推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[灌水] Tomytec (N-gauge) 專區

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2012-11-27 23:21 發表
多謝reeves兄關心,魚仍然在生,不過未來兩年會相當忙碌。魚暫時會做只買不玩的收藏家,而魚的網誌也未必會經常更新,2014年秋季再見。
嘩...魚兄要兩年後先再見  之前就係見你個網誌都冇乜更新, 所以諗住鰫O度打探鴽A
如果係生BB就恭喜哂

相關搜索目錄: 收藏

本來諗著趁sem break 更新網誌,但係facebook相簿改link令到魚全部圖片便成叉飽 ,唯有進行大規模復修工程

相關搜索目錄: 工程

引用:
原帖由 暴走之魚 於 2012-11-29 08:11 發表
本來諗著趁sem break 更新網誌,但係facebook相簿改link令到魚全部圖片便成叉飽 ,唯有進行大規模復修工程
魚兄唔用photobucket之類? Facebook唔太可靠啊

相關搜索目錄: 工程

呢度越黎越冷清了

(其實我差唔多完全退出N-scale了)

anyway,

上面個架如果無錯就係 Hino Rainbow,下面個架暫時未認得出

(TRM貼左出黎成兩個月都無人報告.. )
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 精品文章 2012-12-1 00:06
  • 冰河 威望 +10 精品文章 2012-12-1 00:06
  • 冰河 體力 +10 精品文章 2012-12-1 00:06

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-11-30 22:47 發表
呢度越黎越冷清了

上面個架如果無錯就係 Hino Rainbow,下面個架暫時未認得出

(TRM貼左出黎成兩 ...
kimsin兄仲乜要退出呀? 其實會唔會好多師兄去了其他FORUM呢?

引用:
原帖由 reeves 於 2012-11-30 23:19 發表

kimsin兄仲乜要退出呀? 其實會唔會好多師兄去了其他FORUM呢?
香港越黎越少地方賣N-scale 更重要係N-scale既負擔好大呀,越黎越貴,而家淨係玩N-scale巴士算,當年我都係因為玩巴士先玩N-scale

當年轉Forum係因為佢地唔想係TD到傾者,我諗而家應該無乜原因/本錢要轉forum

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-11-30 22:47 發表
呢度越黎越冷清了

anyway,

下面果部應該係GIGA / Blue Ribbon

引用:
呢度越黎越冷清了

anyway,

今彈巴士睇黎好正....

我都已經停左TOMYTEC D野唔買,全力玩KATO火車

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-11-30 23:57 發表

香港越黎越少地方賣N-scale 更重要係N-scale既負擔好大呀,越黎越貴,而家淨係玩N-scale巴士算,當年我都係因為玩巴士先玩N-scale

當年轉Forum係因為佢地唔想係TD到傾者,我諗而家應該無乜原因/本錢要轉for ...
香港無乜地方賣同負擔大係真既,D貨貴左嘛
黎緊套貨車諗緊買唔買好...

而家無買TOMYTEC野好耐,只係間中行過見有多餘錢先買,
因為早就入左LATO個火坑到....

引用:
原帖由 tokyoto 於 2012-12-1 00:04 發表

下面果部應該係GIGA / Blue Ribbon
我都係咁諗 TRM比貼士話可能會係最新一代,我諗緊係nonstep定onestep

Е・ЬьЧヱヵяヱЁъ⑦ 第8弾

<a href="mailto:http://www.tomytec.co.jp/diocolle/lineup/truck/index.html

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 精品文章 2012-12-2 00:30
  • 冰河 威望 +10 精品文章 2012-12-2 00:30
  • 冰河 體力 +10 精品文章 2012-12-2 00:30

引用:
原帖由 Fred-perry 於 2012-12-1 21:56 發表
呢彈好正啊

引用:
原帖由 Fred-perry 於 2012-12-1 21:56 發表
店小二,兩套打包,謝謝

今日入左0系同HO EF510

啱啱以超超超低價買咗架神物

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 多謝分享 2012-12-2 22:26
  • 冰河 威望 +10 多謝分享 2012-12-2 22:26
  • 冰河 體力 +10 多謝分享 2012-12-2 22:26

Is anyone interested in getting tomytec trailer  (無塗) ??
100% real and brand new
ゎ ЬяみьみヵяヱЁъ⑦  第4弾 無塗 x1
ゎ ЬяみьみヵяヱЁъ⑦  第2弾 無塗 x1
ゎ ЬяみьみヵяヱЁъ⑦  第6弾 無塗 x2
ゎ ЬяみьみヵяヱЁъ⑦  第1弾 無塗 x1

PM for details
注意:
由於本人不在港, 本人只能在 2013年四月尾到 五月頭
行交易

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 精品文章 2012-12-3 21:03
  • 冰河 威望 +10 精品文章 2012-12-3 21:03
  • 冰河 體力 +10 精品文章 2012-12-3 21:03

引用:
原帖由 babuwa 於 2012-12-2 21:27 發表
琤H超超超低價買鰿[神物
幾銀同邊度入手?

(下面個幾架又幾銀放售?)

引用:
原帖由 kimsin 於 2012-12-3 20:00 發表

幾銀同邊度入手?

(下面個幾架又幾銀放售?)
I would like to sell them for $35 per one
$150 for all of them!!

By the way, Kimsin c hing!! Remember me?
I will give you a special discount if you are interested in getting them

引用:
原帖由 Fred-perry 於 2012-12-3 20:12 發表

I would like to sell them for $35 per one

By the way, Kimsin c hing!! Remember me?
I will give you a special discount if you are interested in getting them
it looks i am late

引用:
原帖由 snowman731 於 2012-12-3 22:07 發表

it looks i am late
nope!! not at all!!
just PM me if you are interested

引用:
原帖由 Fred-perry 於 2012-12-3 20:12 發表

I'm interested too!!

引用:
原帖由 babuwa 於 2012-12-2 21:27 發表
琤H超超超低價買鰿[神物
邊度入手嫁?

KATO公佈左2013年3月予定品
3月會出E6系新幹線

本帖最近評分記錄
  • 冰河 金錢 +10 多謝分享 2012-12-5 21:07
  • 冰河 威望 +10 多謝分享 2012-12-5 21:07
  • 冰河 體力 +10 多謝分享 2012-12-5 21:07

KATO出E6系了,,,,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。