍賣九套櫃車4基本不連sp,可能可以低價入手......

睇到直購428、同福X差不多

睇時間方便或者去福X都未定

福某售 410大元/10架 5xx/11架

版管大大,我們發回覆的時候常見到 [未定義操作],系統卻發了文
其後我們當然多發一次, 最後便合共發了兩次文呀

希望版管大大幫忙了解一下問題,感謝

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-2 18:25 發表

今天又唔太舒服、等明天再去

今日有行街睇 Tomytec的話可以報下價嗎? 九龍區已夠。謝各位: ...
深水埗這兩家也是$410一套

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-2 08:55 發表

我本來還想買[OOCL]的,但忘了跟他說,昨天我再去時,都沒看到有[OOCL]了,只有[HINJIN]的說,買了回家後,我的祖母就離去了

買左櫃車4
但有小小意外
就係原box唔齊款
之後番番去換
下次原box買都係即場驗收

新月, JRFANS  thanks your info,

引用:
原帖由 JRFANS 於 2010-4-3 00:59 發表
買左櫃車4
但有小小意外
就係原box唔齊款
之後番番去換
下次原box買都係即場驗收
也是在福利嗎??

got it

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +5 精品文章 2010-4-5 16:14
  • 冰河 威望 +5 精品文章 2010-4-5 16:14
  • 冰河 金錢 +5 精品文章 2010-4-5 16:14

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-3 19:43 發表
?ib_____DPab2PZl2.
很像武士電影中,兩位主角被眾人圍攻的情景

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-3 19:35 發表
got it
?TTAgSuLBiILighMu

http://us.f6.yahoofs.com/hkblog/kt3FBBaGERxauTH6REv2Wj4-_6/blog/20100403072018267 ...
taken兄最後也敗了一套......

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2010-4-3 23:38 發表

taken兄最後也敗了一套......
我想要[OOCL]啊

引用:
原帖由 新月 於 2010-4-3 01:48 發表
也是在福利嗎??
唔係
係荃灣......

暴走の魚: 原本只想要黃、綠拖車同藍色櫃車3架、但無散賣了。只好入一box

新月: 黃、綠係拖車、同其他唔同種類、被咁多架車蝦

引用:
原帖由 taken 於 2010-4-4 12:13 發表
暴走の魚: 原本只想要黃、綠拖車同藍色櫃車3架、但無散賣了。只好入一box

新月: 黃、綠係拖車、同其他唔同種類、被咁多架車蝦
綠的是老師父,黃的是徒弟,在運輸界被一眾櫃車們挑戰其運輸量

相關搜索目錄: 運輸

大家有沒統計過每月用在1:150的金錢是多少啊??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。